שאלון!

Hawkgirl

New member
כי היא התכוונה אלי X:

היא פשוט המשיכה את ההודעה שלך כתמיכה. ותקני אותי, מתן, אם אני טועה O:

NanyGosh

New member
נכון! ^_^

לא, את לא טועה. קוראים לי מתן ו... כן, אני בת. ו-porky, ההערה שלי באמת הייתה מופנת אל רותם (מקווה שאני לא טועה ^^") ואגב, גם "דו הוא דוב, אולי דובה" זה גם לא מתחרז

עונה.

לאבא שלי יש סולם? וואלה? מגניב. מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?לא יודעת. מנגן על משהו?על מה? גיטרה. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.עצוב. איך אתה חוגג ימי הולדת? עם חברות. למה התחפשת בפורים האחרון? שמתי מסכה מפחידה ונעלי ליצן. אתה נוטה לארח הרבה בביתך?כן כמה משוגעים החברים שלך? יותר מידי..אבל אני הכי משוגעת. לפחות זה מה שכולם אומרים. ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? כנראה מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?מי שכתב את השאלון הזה. יש לך מצלמה דיגטלית?כן ספר על רגע מביך:? לא רוצה. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?לא מה האביזר האהוב עלייך? הגיטרה החשמלית שלי(חדשה, מיום חמישי) תוכנית אחרונה שראית?לא זוכרת, זה היה אתמול. אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לגמרי איך אתה לועס סלעים? אני יותר בקטע של חצץ. דו הוא דב לבן צפוני? הא? יש לך אחים קטנים?כן. אחיות?לא כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? מלפפון חמוץ. אתה יצירתי? מסתבר מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? לא יודעת. היית פעם בפסטיבל?לא יצאת מגבולות אסיה? אכן מה קורה אחרי המוות? כרגע אני לא יכולה לענות, תחזרו עוד 80 שנה. איזה פלאפון יש לך? של פלאפון אוהב אותו? ככה. ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? אכן. יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא. שולחים אותך להתרמות מבית הספר? לא. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? ירוק זוהר. מה הכי משעמם בעולם? שיעורי היסטוריה. מה השעה?השעה לסתום ת'פה. איזה מידה את בחזיה? חחחחחXD מעניין,אה? לגמרי. מתי יהיה שלום? כשהמשיח יבוא. מי יביא אותו? המשיח. מה הסרט הכי מפחיד שראית?אני לא מפחדת מסרטים. אתה פרנואיד? לא. אוהב גמבה?כן מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? דג. מהי התרבות האהובה עלייך? איף, דיייי מה צבעו של חדרך? צבעו של חדרי הוא לבן. והרהיטים,תואמים? הכל מתאים ללבן, לא? משחק במשחקי מחשב?לא. ובמשחקי פלייסטיישן? בPSP של אח שלי. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לשים מזגן. (הה, הבנתם? (לא מצחיק)) אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לא יודעת. מה טיפשי? השאלון הזה. ומה מיוחד? עיניים אפורות. מה יפה בעינייך? גיטרות. מה מושך אותך? גם גיטרות. אוהב צבע זהב?בתכשיטים. אלרגי תמידי? אכן. יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? קצת. אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?WTF? פוחד ממקומות אפלים? אם אני לבד. יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?לא. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?זה ובכלל?זה מה המילה הכי ארוכה? פתחו מילון. באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? שוב, פתחו מילון. תהית פעם איך נוצר העולם? אכן. הגעת למסקנה?ספר עליה:? כן. אבל לא בא לי. השיר האהוב עלייך:?וואי, קשה..:p לומד עוד שפה?אנגלית וערבית. מצליח לך? אכן. (כתבתי יותר מידי אכן.) המחנכת של כיתה ג':? רחל שהייתה מביאה מדבקות. מהו הכלי הכי מושך? הגיטרה החשמלית שלי! הפשע הכי פשעי? רצח. המחזמר האחרון שראית:? נמנמ...? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? ברור. יודע מיהי קלי קלארקסון?אכן. מהי דעתך עליה? אין לי דעה. הידידים שלך לרוב חרמנים? חח..יש רגעים. אל תטוסי רחוק מדי? טוב. סדרה מטופשת:? הופ'לה. פאדיחה ענקית שהייתה לך:? השאלה הזאת כבר הייתה. (נראה לי שמי שכתב את השאלון הזה היה שיכור.) האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אכן ואכן. אוהב קימונו? זה נחמד. היית לובש אם היה באפשרותך? בפורים. מוצא:? לא, לא מצאתי (חוחו, אני והחוש הומור שלי שברגע זה נדפק) אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? לא יודעת אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? לא יודעת מי עף? ציפור הוא? הא, מה קרה? היא? חופרים! את\ה? לצלדעףלךדעי מה השעה? השעה לסיים את השאלון.

tiky2

New member
וואי וואי...../images/Emo122.gif

בכלל לא מוגזם האורך... אני לא יודעת אפילו איך להתחיל להסתכל על זה! אולי אם יהיה פעם שאלון "טיפה" יותר קצר אני אשמח לענות...

qweenDDD

New member
יא וואראדי!

