יום העצמאות ב-
אנשים

cmpo

New member
חחח מחר יקי כשיחזור יהיה בהלם ../images/Emo9.gif

מה עשינו לו מהפורום

Bliss17

New member
אני מדרדרת את הרמה של הפורום..

=( Do you want me to leave? Don't you love my being hear? I'm very useful ohhhh Mor you do want me hear

cmpo

New member
0_O מזל שזה שרשור ../images/Emo32.gif...

אז אני מרשה לך...
No! Don't leave me! noooooooooooo

Bliss17

New member
אין תרוצים- זה בלתי נסלח :)

לפחות אתם לא רוצים לסלק אותי ומגיבים בחיוב... בעצם לא אמרתם את זה.. אבל נכון שאתם לא?

cmpo

New member
חחחח ברור ברור, את עושה 5 יחידות ../images/Emo9.gif

להזכירך אופיר יפה שלי, יש לנו ביום ראשון מתכונת. חחחחחח

Bliss17

New member
בגלל זה כתבתי באנגלית

אבל אז מה?! לא מורידים על שגיאות כתיב :) להלהלההלהה יאייי אמרת שאני יפהההההה - תודע :p איכככ מתכונות איכככ

yaakii

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo45.gif

סתם. דוקא נחמד שיש פעילות שוקקת...

tweeg

New member
זה כ"כ לא שלכם../images/Emo4.gif

יאלה בלאגן?אני די בטוח שזה ממערכון/תוכנית כלשהי anyway אני מכיר את זה המון זמן ובגלל שאני הכי זקן,אני גם מכיר את זה לפנייך אתם הצעירים חושבים שאתם יודעים הכל
מהיום אתם יכולים לקרוא לי סבא tweeg
(בנוסף להיותי נביא כמובן
,ראו ערך סוף של פינות שבועיות) מחשפיז הכי מתאים לעניות דעתי,ואני עני אחושרמוטה (כל הזכויות שמורות ל@יעל@) *אם התכוונת למשהוא ספציפי ולא לביטוי יצאתי מפגר אבל כיוון שאני עושה את זה במילא בחידות,אז לא נורא

cmpo

New member
הסיפור מאחורי יאאאאאאאלה בלאגן

מרתק.... אני ואופיר משחקנות מחניים בשיעור ספורט. אופיר ברגע של שגעון מתמשך (אולי בגלל שהלכנו להפסיד, אבל כבר התרגלתי... מרפי כנראה אוהב אותי כל כך שהוא שם אותי תמיד בקבוצה המפסידה...) החליטה לזרוק את הכדור אבל-מה, (כן סבא tweeg, זה כבר לא שלנו. אתה צודק.) אופיר עשתה את זה בליווי של "יאאאאאאאלה בלאגן". אתם מתארים לעצמכם את התגובות של האנשים? האמ כן.... מבוהלים. מאוד מבוהלים. ברחו. כן. זה הסיפור. ומאז, יאאאאאאאאאלה בלאגן הפך להיות המשפט הלאומי שלנו. מזל טוב.

Bliss17

New member
זה היה יותר מצחיק מורר

תראו כפי שמור אמרה היה זה משחק מחניים, עכשיו אני היא ועוד כמה בנות (כי רק בנות משחקות מחניים,שובניזם) סתם עמדנו ודיברנו.. אנחנו לא מהאלו שבחזית.. קיצור אני מדברת והכל ופתאום בזוית העין קולטת כדור תופסת וזורקת בליווי המשפט הנ"ל הקטע הוא שכל הפעולות היו כ"כ מהירות שזה היה הזוי.. במקום שהכדור יפגע לי בראש או משהו תפסתי אותו ויש זרקתי אותו כאילו זה מינימום רימון יד ללא ניצרה לאחר 5 שניות... חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

cmpo

New member
תגידי, מה את הולכת לעשות בצבא?

חשבת על קרבי?

Bliss17

New member
ברור

יש לי אינסטינקטיים של שורדים ולוחמים כמו לנועם טור :) אני עוד אהיה רמטכ"ל אינשאללה, אה בעצם צבא לא אוהב ערבים אז לא אינשאללה, הלוואי :] אני לא רואה שאת מצדיעה.. עזבי הצדעה יש לי רעיונות טובים יותר... שיהלמו את רוח ההנהגה הישראלית (ראה ערך משה קצב)

tweeg

New member
אוווווקיייייי

(צעדים קטנים ומתגנבים שמאלה) תאמת זה די משעשע,מחניים זה כיף למרות שלא שיחקתי את זה שנים לא קצת הגזמתם עם הקטע של השעה?זה רק שתיים עשרה וחצי למרות שלוח הזמנים שלי לא כ"כ מותאם לשל בני תמותה רגילים

Bliss17

New member
אני הייתי אמורה להיות עכשיו מחוץ לבית

במקום זה אני אני בערב שבת בבית, סורגת ומאכילה את החתולים... למה לא יצאתי?! מתכונת ארורהההה :p ומה אתה בעצם אומר? שלפני שנים שיחקת מחניים? אני אתחיל לקחת צעדים מתגנבים תכף...

tweeg

New member
גם אני הייתי אמור לצאת,אבל אני עצלן

תסרגי לי צעיף (פיסת מידע לא שימושית1:בחיים לא לבשתי צעיף) מתכונות זה באסה,עבודות זה הדבר הכי מבאס בעולם הייתי קטןסניף לא ידעתי מה אני עושהסניף סניף הוא אמר לי שיש לו ממתקים אה כן.... איפה הייתי?כן מחניים,אהמ,כן מחניים זה כיף כן מה רע במחניים?זה משחק טוב

Bliss17

New member
תמונה טובה- גבר לבוש צעיף משחק מחניים..

אוהב ורוד?

למעלה