WAKE UP - שאלון

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ווהווו גמאת עניתת ../images/Emo24.gif

*מרגישה חשובה* ><

DrunkenBar

New member
עונה גם! ואז מה אם עבר הרבה זמן.. P:

שמות איך קוראים לך? בר :] אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הממ לא יודעת אוהבת בר. השם הכי יפה לילד? אדם,יהלי... השם הכי יפה לילדה? בר..יעל.. הכינויים שיש לשם שלך? בארבי ברי בבר (Beber) כמו הבחור מזינזאנה. בוץ' :] הכינוי הכי אהוב? בוץ' בבר ברי. בארבי זה יותר כדי לצחוק עלי :] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? הממ בר זה פרא. או תבואה. אני נולדתי קרוב לשבועות אז זה בהקשר של תבואה. אבל אני מעדיפה לחשוב על זה כעל פרא
האם תקרא לילד שלך על שמך? לא. זה טיפשי. אני מכירה מישהו שכולם במשפחה שלהם זה דודי או דודו או דוד. בקיצור כולם דוד. הדודים הבנים האחים האבות כולם או דודי או דודו או דוד. טיפשי! כללי מזל: שור :] מידת נעליים: 38-9 גובה: 160 ס"מ! משקל:56. צריך להוריד קצת P: חיות מחמד: נחשים חתולים כלבות עכברים ועכשיו קנו לי שני דגים! :] כיתה: עולה ליא' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 14.05.91 גיל בו רוצה להיות? 17 אבל זה עוד שנה אז בינתים טוב לי ככה שפות מדוברות: עברית ואנגלית כמו שפת אם. החלום שלך? להצליח בתחום מוסיקה. את חושב שהוא יתגשם? אני בטוחה שהוא יתגשם :] מה אוהב לאכול? הרבה. אני אוהבת לאפה :] חח ג'אנק פוד זה בכלל התחום שלי באוכל חחח מה אוהב לשתות? מים בעיקר.. או מיץ תפוזים! צבע עיניים?חום צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? מ-א-ו-ד ! אוהב את החיים או לא? אוהבת :] כמה אחים? 2 אח ואחות מסר לחיים? תחיו כאילו זה היום האחרון שלכם על האדמה! יש לך גשר? לא ומעולם לא היה והשיניים שלי מושי מושלמות :] יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים. שיהיו בריאים כולם. וגם אני חשובה לי. שגם אני יהיה בריאה. בקיצור רק בריאות! יש חבר? כן :] כפרה עליו.. ממה אתה הכי פוחד? ללכת לבד בלילה...... קעקועים? רוצה אבל לא אעשה בלי שאבא יסכים... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על השער שלי ועל איך שאני שרה בדרך כלל... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח אני מה זה חמודה! :] מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני אומרת מה שעולה לי לראש בלי לחשוב יותר מדי.. אומרת הכל בלי חשבון.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?למדתי הרבה. הספקתי לעבור המון בשביל ילדה בגיל שלי מהו הסרט הכי דפוק שראית? fredgi got fingered או בעברית אחי דפקו אותך. האם... אתה חי את הרגע? כן! יש לך סודות? המון. את יודעת לשיר? תותחית :] התאהבת פעם? פעמיים. התאהבת בידיד קרוב? הוא חבר שלי עכשיו :] אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן. היית פעם בחו"ל? מעולם לא. הרבצת למישהו? בהתחשב בעובדה שלמדתי איגרוף תאילנדי אני אגיד שכן. אבל בלי קשר.גם כן הלכתי מכות עם איזה כונפה. התחילו איתך? כן עדיין מתחילים
נשארת ער כל הלילה? חלוץ בודד קורס מדצים. אבל בנוסף יש לי גם נדודי שינה ואני בד"כ על כדורים ואם אני לא לוקחת אני לא ישנה חחח.. הרגת מישהו? לא. בגדו בך? כן. עישנת סיגריות? עדיין מעשנת אותם. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? קרה בפעם הראשונה שהיה לי פלאפון. אבל רק פעם אחת. רצית להיות בן המין השני? כן. כשאנחנו יושבים בחור ויש לי פיפי ואני צריכה ללכת 8 קילומטר כדי להשתים מאחורי איזה סלע בזמן שבנים פשוט קמים ומפנים לנו את הגב. נשברה לך שן? כן. היא עדיין שבורה חחח קיבלת נכשל בתעודה? כן. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורגל? כן. אני אוהבת! :] הוצאת מלא כסף על שטויות? זה תמיד ככה. הברזת מביצפר? כן. היית מאושר? אני עדיין מאושרת. התנצלת על משהו שעשית? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? ברור נרדמת בשיעור? לא. התעקשת על משהו מטופש? תמיד אני מתעקשת על דברים מטופשים. הברזת למישהו בלי להודיע? חס וחלילה. זה הדבר היחידי שאני שונאת ואני גם לא מבריזה לאנשים! אני שונאת את זהההה התחרפנת? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא.. מה זה השאלה הזאת? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אוהבת אוריאו נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כולם עושים את זה P: פחדת מהחושך? כן. עשו לך תפרים? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. היית גאה בעצמך? אני תמיד גאה בעצמי! P: הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. סיננת מישהו בטלפון? קורה לי הרבה בזמן האחרון.. ניתקת למישהו בפרצוף? גם זה קורה הרבה חחח רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? כן
תפסת טרמפ? כן. היית על במה? כן. ישנת כל היום? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. היית ברדיו/טלווזיה? הייתי בברוך ושרוך! עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? ג'ינס שקופל מהחום וגופיה ורודה. קר לך או חם לך? קר לי כי המזגן על הגב שלי אבל בשניה שאני אעבור לחדר שלי יהיה לי חם כי הוא גדול והמזגן לא מקרר אותו. מילה שעולה לך בראש? נוה. החבר שלי :] אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם חבר שלי... תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אושר רצוף מתובל בקצת שעמום :] אתה.. מעשן סיגריות? כן. מה היית משנה בעצמך? את השניצלים האלה :] אתה אוהב את איך שאת נראה? כן מה כתוב על צג הפלאפון שלך? barbie עם פרח כזה.. מאחר הרבה? לא. מדבר הרבה בטלפון? לא כל כך משתדל לאכול בריא? משתדלת לא לאכול יותר מפעם אחת בחודש ג'אנק.. מדבר עם זרים? כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא אני אומרת להם "אל תדבר איתי, אני שונאת אותך" וכן כבר עשיתי את זה. אוהב את הקול שלך? אהא :] סקסי
תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? גבוה שרירי בלי הרבה שיער מומלץ מאוד גלח. וכהה עור. לא אשכנזי :] עכשיו מבחינה פנימית? אוהב לצאת אוהב לבלות אוהב מוסיקה אוהב לצחוק חמוד נחמד נדיב אוהב ובעיקר שמח. הבית האחרון שהיית בו? הבית הכחול
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן די. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר טוב והחבר שלי. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי. מהגן אבל אנחנו היינו חברות און אוף כזה אבל אותה אני מכירה הכי הרבה זמן. מי מקשיב לבעיות שלך? בת דודה שלי חבר טוב. ולפעמים החבר. חחח עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אמא! אעהאעהא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא צועקת. המקום האחרון שהיית בו? מכולת. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הממ חבר שלי. הדבר האחרון שאכלת? חזה עוף :] שקנית? קמח,אורז,מיקס של עלית,חלב,חלה,ביצים,וחמאת בוטנים :] דיסק אחרון ששמעת? MTM :] שיר אחרון שנתקע לך בראש? stop me-mark ronson אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי עם מי אתה מדבר? עם בנדוד שלי במסן :] הוא\היא משעמם\ת? די. הוא מדבר איתי על אסיר היום שזרק את הלחם כי הוא אמר שהוא יבש מדי ואז הם דפקו לו מכות. הוא סוהר.... מה אתה שומע? עכשיו? את ההקלדות במקלדת ואת הצליל של הקבלת הודעה במסן. אתה אוכל? לא. שותה? נס חם. תסתובב לאחור, מה את רואה? אחי מתלבש בחדר ממול :]