לאבא שלי יש סולם? לאבא שלי יש סולם די קטן, הוא לא צריך יותר מזה כי הוא בעצמו בוב הבנאי! מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? רפסודיה בוהמית של קווין מנגן על משהו?על מה? גיטרה מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.לא אשכח עד יום מותי איך אתה חוגג ימי הולדת? מזמינה את כל החברים שלי לארוחה מושקעת בבית שלי למה התחפשת בפורים האחרון?למגדת עתידות ולפירטית הדוסית הראשונה אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן, כמה שיותר כמה משוגעים החברים שלך? חלקם מטורללים (מיה...) וחלקים פחות ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה??????? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?טלפון ניד, מחשב בחדר+דיוידי וקו טלפון פרטי (בזמני בקושי חדר היה לי) מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? דודו טופז יש לך מצלמה דיגטלית?כן ספר על רגע מביך:? פעם בצעירותי הורדתי תלבושת שלבשתי מעל הבגדים באמצע החדר בחוג התאטרון, ובטעות הורדתי את המכנסיים שלי ונשארתי בתחתונים.... ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? ממש לא מה האביזר האהוב עלייך? חגורה שהיתה של אח שלי תוכנית אחרונה שראית?חברים אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?לא איך אתה לועס סלעים?בזהירות דו הוא דב לבן צפוני?רה הוא רע...... יש לך אחים קטנים?לא
אחיות?אחות גדולה ומדהימה כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? אוטובוס לקרית שמונה אתה יצירתי? לא, אני יצירתית מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?לריסה טרימבבולר היית פעם בפסטיבל?ניסיתי להתקבל לפסטיבל כשהייתי בת 12.... יצאת מגבולות אסיה?הייתי בניו זילנד מה קורה אחרי המוות?הנשמה ממשיכה הלאה איזה פלאפון יש לך?נוקיה אוהב אותו?ככה-ככה ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני?כן כשהייתי אשת מערות קדמונית, אבל נשכתי אותו בחזרה יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית?יש לי תמונה של זונה עם עלה של בית שולחים אותך להתרמות מבית הספר?כבר לא איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך?ורוד עם נקודות סגולות מה הכי משעמם בעולם?חדשות בערוץ 1 מה השעה?18:43 איזה מידה את בחזיה?75B מעניין,אה?אהההה מתי יהיה שלום?במהרה בימינו אמן מי יביא אותו?אתם! מה הסרט הכי מפחיד שראית?פרדי קורגר אתה פרנואיד?לא(מישהו עוקב אחרי אז אני לא יכולה לענות את האמת) אוהב גמבה?מאאאווודדד מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך?חריימה מהי התרבות האהובה עלייך?תרבות העולם מה צבעו של חדרך?שמנת והרהיטים,תואמים?אכן כן משחק במשחקי מחשב?בטח ובמשחקי פלייסטיישן?לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?שיעברתו את השם אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?כנ"ל מה טיפשי?השאלון הזה ומה מיוחד?השאלון הזה מה יפה בעינייך?הילדים שלי מה מושך אותך?זרועות חסונות אוהב צבע זהב?כן - בארנק אלרגי תמידי?כמעט יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ?לא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?רק במקור החסידה פוחד ממקומות אפלים?לא יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?בטח, אחרי פרדי קרוגר לא ישנתי כל הלילה מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?זה ובכלל?זה מה המילה הכי ארוכה?קונסטנטינופול באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים?קקי תהית פעם איך נוצר העולם?לא הגעת למסקנה?ספר עליה:?ה' ברא ודי השיר האהוב עלייך:?יש המון, כרגע איה של אריאל הורביץ לומד עוד שפה?ספניולית מההורים מצליח לך?ככה-ככה המחנכת של כיתה ג':? זמירה מהו הכלי הכי מושך?מקדחה רוטטת הפשע הכי פשעי?לגנוב מזקנים המחזמר האחרון שראית:?לא ראיתי פרח,אבק של בית קברות יפה לך?מאוד יודע מיהי קלי קלארקסון?לא מהי דעתך עליה?????? הידידים שלך לרוב חרמנים?לא אל תטוסי רחוק מדי?הכי רחוק שיש סדרה מטופשת:?השמיניה פאדיחה ענקית שהייתה לך:?נתתי ביס בעגבניה והשפרצתי על מישהי האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל?למה? אוהב קימונו?כן היית לובש אם היה באפשרותך?היום מוצא:?תורכי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?הכל יחד אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?הכל יחד מי עף?סופרמן הוא? היא? את\ה?רק אני מה השעה?השעה לסיים!

miaBaby

New member
חחח הרגת אותי..חייבת להגיב

למה התחפשת בפורים האחרון?למגדת עתידות ולפירטית הדוסית הראשונה OMG זה חזק! מקורית את... כמה משוגעים החברים שלך? חלקם מטורללים (מיה...) וחלקים פחות אני מטורללת??? הא פיראטית דוסית? XD את בתוך המועדון גם P: יצאת מגבולות אסיה?הייתי בניו זילנד מגנייייייייב מה יפה בעינייך?הילדים שלי ד''ש! חולה על הילדים שלך מה מושך אותך?זרועות חסונות נכון שזה כיף? XD המחנכת של כיתה ג':? זמירה זה יכול להיות השם הכי מוזר ששמעת ... אל תטוסי רחוק מדי?הכי רחוק שיש בואי בואי בואי!!!!!!! וזו תגובתי לשאלון של סיגי ;)

mikeys barking

New member
אינטרנט D:

