מעו"ף 19-11:

RonenM62

New member
לחדשים שביננו...

למה שהתרחש בשעה אחרונה קוראים "ניעור" (או בשפת הערלים "קירקוף") שמטרתו לרוב ניעור "ידיים חלשות" - כלומר לתת את הרושם שחלה קריסה ולגרום לחששנים שביננו להחליף פוזיציה ולהעביר אליהם את הסחורה שלנו בזול... ואזה מעלים שוב את השאר... יש המכנים זאת גם "סלים" או "גאמפ-שוט" כאנלוגיה מעולם הכדורסל...

אני קורא לזה SHAK OFF

SHAK OFF יכול לשבור נקודות תמיכה והתנגדות בא על ידי גורם חזק בשוק נפוץ גם במניות התופעה הזו ... קשה לעשות את זה עם מחזור גדול ....... היום גם לי נראה כ SHAK OFF או חנינה לפוטים של אתמול (למי שהיה).

m g d

New member
עידו היה SHAKE OFF טוב הא?

גם אני כמעט נשברתי עם הקולים 450 שלי מאתמול... :>>>>> אבל לא... האמת קצת יותר מדאיג אותי נושא פרטנר והדשדוש המתמשך בלי יכולת לפרוץ את ה-3300 בצורה משכנעת...

אני ממשתי את הקולים אתמול ב-

620 ואספתי אותם היום ב 480 שוב....... רמת ההתנגדות כרגע 476 מלחיצה אותי אני מחכה עדיין אבל עם אצבע על הדופק

yuval27

New member
שאלה

כשאתה מעריך שהסיכויים היום נוטים לכיווני (לדוגמא) , אתה מחכה לטוב או מחליף פוזיציה בהרבה משחקים יומיים קטנים כאלה ? ועוד שאלה כללית : האם אני המובטל היחיד שעושה את זה מהבית ואתם עושים את זה מהעבודה ? כי אם כן , אני אשמח להצטרף אליכם ולעשות את זה במסגרת עבודה. אשתי תשמח עוד יותר...

יובל אתה לא לבד גם אני עובד

מהבית לפעמים רק שצריך מערכת און ליין אמינה כשאתה סוחר במעו"ף. בקשר למשחקים יומיים: יש לי 2 תקציבים אחד אני עושה איתו פוזיציות לחודש ולא נוגע . והשני אני מתהפך איתו כל היום למעלה למטה מאיפה שבא בא.......

yuval27

New member
תשובה

אני משתמש דרך הבנק שלי באינטרנט , אין לי בעיה , הוא מבצע פקודות תוך שניות . וכשאתה לא מהבית , איפה אתה סוחר ?

m g d

New member
לחץ...

אין ספק שמלחיץ קצת מה שקורה... אבל נראה לי יהיה בסדר...

RonenM62

New member
זה יום לישיבה על הגדר...

רק אילו עם "ביצים" גדולות (וכיס עמוק) יכולים להרשות לעצמם סיכון כלשהו היום...)

yuval27

New member
איך משחק על דשדוש ?

כמעט ואין תנועה... אתה מוכר וקונה במרווחים שוליים? שווה את העמלות ? אני בדרך כלל מחכה לעלייה של איזה 100/150 נקודות לפני שאני מוכר , בתנאי שיש תנודתיות כמובן...

אני אוהב רווחים של 60 עד 70 נק'

קניתי קול 480 ב 480 שקל היום מכרתי ב540 ואז שורט על קול 480 קניה חזרה ב 490 עכשיו אני על הגדר ובטח ששווה את העמלות......

למעלה