עבדים

Drorrrrrr

New member
../images/Emo163.gif עבדים ../images/Emo163.gif

שמעתי את "עבדים" ופתאום החלטתי לכתוב גם לשיר הזה גירסה מעוותת. השיר המעוות לא נכתב במטרה לפגוע בשום חתך באוכלוסיה, במיוחד לא בשחורים. מי מתכוון להפגע- זו ממש לא הכוונה, הכל בשביל הצחוק. קבלו את "עבדים"- הגירסה הלא מצונזרת: עבדים בשדה כותנה עמדנו אוספים תוצרים. לא שותים, לא אוכלים, זה רק כי אנחנו שחורים. עוד מעט תעלם השמש, בין הים וההרים; שאלוהים ישמע אותנו, We have a dream! כולנו עבדים, אפילו- שיש לנו ענק, כאילו. עומדים בשדה ומחכים לקטוף עוד כותנה (לקטוף עוד כותנה). כן, כולנו כאן קוטפים בכח, עד שניצלה לנו המוח. אלוהים, תשמע כבר, שיואו! Let my people go! ואיבר די גדול לנו, נכונה האגדה. אבל מה זה עוזר אם אנחנו של איזו גבירה? אז מה נעשה עם הלהט הזה? אין לנו ממש ברירה... כולם רוצים לעשות ילדים אבל עם מה אלוהים? עם כותנה?! כולנו עבדים, אפילו- שיש לנו ענק, כאילו. עומדים בשדה ומחכים לקטוף עוד כותנה (לקטוף עוד כותנה). כן, כולנו כאן קוטפים בכח, עד שניצלה לנו המוח. אלוהים, תשמע כבר, שיואו! Let my people go! יש לי עוד שיר אחד, אני אעלה אותו בקרוב
בנתיים תנחשו איזה שיר יהיה פעם הבאה.

Bari west

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק\ "ואיבר די גדול לנו, נכונה האגדה"
מצחיק בטירוף

למעלה