לאבא שלי יש סולם? אפילו שניים מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?הפלישה הבריטית? D: מנגן על משהו?על מה? כלום. אני יודעת קצת אקורדים בגיטרה אבל לא יותר מזה. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. שרצח פוליטי זה דבר מיותר :/ איך אתה חוגג ימי הולדת? מתריאה אנשים חודש לפני ונוסעת לת"א עם חברה ^^ למה התחפשת בפורים האחרון? לכלום. אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לפעמים כמה משוגעים החברים שלך? בערך כמוני ^^ ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא P: מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? סקס סמים ורוקנרול P: (אולי בלי הרוקנרול, לצערי) מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? דובי גל XD יש לך מצלמה דיגטלית? כן, חדשה ^^ ספר על רגע מביך:? לא זכור לי כרגע.. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? ההורים שלי גרושים
מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית?הנגן שלי (ואתם לא רוצים לדעת מה עלה לי בראש כשקראתי את זה XD) אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?איכ לא איך אתה לועס סלעים? לאט ובזהירות דו הוא דב לבן צפוני?בטח (מה?
) יש לך אחים קטנים? כן, שניים. בנים. אחיות? לא כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש?כלום >< אתה יצירתי? דווקא כן ^^ מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? אלוירה P: היית פעם בפסטיבל? בומבמלה 3 שנים (מזמן, מזמן) יצאת מגבולות אסיה? כן. גרתי מחוץ לגבולות אסיה P: מה קורה אחרי המוות? מגיעים לעננים ופוגשים אנשים ונהנים לכמה שנים, ואז יש גלגול נשמות. איזה פלאפון יש לך? הצביקה פיק הכחול הזה. קטן. בלי מצלמה ושטויות אוהב אותו?מאוד :) ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא. אבל אוגר מחמד כן P: יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא, אנחנו עדיין שפויים ^_^ שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כן, אבל נמאס לי מזה כבר. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? שמתאים לשאר הגוף. סתם, לא יודעת...באמת לא משנה. מה הכי משעמם בעולם? בייביסיטר מה השעה? 18:49 איזה מידה את בחזיה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 75B
מעניין,אה? לא מתי יהיה שלום? לא יהיה. מי יביא אותו? מאחר ולא יהיה שלום, לא צריך שמישהו יביא אותו מה הסרט הכי מפחיד שראית? שתיקת הכבשים אתה פרנואיד? יחסית לאנשים אחרים. כן. X: אוהב גמבה? לא טעמתי מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? תפו"א מהי התרבות האהובה עלייך? תרבות יפן
מה צבעו של חדרך? קיר אחד ווש סגול והשאר בקרם כזה. כמעט לבן. והרהיטים,תואמים? כן, אבל לא ממש בכוונה משחק במשחקי מחשב? בטח ^^ ובמשחקי פלייסטיישן? בטח ^^ אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שישדרו את FAMILY GUY ןאת ערוץ CARTOON NETWORK אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיחזירו את ערוץ STAR WORLD ושישדרו "חברים" ו"הסימפסונים" מה טיפשי? דברים ששירן אומרת ומה מיוחד? מה יפה בעינייך?לא חסר מה מושך אותך? אין לי מושג X: אוהב צבע זהב? תלוי במה. אבל בעקרון לא אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לא. טיפה בפוטושופ אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? אמרתי לכם כבר שלא טעמתי גמבה >< פוחד ממקומות אפלים? לא :) יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? רק לפני שאני הולכת לישון, אבל אני לא חולמת על זה. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?לא זוכרת ובכלל? לא חסר #___# מה המילה הכי ארוכה? אנדרלמוסיה? אינציקלופדיה? ביואינפורמטיקה? XD באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? מממן (מלשון מימון)? תהית פעם איך נוצר העולם?כן, תמיד. הגעת למסקנה?ספר עליה:? עדיין לא, אני עובדת על זה השיר האהוב עלייך:?יש המון, קשה לבחור לומד עוד שפה?ערבית לצערי מצליח לך? ממש לא המחנכת של כיתה ג':? יפה. מהו הכלי הכי מושך? תופים
הפשע הכי פשעי? רצח מכוון המחזמר האחרון שראית:? היפה והחיה בברודוואי
פרח,אבק של בית קברות יפה לך?פאק מהההההה?!@#!#^$$#^%^&$^%* יודע מיהי קלי קלארקסון? כן. יש לי אלבום שלה. אני אוהבת ^^ מהי דעתך עליה? שונאת את ישראל? חבל שמבטלים לפה הופעות.. הידידים שלך לרוב חרמנים? רק בר ^____________^ (ויובל שאתם לא מכירים) אל תטוסי רחוק מדי? אני מניחה שכן. לא עוד יש לי כסף, המרחק לא מהווה בעיה סדרה מטופשת:? דורה פאדיחה ענקית שהייתה לך:? לא זוכרת האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? יודעת מה זה, אבל לא משתמשת בו אוהב קימונו? כן, הלוואי והיה לי ^^ (הכוונה לבגד כן?) היית לובש אם היה באפשרותך? אם הייתה לי אפשרות? כן ^^ אבל רק ביפן XD מוצא:? עוד לא חיפשתי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? שיער ארוך, אבל לא מדי. אימו כזה ^^ אבל לא לכולם זה מתאים, תלוי. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? אין עדיפות, באמת שלא אכפת לי מי עף? סנג'איה XD (כן, אני רואה איידול
) הוא? חמוד? מי??!@#!$^ היא? זונה... מה זה השאלות האלו? את\ה? מעצבנת עם גבולות ^^ מה השעה? 19:03 הודגש באמצעות מדגישומטיק
ומלך מי שקורא את כל זה
^^

mikeys barking

New member
מישהו יקרא את זה? P:

