למה שהתרחש בשעה אחרונה קוראים "ניעור" (או בשפת הערלים "קירקוף") שמטרתו לרוב ניעור "ידיים חלשות" - כלומר לתת את הרושם שחלה קריסה ולגרום לחששנים שביננו להחליף פוזיציה ולהעביר אליהם את הסחורה שלנו בזול... ואזה מעלים שוב את השאר... יש המכנים זאת גם "סלים" או "גאמפ-שוט" כאנלוגיה מעולם הכדורסל...
SHAK OFF יכול לשבור נקודות תמיכה והתנגדות בא על ידי גורם חזק בשוק נפוץ גם במניות התופעה הזו ... קשה לעשות את זה עם מחזור גדול ....... היום גם לי נראה כ SHAK OFF או חנינה לפוטים של אתמול (למי שהיה).
גם אני כמעט נשברתי עם הקולים 450 שלי מאתמול... :>>>>> אבל לא... האמת קצת יותר מדאיג אותי נושא פרטנר והדשדוש המתמשך בלי יכולת לפרוץ את ה-3300 בצורה משכנעת...
כשאתה מעריך שהסיכויים היום נוטים לכיווני (לדוגמא) , אתה מחכה לטוב או מחליף פוזיציה בהרבה משחקים יומיים קטנים כאלה ? ועוד שאלה כללית : האם אני המובטל היחיד שעושה את זה מהבית ואתם עושים את זה מהעבודה ? כי אם כן , אני אשמח להצטרף אליכם ולעשות את זה במסגרת עבודה. אשתי תשמח עוד יותר...
מהבית לפעמים רק שצריך מערכת און ליין אמינה כשאתה סוחר במעו"ף. בקשר למשחקים יומיים: יש לי 2 תקציבים אחד אני עושה איתו פוזיציות לחודש ולא נוגע . והשני אני מתהפך איתו כל היום למעלה למטה מאיפה שבא בא.......
כמעט ואין תנועה... אתה מוכר וקונה במרווחים שוליים? שווה את העמלות ? אני בדרך כלל מחכה לעלייה של איזה 100/150 נקודות לפני שאני מוכר , בתנאי שיש תנודתיות כמובן...