ה"י 10.5.11

../images/Emo165.gifה"י 10.5.11../images/Emo165.gif

אתמול בלילה חיפשתי איפה לסיים את ה20% האחרונים של רמה 80, וכבר הייתי בסינגפור, אז פשוט המשכתי ללכת במפות עד שגיליתי איפה המקום עם העצים שאני רואה כל הזמן בתמונות...
אני מניחה שבאחת המפות האחרונות נמצא העץ העצום הזה, קרקסל [שמשום מה הייתי בטוחה שהוא בליפרי]...אבל אני לא מעיזה לעבור את המפה הראשונה לבינתיים.
העצים האלו הם בהחלט תחליף נחמד לג'סטרס בשעות העומס.

מ י ל ר

New member
מזל טוב

איזה יופי שאת טסה ברמות חחח אני שונא את המפות של העצים, לדעתי מרמה 70+ כדאי להתאמן באלדיישטיין.

הEXP קצת מבאס באלדסטיין...../images/Emo3.gif

בינתיים נוח לי יותר בג'סטרס ובשעות העומס-העצים.

לסיוון, שרון וגם אסף (דיון דמג' ריפלקט)

אתמול סיוון כתבה משהו ששנראה לי מוזר. אבל לא היה משחק והיום הלכתי לבדוק את זה. סיוון, אייך את תוקפת את הסוס כשהוא עושה דמג' ריפלקס? כשהוא עושה את זה יש לו גם הגנה וכל התקפה עושה לו נזק של 1 ....... אז נכון שהדמג' ריפלקס של הסוס לא הורג אותי אבל אי אפשר לתקוף אותו כשהוא עושה את זה. לא יורדים לו החיים.....

מ י ל ר

New member
אני פשוט מחכה שזה יגמר ואז ממשיך לתקוף

ואני יכול לשרוד מכה אחת שלי, השנייה אני מת.

Hasselblad

New member
פשוט הבנתי אותי לא נכון (או שהסברתי לא משהו)

"אני עושה את לייקה כמעט באותו הזמן שאני עושה את הסוס כי לא צריך לחכות שהדמג ריפלקט יגמר." כשכתבתי את המשפט הזה התכוונתי שבגלל שללייקה אין דמג ריפלקט אני לא מבזבזת זמן כמו בסוס שאני צריכה לחכות שהדמג ריפלקט יגמר.

Gods Revenge

New member
זה מקום נחמד

אבל העקרבים באריאנט הרבה אבל הרבה יותר טובים... גם מג'סטרס יש שם ספאון מטורף בעקרבים

קודם כל - מזל טוב על הרמה

אין לי מושג בדיוק אבל אני זוכרת שזה היה ניסיון מאד טוב לבת שלי בדרגות שלך....

מ י ל ר

New member
סיפור אמיתי!

יש את העקרבים ויש את ה... דברים האלה שזוחלים מתחת להאדמה, שהם לרמה 70, העקרבים קצת יותר מ-70. זה מקום מעולה! ויש את המיני דאנג'אן של האלה של רמה 70, זה מקום מעולה, בתור קוסמת קרח יהיה לך שם קצת יתרון עם האייס סטרייק. (לוטן)

החרב שלי מתקדמת יפה....

אחרי כישלונות רבים. היום חבר העביר לי 2 סקרולים של 50 % בעלות של 1 ורבע ביל מזוס..... (לפחות עברו) לפני שבוע הפסדתי 850 מיליון והייתי מבואסת רצח.

מזלטוב על החרב סמדר!

עוד שאלה-קיבלת כבר את המדליה של ה14 יום?
כי אני נכנסתי למשחק כל יום ורק היום אני אמורה לקבל את המדליה. [שמתי לב שהצבע של המדליה שלך היא שחורה וזו של ה7 ימים היא כתומה-אדומה...]

למעלה