לאבא שלי יש סולם? אפילו שניים מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?הפלישה הבריטית? D: מנגן על משהו?על מה? כלום. אני יודעת קצת אקורדים בגיטרה אבל לא יותר מזה. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. שרצח פוליטי זה דבר מיותר :/ איך אתה חוגג ימי הולדת? מתריאה אנשים חודש לפני ונוסעת לת"א עם חברה ^^ למה התחפשת בפורים האחרון? לכלום. אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לפעמים כמה משוגעים החברים שלך? בערך כמוני ^^ ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא P: מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? סקס סמים ורוקנרול P: (אולי בלי הרוקנרול, לצערי) מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? דובי גל XD יש לך מצלמה דיגטלית? כן, חדשה ^^ ספר על רגע מביך:? לא זכור לי כרגע.. ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? ההורים שלי גרושים
מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית?הנגן שלי (ואתם לא רוצים לדעת מה עלה לי בראש כשקראתי את זה XD) אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?איכ לא איך אתה לועס סלעים? לאט ובזהירות דו הוא דב לבן צפוני?בטח (מה?
) יש לך אחים קטנים? כן, שניים. בנים. אחיות? לא כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש?כלום >< אתה יצירתי? דווקא כן ^^ מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? אלוירה P: היית פעם בפסטיבל? בומבמלה 3 שנים (מזמן, מזמן) יצאת מגבולות אסיה? כן. גרתי מחוץ לגבולות אסיה P: מה קורה אחרי המוות? מגיעים לעננים ופוגשים אנשים ונהנים לכמה שנים, ואז יש גלגול נשמות. איזה פלאפון יש לך? הצביקה פיק הכחול הזה. קטן. בלי מצלמה ושטויות אוהב אותו?מאוד :) ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא. אבל אוגר מחמד כן P: יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא, אנחנו עדיין שפויים ^_^ שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כן, אבל נמאס לי מזה כבר. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? שמתאים לשאר הגוף. סתם, לא יודעת...באמת לא משנה. מה הכי משעמם בעולם? בייביסיטר מה השעה? 18:49 איזה מידה את בחזיה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 75B
מעניין,אה? לא מתי יהיה שלום? לא יהיה. מי יביא אותו? מאחר ולא יהיה שלום, לא צריך שמישהו יביא אותו מה הסרט הכי מפחיד שראית? שתיקת הכבשים אתה פרנואיד? יחסית לאנשים אחרים. כן. X: אוהב גמבה? לא טעמתי מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? תפו"א מהי התרבות האהובה עלייך? תרבות יפן
מה צבעו של חדרך? קיר אחד ווש סגול והשאר בקרם כזה. כמעט לבן. והרהיטים,תואמים? כן, אבל לא ממש בכוונה משחק במשחקי מחשב? בטח ^^ ובמשחקי פלייסטיישן? בטח ^^ אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שישדרו את FAMILY GUY ןאת ערוץ CARTOON NETWORK אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיחזירו את ערוץ STAR WORLD ושישדרו "חברים" ו"הסימפסונים" מה טיפשי? דברים ששירן אומרת ומה מיוחד? מה יפה בעינייך?לא חסר מה מושך אותך? אין לי מושג X: אוהב צבע זהב? תלוי במה. אבל בעקרון לא אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לא. טיפה בפוטושופ אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? אמרתי לכם כבר שלא טעמתי גמבה >< פוחד ממקומות אפלים? לא :) יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? רק לפני שאני הולכת לישון, אבל אני לא חולמת על זה. מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?לא זוכרת ובכלל? לא חסר #___# מה המילה הכי ארוכה? אנדרלמוסיה? אינציקלופדיה? ביואינפורמטיקה? XD באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? מממן (מלשון מימון)? תהית פעם איך נוצר העולם?כן, תמיד. הגעת למסקנה?ספר עליה:? עדיין לא, אני עובדת על זה השיר האהוב עלייך:?יש המון, קשה לבחור לומד עוד שפה?ערבית לצערי מצליח לך? ממש לא המחנכת של כיתה ג':? יפה. מהו הכלי הכי מושך? תופים
הפשע הכי פשעי? רצח מכוון המחזמר האחרון שראית:? היפה והחיה בברודוואי
פרח,אבק של בית קברות יפה לך?פאק מהההההה?!@#!#^$$#^%^&$^%* יודע מיהי קלי קלארקסון? כן. יש לי אלבום שלה. אני אוהבת ^^ מהי דעתך עליה? שונאת את ישראל? חבל שמבטלים לפה הופעות.. הידידים שלך לרוב חרמנים? רק בר ^____________^ (ויובל שאתם לא מכירים) אל תטוסי רחוק מדי? אני מניחה שכן. לא עוד יש לי כסף, המרחק לא מהווה בעיה סדרה מטופשת:? דורה פאדיחה ענקית שהייתה לך:? לא זוכרת האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? יודעת מה זה, אבל לא משתמשת בו אוהב קימונו? כן, הלוואי והיה לי ^^ (הכוונה לבגד כן?) היית לובש אם היה באפשרותך? אם הייתה לי אפשרות? כן ^^ אבל רק ביפן XD מוצא:? עוד לא חיפשתי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? שיער ארוך, אבל לא מדי. אימו כזה ^^ אבל לא לכולם זה מתאים, תלוי. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? אין עדיפות, באמת שלא אכפת לי מי עף? סנג'איה XD (כן, אני רואה איידול
) הוא? חמוד? מי??!@#!$^ היא? זונה... מה זה השאלות האלו? את\ה? מעצבנת עם גבולות ^^ מה השעה? 19:03 הודגש באמצעות מדגישומטיק
ומלך מי שקורא את כל זה
^^

