ה"י 10.5.11

MomerS

New member
את המדליה אני אקבל מחר

בגלל כל הבלאגן שככתי אתמול להיכנס

Hasselblad

New member
יפה סמדר!!!!

את בדיוק במצב שלי עכשיו! נשארו 4 סלוטים. מה שכן מגילות לדאגר בברה כבר עולות מעל ביל ואנשים משלים מעל ביל וחצי גם לאחת ובנוסף לזה ממש קשה למצוא אותם. אני כנראה אחכה עם הדאג לפאם כי זה כבר יוצא יותר זול מ 50% על מגילה לבנה, את המגילות הלבנות שיש לי אשמור למגן שאני רוצה להכין יום אחד.

את 2 הסלוטים היום בבוקר

נתתי לחבר שנשאר לו פאם בתוקף לעוד 4 ימים. כך שלא ביזבזתי WS. קבענו שאם הפאם יעלם אני אתן לו מתנה בשווי שלו. אבל הוא לא נעלם. כך שהוצאתי רק על הסקרולים הורודים. יש עוד סקרול ורוד אחד לחרב ב FM בסקניה אבל עולה 900 מיליון - לא יכולה להרשות לעצמי. מחכה לפאמים. מקווה שיגיעו מחר ?!
אני חייבת גם לכפפות שלי.... טוב - לאט לאט .....

רמה 68

כל המפות של ג'סטרס היו תפוסות, אז הלכתי להשלים את הקווסטים בקרייסיס קשה להגיד שיש לי עצבים לזה >___< יאללה, עוד 2 רמות לעבודה שלישית

Hasselblad

New member
ואווו לוטן!

מזל טוב! אני אין לי כח ברמות האלה... הפירטית שלי פשוט עושה דוגו...

וקיטור על משהו מבאס רצח בסקניה

אני כבר כמה שבועות עושה מלא כסף ממכירת ספרי סקילים מסויימים מאד ונדירים. זה דורש ממני מלא התמדה ועבודה קשה אבל באמת שהרווחתי יפה. עכשיו אני מוצאת מלא ספרי סקילים כאלה בדיוק ב FM במחירי ריצפה. היות ורק אני ועוד 2 אנשים שאני מכירה צדים את הספרים האלה - יש לי הרגשה חזקה מאד שהאקרים שיכפלו את הספרים האלה (זה לא פעם ראשונה שהאקרים משכפלים ספרים בסקניה כמובן, אבל עד עכשיו לא שכפלו את אילו שאני צדה והיתה לי די בלעדיות עליהם ) זה ממש מבאס אותי כי הספרים נדירים ודורשים עבודה קשה ...... מקור הכסף שלי מתפוגג......

btekx

New member
צלחתי במשימות הזאקום עם המכונאי

במיוחד המשימה הקפיצה בטח כולם מכירים שזה הכי הכי קשה מכול המשימות הקפיצות... צלחתי ושאר (משימה ראשון ושלישי) קל מדי וצלחתי... אחרי זה יצאתי לעלות את הרמה (את ה50% השאר) ועליתי ל146 כבר המון זמן לא עליתי רמה, עסוק בלאסוף חפצים מייפל וכלים למכונאי לשיפור בכלים של מכונאי... בפנוי ביצאתי לTOT לראשונה עם מכונאי והרגתי בערך 400 ומשהו הפסקתי וחזרתי לאסוף עוד מייפל...

לספיר, רועי וגם ניר (דיון על אתמול)../images/Emo118.gif

מה אתם חושבים? אנחנו צריכים לשחק במפה הזו שוב?

למעלה