../images/Emo174.gif

איך קוראים לך? רעות אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאדעת.. השם הכי יפה לילד? בילי או כל דבר עם ג' [ג'ון, ג'וני, ג'ונתן וכו'] השם הכי יפה לילדה? שארלוט.. הלנה.. הכינויים שיש לשם שלך? אין לי כינויים. הכינוי הכי אהוב? .. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לילד שלך על שמך? לא מזל: שור מידת נעליים: 35-6 גובה: חסוי
משקל: חסוי
חיות מחמד: אין כיתה: עולה לי' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 17.5.92 גיל בו רוצה להיות? 16. שפות מדוברות: אנגלית, קצת גרמנית החלום שלך? חסוי את חושב שהוא יתגשם? כן מה אוהב לאכול? לאדעת מה אוהב לשתות? אייס קפה..ספרייט צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? כנ"ל רגיש לדגדוגים? כן
אוהב את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? אחיות. 2. מסר לחיים? אם אתה מפחד לעשות משהו.. תעשה אותו. כך תתגבר על הפחד. לי היה פחד במה, פחד להופיע. אני הופעתי בפעם הראשונה וזה היה ממש כיף. אני פחדתי לעשות נזם. עשיתי, וזה השתלם. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מה הדבר הכי חשוב לך? .. יש חבר? כן ממה אתה הכי פוחד? .. קעקועים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? .. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי מה החולשה הכי גדולה שלך? .. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? .. מהו הסרט הכי דפוק שראית? וואו.. יש הרבה האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן את יודעת לשיר? כן התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד קרוב? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? לא היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן [בגלל זה אין לי שיחות והודעות -_-'] רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? 55 נחשב? רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? פוני^^ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן... אכלת קופסא שלמה של אוריאו? עם אוריה.. זה נחשב? חח נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? כן מה אתה לובש ברגע זה? בוקסר וגופיה קר לך או חם לך? נעים^^ מילה שעולה לך בראש? כריס אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? כריס.. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני סובלת וכואב לי. נמאס. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? כלום אתה אוהב את איך שאת נראה? כן מה כתוב על צג הפלאפון שלך? orange מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא? לפעמים מדבר עם זרים? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא אוהב את הקול שלך? כן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? אימו /פריק עכשיו מבחינה פנימית? את זה אני ישאיר לעצמי^^ הבית האחרון שהיית בו? לאדעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? ירדן. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? המשפחה שלי? כולם הולכים בסופו של דבר. מי מקשיב לבעיות שלך? ירדן עם מי אתה רב הכי הרבה? .. הקול האחרון ששמעת? של אמא. צועקת. המקום האחרון שהיית בו? במיטה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי הדבר האחרון שאכלת? סלט שקנית? נזם. דיסק אחרון ששמעת? Three Cheers - MCR שיר אחרון שנתקע לך בראש? I never told you.. - MCR אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? זה היה ממזמן. אני לא נותנת לאנשים לראות אותי מתפרקת. עם מי אתה מדבר? ירדן הוא\היא משעמם\ת? לא מה אתה שומע? The leaving song - AFI אתה אוכל? כלום שותה? כלום תסתובב לאחור, מה את רואה? מראה

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif באיחור.. אבל גמני רוצה!!