miaBaby

New member
../images/Emo186.gifהתעוררתי מוקדדדדדם

לאבא שלי יש סולם? אממ כן? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? לא הרבה עלו על זה, אבל ההתפתחות המוזיקלית הכי גדולה היא שכל המוזיקה קשורה אחת לשניה, אם אתם תחקרו מה האמנים שאתם אוהבים שומעים, ומה אלה שהם היו שומעים היו שומעים... וכל הלאה, תגיעו לכל המוזיקות, וזה גורם להעריך הכל, זה מגניב, וזה מראה כמה שהמוזיקה שלנו מגוונת ומפותחת. מנגן על משהו?על מה? גיטרה, למרות שאני עצלנית, אבל אני יודעת מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. פנאטי ערס לקח ת'חוק לידיים שלו, זה קרה בעבר וזה יקרה שוב לצערי, זה קורה ויש אנשים דפוקים בעולם. איך אתה חוגג ימי הולדת? שונאת ימי הולדת, חוגגת בזה שחברים שלי מכריחים אותי לחגוג... אבל בד''כ זה ממש כיף בסוף XD למה התחפשת בפורים האחרון? לא התחפשתי... אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן כמה משוגעים החברים שלך? משוגעים ביותר ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? נחשו... מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מוזיקה נראה לי, ואפנה.. מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? כל הWEIRDOS שיש בתכניות כמו ג'רי ספרינגר למיניהם... אמריקאים מוזרים בטירוף יש לך מצלמה דיגטלית? כן, אבל השארתי אותה בארץ XD ספר על רגע מביך:? אני מתעלפת פעם באיזה חודשיים, כשזה קורה במקום ציבורי זה מביך ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? עם אוכל, אבא שלי אוהב לעשות שטויות עם אוכל, ערב "עישון בשר" היה לו פעם... "ערב יין" זה לא כזה מוזר, אבל כשמישהו עושה דברים מוזרים בתדירות שלו זה כן XD וזה די מצחיק מה האביזר האהוב עלייך? השרשרת שלי...היא עושה לי מזל :) תוכנית אחרונה שראית? KTLA MORNING NEWS ברגעים אלה ממש. אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? אממ לא איך אתה לועס סלעים? לאXD דו הוא דב לבן צפוני? הא? יש לך אחים קטנים? כן... אחיות? כן כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? שאולי כדאי למלא לוטו... אתה יצירתי? כן מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? "אוחזת ענף השקד". לא זוכרת מי סיפר לי את זה לפני שנים אבל סיפרו לי על ילדה שככה קוראים לה.. ולאח שלה קוראים "עמוד". דאחקות.. היית פעם בפסטיבל? נראה לי שאולי...XD יצאת מגבולות אסיה? כן.. D: מה קורה אחרי המוות? הופכים לאנרגיה? איזה פלאפון יש לך? NOKIA כלשהו... אוהב אותו? כן, הוא עובד... ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? וואלה איך ידעתם? חח לא. יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? אין לי כוח אפילו להתחיל לחפש, סביר להניח שאיפשהו כן. שולחים אותך להתרמות מבית הספר? שלחו כשהייתי בבצפר. איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? צבע גוף- אחלה צבע לרגליים. מה הכי משעמם בעולם? לא לעשות כלום מה השעה? 9:20 בבוקר. איזה מידה את בחזיה? קטן מידי בשביל האמריקאים! כמה זמן לקח לי למצוא פה חזייה!#%@#$^# מעניין,אה? מרתק... מתי יהיה שלום? יש לכם סבלנות? מי יביא אותו? הזמן, או ההתחממות הגלובאלית שתאיים להרוג את כולנו אז בסוף בקטסטרופה כולם ישכחו משטויות ויתרכזו בלהציל ת'עולם... איפה קלארק קנט כשצריך אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? משהו דתי פסיכודלי.. קליפ כזה שהיה בטלויזיה בלילה שלשום XD אתה פרנואיד? לפעמים.. אבל בד''כ אופטימית אוהב גמבה? לא מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? נראה לי שעוף... מהי התרבות האהובה עלייך? תרבות הפאנק משנות השבעים... כי זה מגניב שמצאו דרכים יצירתיות להצליח למרות שכל העולם ירק על הילדים האלה... עזבו שאח''כ זה התדרדר לזבל... מה צבעו של חדרך? לבן והרהיטים,תואמים? לאXD משחק במשחקי מחשב? לפעמים ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לי אז כן. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לזרז את התפריטים שלהם. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיעשו תפריט יותר מלא של תכניות של השבוע, או שיהיה גישה יותר קלה אליו. אה, ושישיגו VOD מה טיפשי? שאני יודעת מה הבעיות בכבלים והלווין. ומה מיוחד? כל דבר שאנחנו עושים מעצמינו מה יפה בעינייך? כשבנאדם מתנהג רק כמו עצמו מה מושך אותך? חיוכים :) אוהב צבע זהב? לא עלי... לא בבגדים.. אבל הצבע הוא מגניב בפני עצמו... אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן :) אבל עוד לומדת. כבר הרווחתי כסף מזה אפילו. אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? ברור! שלא... פוחד ממקומות אפלים? לא יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? היו כמה... כשהיה משעמם לי בלילות היתי עושה את הארוכים ממש... ובכלל? כנ''ל מה המילה הכי ארוכה? PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANOCONIOSIS - זו מחלת ריאות. באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? למי יש כוח בכלל לבדוק תהית פעם איך נוצר העולם? כן, אבל ירדתי מזה מהר, נשאיר את זה למדענים. הגעת למסקנה?ספר עליה:? המסקנה שלי היא שהעולם נוצר כמו שכל דבר נוצר... אבולוציה, שינויים, ואיכשהו בחלל הכדור הזה שלנו פשוט קרה... השיר האהוב עלייך:? יש כ''כ הרבה...

