עונה גם! ואז מה אם עבר הרבה זמן.. P:
שמות איך קוראים לך? בר :] אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הממ לא יודעת אוהבת בר. השם הכי יפה לילד? אדם,יהלי... השם הכי יפה לילדה? בר..יעל.. הכינויים שיש לשם שלך? בארבי ברי בבר (Beber) כמו הבחור מזינזאנה. בוץ' :] הכינוי הכי אהוב? בוץ' בבר ברי. בארבי זה יותר כדי לצחוק עלי :] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? הממ בר זה פרא. או תבואה. אני נולדתי קרוב לשבועות אז זה בהקשר של תבואה. אבל אני מעדיפה לחשוב על זה כעל פרא
האם תקרא לילד שלך על שמך? לא. זה טיפשי. אני מכירה מישהו שכולם במשפחה שלהם זה דודי או דודו או דוד. בקיצור כולם דוד. הדודים הבנים האחים האבות כולם או דודי או דודו או דוד. טיפשי! כללי מזל: שור :] מידת נעליים: 38-9 גובה: 160 ס"מ! משקל:56. צריך להוריד קצת P: חיות מחמד: נחשים חתולים כלבות עכברים ועכשיו קנו לי שני דגים! :] כיתה: עולה ליא' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 14.05.91 גיל בו רוצה להיות? 17 אבל זה עוד שנה אז בינתים טוב לי ככה שפות מדוברות: עברית ואנגלית כמו שפת אם. החלום שלך? להצליח בתחום מוסיקה. את חושב שהוא יתגשם? אני בטוחה שהוא יתגשם :] מה אוהב לאכול? הרבה. אני אוהבת לאפה :] חח ג'אנק פוד זה בכלל התחום שלי באוכל חחח מה אוהב לשתות? מים בעיקר.. או מיץ תפוזים! צבע עיניים?חום צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? מ-א-ו-ד ! אוהב את החיים או לא? אוהבת :] כמה אחים? 2 אח ואחות מסר לחיים? תחיו כאילו זה היום האחרון שלכם על האדמה! יש לך גשר? לא ומעולם לא היה והשיניים שלי מושי מושלמות :] יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים. שיהיו בריאים כולם. וגם אני חשובה לי. שגם אני יהיה בריאה. בקיצור רק בריאות! יש חבר? כן :] כפרה עליו.. ממה אתה הכי פוחד? ללכת לבד בלילה...... קעקועים? רוצה אבל לא אעשה בלי שאבא יסכים... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על השער שלי ועל איך שאני שרה בדרך כלל... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח אני מה זה חמודה! :] מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני אומרת מה שעולה לי לראש בלי לחשוב יותר מדי.. אומרת הכל בלי חשבון.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?למדתי הרבה. הספקתי לעבור המון בשביל ילדה בגיל שלי מהו הסרט הכי דפוק שראית? fredgi got fingered או בעברית אחי דפקו אותך. האם... אתה חי את הרגע? כן! יש לך סודות? המון. את יודעת לשיר? תותחית :] התאהבת פעם? פעמיים. התאהבת בידיד קרוב? הוא חבר שלי עכשיו :] אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן. היית פעם בחו"ל? מעולם לא. הרבצת למישהו? בהתחשב בעובדה שלמדתי איגרוף תאילנדי אני אגיד שכן. אבל בלי קשר.גם כן הלכתי מכות עם איזה כונפה. התחילו איתך? כן עדיין מתחילים
נשארת ער כל הלילה? חלוץ בודד קורס מדצים. אבל בנוסף יש לי גם נדודי שינה ואני בד"כ על כדורים ואם אני לא לוקחת אני לא ישנה חחח.. הרגת מישהו? לא. בגדו בך? כן. עישנת סיגריות? עדיין מעשנת אותם. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? כן. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? קרה בפעם הראשונה שהיה לי פלאפון. אבל רק פעם אחת. רצית להיות בן המין השני? כן. כשאנחנו יושבים בחור ויש לי פיפי ואני צריכה ללכת 8 קילומטר כדי להשתים מאחורי איזה סלע בזמן שבנים פשוט קמים ומפנים לנו את הגב. נשברה לך שן? כן. היא עדיין שבורה חחח קיבלת נכשל בתעודה? כן. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורגל? כן. אני אוהבת! :] הוצאת מלא כסף על שטויות? זה תמיד ככה. הברזת מביצפר? כן. היית מאושר? אני עדיין מאושרת. התנצלת על משהו שעשית? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? ברור נרדמת בשיעור? לא. התעקשת על משהו מטופש? תמיד אני מתעקשת על דברים מטופשים. הברזת למישהו בלי להודיע? חס וחלילה. זה הדבר היחידי שאני שונאת ואני גם לא מבריזה לאנשים! אני שונאת את זהההה התחרפנת? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא.. מה זה השאלה הזאת? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אוהבת אוריאו נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כולם עושים את זה P: פחדת מהחושך? כן. עשו לך תפרים? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. היית גאה בעצמך? אני תמיד גאה בעצמי! P: הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן. סיננת מישהו בטלפון? קורה לי הרבה בזמן האחרון.. ניתקת למישהו בפרצוף? גם זה קורה הרבה חחח רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? כן
תפסת טרמפ? כן. היית על במה? כן. ישנת כל היום? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. היית ברדיו/טלווזיה? הייתי בברוך ושרוך! עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? ג'ינס שקופל מהחום וגופיה ורודה. קר לך או חם לך? קר לי כי המזגן על הגב שלי אבל בשניה שאני אעבור לחדר שלי יהיה לי חם כי הוא גדול והמזגן לא מקרר אותו. מילה שעולה לך בראש? נוה. החבר שלי :] אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם חבר שלי... תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אושר רצוף מתובל בקצת שעמום :] אתה.. מעשן סיגריות? כן. מה היית משנה בעצמך? את השניצלים האלה :] אתה אוהב את איך שאת נראה? כן מה כתוב על צג הפלאפון שלך? barbie עם פרח כזה.. מאחר הרבה? לא. מדבר הרבה בטלפון? לא כל כך משתדל לאכול בריא? משתדלת לא לאכול יותר מפעם אחת בחודש ג'אנק.. מדבר עם זרים? כן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא אני אומרת להם "אל תדבר איתי, אני שונאת אותך" וכן כבר עשיתי את זה. אוהב את הקול שלך? אהא :] סקסי
תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? גבוה שרירי בלי הרבה שיער מומלץ מאוד גלח. וכהה עור. לא אשכנזי :] עכשיו מבחינה פנימית? אוהב לצאת אוהב לבלות אוהב מוסיקה אוהב לצחוק חמוד נחמד נדיב אוהב ובעיקר שמח. הבית האחרון שהיית בו? הבית הכחול
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן די. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר טוב והחבר שלי. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי. מהגן אבל אנחנו היינו חברות און אוף כזה אבל אותה אני מכירה הכי הרבה זמן. מי מקשיב לבעיות שלך? בת דודה שלי חבר טוב. ולפעמים החבר. חחח עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אמא! אעהאעהא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא צועקת. המקום האחרון שהיית בו? מכולת. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הממ חבר שלי. הדבר האחרון שאכלת? חזה עוף :] שקנית? קמח,אורז,מיקס של עלית,חלב,חלה,ביצים,וחמאת בוטנים :] דיסק אחרון ששמעת? MTM :] שיר אחרון שנתקע לך בראש? stop me-mark ronson אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי עם מי אתה מדבר? עם בנדוד שלי במסן :] הוא\היא משעמם\ת? די. הוא מדבר איתי על אסיר היום שזרק את הלחם כי הוא אמר שהוא יבש מדי ואז הם דפקו לו מכות. הוא סוהר.... מה אתה שומע? עכשיו? את ההקלדות במקלדת ואת הצליל של הקבלת הודעה במסן. אתה אוכל? לא. שותה? נס חם. תסתובב לאחור, מה את רואה? אחי מתלבש בחדר ממול :]