שמות איך קוראים לך? חן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
השם הכי יפה לילד? לאדעת השם הכי יפה לילדה? לאדעת הכינויים שיש לשם שלך? פוקצ'ה, צ'זי, שמנה, פוזמק, רייכלית, אלי אל, חותי בלבותי, חנוכה וכ'ו.. הכינוי הכי אהוב? צ'זי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם עצמי =) האם תקרא לילד שלך על שמך? לא כללי מזל: קשת מידת נעליים: 38 גובה: לא יודעת... אבל אני נמוכה משקל: אני דיי מתביישת להגיד... ירדתי במשקל בצורה דרסטית ואני אוכלת כמו פרה!! איך זה הגיוני?! 45..... חיות מחמד: חתול! על הבנולה היפה הזאת! כיתה: פחחחחחח תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 4.12.89 גיל בו רוצה להיות? 18 שפות מדוברות: עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית החלום שלך? לראות את לינקין את חושב שהוא יתגשם? ברור! מה אוהב לאכול? שניצל תירס מה אוהב לשתות? ויטמינצ'יק צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים?. לפעמים.. תלוי במצב רוח אוהב את החיים או לא? בטח כמה אחים? 3 מסר לחיים? אל תחלום על החיים, תחייה את החלום יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? יאפ.. מה הדבר הכי חשוב לך? כל האנשים שאני אוהבת! יש חבר? יש יש =) ממה אתה הכי פוחד? מדברים שאני לא יכולה לשלוט עליהם קעקועים? לא.. אבל רוצה אחד איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה שמנה!! אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? מתעצבנת בקלות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כשרוצים יכולים מהו הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת אז אני אתן אחד מאתמול.. בוגימן.. האם... אתה חי את הרגע? משתדלת! יש לך סודות? לכולם יש סודות... החיים היו משעממים בלי סודות don't you think?
את יודעת לשיר? לא נראה לי.. אבל אמרו לי שכן.. התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד קרוב? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן היית פעם בחו"ל? כן! הרבצת למישהו? כן!! התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? מקווה שלא... עישנת סיגריות? כן והפסקתי.. גועל שתית אלכוהול? כן.. השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? בדרך כלל כל חודש... נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? ברור... היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן.. הרבה נרדמת בשיעור? כן הרבה... =) התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כה בטעות... התחרפנת? תמיד ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? זה קצת קשה כשאתה בצופים... נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח כן פחדת מהחושך? לא.. אני אוהבת חושך עשו לך תפרים? כן.. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לצערי.. היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? אוהו... כן =) ניתקת למישהו בפרצוף? כן.. רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה פעמים.... אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן.. אבל רק בצחוק חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כיייין
חשבת שאתה משתגע? כן.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי... היית ברדיו/טלווזיה? כן.. אבל כשהייתי קטנה עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנסי כדורסל וגופיית ספורט קר לך או חם לך? חם לי בטירוף! מילה שעולה לך בראש? ממממה קורה חווה??? אתה שומע עכשיו מוזיקה? יאפ עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? טל ורחלי תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אני עוד שנייה מתעלפת מחום!!! אתה.. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? כלום אתה אוהב את איך שאת נראה? כן מה כתוב על צג הפלאפון שלך? what's up dog?!?! מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא? לא מדבר עם זרים? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן אוהב את הקול שלך? לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? אורלנדו בלום בשתי מילים.. =) עכשיו מבחינה פנימית? מתחשב, משקיע, אוהב אותי הבית האחרון שהיית בו? הבית של אבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? רחלי מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירני מי מקשיב לבעיות שלך? מי לא....? עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? טלפון.. המקום האחרון שהיית בו? הבית של אבא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?רחלי הדבר האחרון שאכלת? במבה שקנית? שתייה דיסק אחרון ששמעת? הדיסק שטל הכין לי
שיר אחרון שנתקע לך בראש? to the moon and back אדם אחרון שצעקת עליו? החתול נחשב..? אם לא אז על חניכה באוטובוס אדם אחרון שראה אותך בוכה? פייי הרבה.. לפני כמה ימים עם מי אתה מדבר? אפחד הוא\היא משעמם\ת? כה מה אתה שומע? cradle of filth- nymphetamine אתה אוכל?- עוד לא.. אחרי שאני אסיים את השאלון הזה שותה? גם לא תסתובב לאחור, מה את רואה?כדור דיסקו ומיטה

למעלה