miaBaby

New member
המשך... ../images/Emo182.gif

לומד עוד שפה? לפעמים אני מחדדת את היפנית שלי, למרות ששחכתי את המחברת בארץ XD מצליח לך? הצליח לי כשהיה לי את המחברת המחנכת של כיתה ג':? בתיה!!! מהו הכלי הכי מושך? זה שבמכנסיים.... מוהאהאהא.. סורי, זה דרש.. תודו שזה דרש... הפשע הכי פשעי? הוא פשע שפוגע במישו אחר המחזמר האחרון שראית:? אממ משהו עם הראל מויאל עם הבת דודה שלי...לא מעניין ממש, כל המחזה רק צחקנו על איזו אישה עם מעיל פרווה ענק ושיער שנראה כאילו היא מחביאה חמוס בפנים. פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא יודע מיהי קלי קלארקסון? כן, זאתי מכוכב נולד האמריקאי שעכשיו גם מופיעה בפרסומות לחומר נגד חצ'קונים. מהי דעתך עליה? היא מוכשרת, הגיעה רחוק, וכל הכבוד לה. הידידים שלך לרוב חרמנים? כן XD אל תטוסי רחוק מדי? TOO LATE סדרה מטופשת:? MY WIFE AND KIDS... זה קורע אבל כ''כ דבילי פאדיחה ענקית שהייתה לך:? התעלפתי באמצע כושר-מרקט... גאד... האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? הוא פסיק שמביע המשך של רעיון נראה לי, לפחות ככה אני משתמשת בו. אוהב קימונו? זה חמוד היית לובש אם היה באפשרותך? הייתי בשביל הצחוקים מוצא:? ? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? כל אחד ומה שמתאים לו, אני אוהבת ארוך P: יאמי. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? שוב מה שמתאים לבחורה, לי יש שיער ארוך מדורג, זה יפה לדעתי.. P: מי עף? אני לפעמים הוא? גם היא?גם את\ה?יאפ... PARTY! מה השעה? 9:35 הממ שאלון חביב... הצחיק אותי

qweenDDD

New member
בוביק....

איזה אחיות יש לך בדיוק? (את מאמצת אותי?) אני מה זה רואה איך היית משלבת בסוסלנד.....אוףףףףף, למרות שכולם עובדים שם יפה. פשוט אני שומעת את הקול שלך בכמה דמויות

miaBaby

New member
ברור שאימצתי אותך...

XD חחח אבל אחיות ביולוגיות- יש לי רק אחת.. בת ארבע...בר... D: ואח... בן 20...דין ואח בן שנתיים בערך...אורי

Eowyn of Rohan

New member
מכריחים אותך לחגוג?

את נהנית! אל תכחישי! דיי להתעלף. פליז. חחחח האבות שלנו דומים
.. גם לאבא שלי יש את השטויות עם הערבים האלה.. איזה שרשרת? של הקבלה? את הולכת עם מה שאמא שלי קנתה לך?
הפלאפון שלך עובד? *בשוק*

miaBaby

New member
כן! מכריחים!

חח האמת שזה הולך ככה; אני מתכננת להבריז מבצפר ביומולדת ולא לראות אף אחד ולישון כל היום... אתם אומרים לי יום לפני: "את חייבת לבוא לבצפר!" ואז לא נעים לי... ואני יודעת שאני לא יכולה להעלם ביומולדת שלי כי.. כי זה לא יפה שהכנתם הפתעות ואני אבריז.. אח''כ.. אתם באים ועושים שמיייח... ונותנים לי מתנות.. וממתקים... ועוגה שחוסלה במלואה ע''י כל השכונה.. ו...זהו זה הימי הולדת שלי :) וכן, זה כיף... ואני לא מתעלפת בכוונה! ואבא שלך ושלי ידועים בפלצנות שלהם XD והשרשרת היא של הקבלה אבל לא מה שאמא שלי הביאה, זו שרשרת שלבשתי כשהייתי חולה, ואז עכשיו הביאו לי אותה לתמיד כי היא נותנת לי POWER! מוהאהא והפלאפון לא בדיוק רק שלי.... הוא של הבית.

Eowyn of Rohan

New member
העוגה חוסלה? ../images/Emo6.gif

אני שמחה שכל הסטלנים אהבנו את העוגה. היא בסט
העיקר שהודית בזה שזה כיף.. זה מה שחשוב לי
POWER? טיהי. אם את אומרת..
את לא הבן אדם שיאמין לקבלה אבל סבבה לך.. אם את אוהבת אותה. זה המספר שיש לי?(יש לי שניים.. אחד של הפלאפון המעפן שלך ועוד אחד).. זה הוא? אם כן זה יהיה יעיל.

../images/Emo13.gif

כל פעם אני מתחילה ואז אני צריכה ללכת..אני עוד אענה על זה מתישהו...=) =) =)

תשובות!! (ריקוש הממוש ושירה אור)

ענינו על חצי בצחוק וחצי ברצינות..אז תחליטו לבד מה לקחת ברצינות ומה לא
לאבא שלי יש סולם? ואם תעצבן אותי.. הסולם יהיה עמוק בראשך! מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? גלגל"צ שליט"א! חח בבעע..לפי דעתי המוזיקה הישראלית בכלל(שירה-אור) מנגן על משהו?על מה? ריקי- סקסופון, מפוחית,חלילית,אורגן וטיפה תופים...שירה אור- גיטרה ופסנתר קצת..:] מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. לא נראה לי נושא לסקר הזה..אבל נושא כאוב.. איך אתה חוגג ימי הולדת? עם יובל המבולבל בחי כיף! למה התחפשת בפורים האחרון?לפרה צ'רקסית (לא ברצינות...חחח) אתה נוטה לארח הרבה בביתך? בתור הומלסית כל מי שעובר ברחוב הוא סוג של אורח.. כמה משוגעים החברים שלך?כ"כ משוגעים שפגישת מחזור עושים באברבנל... ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא, אבל ע"י קוף ים אינדונזי כן! מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? השפם של עמיר פרץ מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?אני?! ככה אומרים לי.. יש לך מצלמה דיגטלית? אני באולד סטייל, יש לי את זאתי עם הידית והוילון.. ספר על רגע מביך:? יצאתי מהאוטו של בני דודים שלי ונפלה לי החצאית...(אל תדאגו, היו מכנסיים מתחת
) ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? כע. ערב שירה בציבור עם שלומי סרנגה מה האביזר האהוב עלייך?ג'וני ברווז הגומי שלי באמבטיה תוכנית אחרונה שראית? הבית של פיסטוק והקטקטים אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לגמריי... איך אתה לועס סלעים? עם הציפורן החודרנית דו הוא דב לבן צפוני? לא....הוא בכלל ערס מדרום ת"א יש לך אחים קטנים? ריקוש- לא=/ אבל אחיינים יש
אחיות? גמלא=/ גדולות כן... כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? חדר במלון אתה יצירתי? אם לגרד באוזן שמאל עם הקמיצה ברגל ימין נחשב יצירתי אז כן... מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת קודש (וזה בשיא הרצינות!!) היית פעם בפסטיבל? הייתי כ"כ מסטולה שאני לא זוכרת אם באמת הייתי שם או שזאת הייתה הזייה.. יצאת מגבולות אסיה? איפה זה אסיה? מה קורה אחרי המוות? מתחילים החיים האמיתיים איזה פלאפון יש לך? מנגו- דור ראשון אוהב אותו? חולה עליו=] ז"ל... ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? ברחתי ברגע האחרון לפני שהוא תקף... יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? שמונה...בכל חדר בבית (כולל בשירותים) שולחים אותך להתרמות מבית הספר? אין כ"כ בצפר בזמן האחרון איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? טורקיז עם לק בורדו:] מה הכי משעמם בעולם? שיעור ספרות ואחריו היסטוריה..(סיפור לפני השינה) מה השעה? שעה טובה ומוצלחת איזה מידה את בחזיה? F16 מעניין,אה? מרתק
מתי יהיה שלום? מחר מי יביא אותו?עראפת ז"ל עליו השלום, חי וקיים! מה הסרט הכי מפחיד שראית? דמבו הפיל המעופף אתה פרנואיד? תמשיכו לעקוב אחריי גם אחרי שאני אענה על השאלה הזאת? אוהב גמבה? מתעבת... מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? גמבה..יאמי=] מהי התרבות האהובה עלייך? כת השטן מה צבעו של חדרך?ירוק נזלת (ריקוש,ברצינות- כתום אפרסק, עם חזרזיר ענק מוצייר על הקיר
) והרהיטים,תואמים? כן,תלוי מה זה תואמים..:] משחק במשחקי מחשב?לא, אין לי מחשב ובמשחקי פלייסטיישן? אני לא יודעת להבדיל בין מקש האיקס למקש העיגול... אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לפשוט את הרגל אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?כנ"ל מה טיפשי? השאלון הזה והתשובות שעניתי ומה מיוחד? השאלון הזה והתשובות שעניתי מה יפה בעינייך? הכל=] מה מושך אותך? כרגע זה אחותי הקטנה שמוכשת לי בשיער... (ריקוש,ברצינות- עיניים יפות, וחיוכים יפים) אוהב צבע זהב? מתה על זה!! זהב שולתתתת!!!!111 חחח אלרגי תמידי? כן, בייחוד לשאלונים כאלה יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לא... אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא...אני ישר בולעת אותן, בלי לנגוס..כשנוגסים זה הורס ת'טעם! פוחד ממקומות אפלים? בערך... יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כן מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?ובכלל? מי עונה על שאלונים?! מה המילה הכי ארוכה? והאחשדרפנים (לכו חפשו במגילת אסתר..חח) באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? בבבל (בעיר בבל) תהית פעם איך נוצר העולם? אמממ..... הגעת למסקנה?ספר עליה:? הייתה נמלה- וזאת ההתחלה, הייתה ביצה- וזה האמצע, היה קוף- וזה הסוף! השיר האהוב עלייך:? הסימפוניה התשיעית של בטהובן לומד עוד שפה? כע אנגלית מצליח לך? ריקוש- אני דוברתאנגלית...שירה אור- אני בעד ללמוד רוסית בביצפר, במקום אנגלית (זה מעיד על רמת ההצלחה שלי במקצוע חח) המחנכת של כיתה ג':? ויולה ושרי מהו הכלי הכי מושך? קסילופון הפשע הכי פשעי? לחטט באף בפומבי המחזמר האחרון שראית:? מקהלת החזנים בליווי הפילהרמונית פרח,אבק של בית קברות יפה לך? אני בטיפול כרגע.. אתם משבשים את התהליך עם השאלות החודרניות האלו... יודע מיהי קלי קלארקסון? התינוק של משפחת סימפסון, לא?! מהי דעתך עליה? חמודה נוראא... הידידים שלך לרוב חרמנים? אממ..תלוי מי ומתי... אל תטוסי רחוק מדי? חבל על האשראי של אבא... סדרה מטופשת:? כל סידרה יפנית שקיימת (רותם אני מתנצלת..חח) פאדיחה ענקית שהייתה לך:? נולדתי?! האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? בטח..לגרד איתו בנקודה הזאת בגב שאף פעם לא מצליחים להגיע אליה! אוהב קימונו? כן היית לובש אם היה באפשרותך? מה זה אם היה באפשרותי?כל מלתחת הקיץ שלי מורכבת מקימונואים בדוגמאות שונות מוצא:? אתיופית לבקנית אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אפרו או גלח אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? שיער ארוך מדורג מי עף? כרגע הכיסא לכיוון חברה שלי, אבל בכלליות נראה לי שזבובים עפים...או שזה יתושים?! לא יודעת אני לא מבדילה... הוא? שמן היא? פרה את\ה? מסטול מה השעה? מאוחר מדי...אין כבר דרך חזרה!! מקוות שנהנתם, ואל תקחו אותנו יותר מדי ברצינות...זה נכתב באחת בלילה=] חח לילה מצוייין=]

Eyal 1 2 3

New member
עכשיו... תורי!

לאבא שלי יש סולם? לא יודע, בחיים לא פגשתי את אבא שלך.. מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? אל תשגעו אותי מנגן על משהו?על מה? כןן! גיטרה.. מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. לא נשכח ולא נסלח איך אתה חוגג ימי הולדת? עם המשפחה לרוב. למה התחפשת בפורים האחרון? לפריק אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כמה שפחות כמה משוגעים החברים שלך? יותר ממה שאפשר לדמיין ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? כן, אבל זה היה ממש מזמן, אני לא זוכר אם זה היה זה או שזו הייתה צרעה:p מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? כל אחד והטעם שלו מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? אני חושב שאני..=P יש לך מצלמה דיגטלית? עוד מעט תהיה...=) ספר על רגע מביך: אני לא חושב שאני זוכר אחד הרגע, אבל פעם הלכתי לסופר וחבר שלי התקשר הבייתה שלא הייתי ואמרו לו שאני בסופר והוא בא עד לסופר יחף עם פיג'מה.. XDDDD ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לאא מה האביזר האהוב עלייך? נראלי שמחשב...או גיטרה. תוכנית אחרונה שראית? בובספוג אם אני לא טועה אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא ממש איך אתה לועס סלעים? לא לועס. רק בולע.. XP דו הוא דב לבן צפוני? ?? יש לך אחים קטנים? לא אחיות? 2 גדולות כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? שיעור חשבון, אממממ...שינה אתה יצירתי? מאד!:]] מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? ליזל היית פעם בפסטיבל? אולי. אבל לא בשנים האחרונות יצאת מגבולות אסיה? כן מה קורה אחרי המוות? לא הגעתי עדיין... איזה פלאפון יש לך? פלאפון אורנג' שמתפרק כשנוגעים בו ובלי אור... אוהב אותו? שונא אותו ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? אולי באחד הגלגולים יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא חושב שולחים אותך להתרמות מבית הספר? כן... באחרון הייתה רוח שהעיפה אותי לכביש ונהייתי חולה.. הכי מרגיזים האנשים האלה שדפוקים להם בדלת ואומרים פתאום "אנחנו לא בבית!" הקמצנות... איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? צבע שתואם לגוף, כנראה..^^ מה הכי משעמם בעולם? לבהות מה השעה? 19:0000000 בדיוק :)))) מתי יהיה שלום? אני באמת באמת יודע מי יביא אותו? כנ"ל... מה הסרט הכי מפחיד שראית? לא זוכר XXX אתה פרנואיד? לא אוהב גמבה? תלוי מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? זתומרת היום... נמנמנמננמ... קוסקוס.. מהי התרבות האהובה עלייך? מה? מה צבעו של חדרך? לבן והרהיטים,תואמים? לא משחק במשחקי מחשב? לפעמים ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לי כן.. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיחזירו את קרטונטוורק אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיעיפו את השיר שלנו ושיוסיפו עוד ערוצים.. גם כן לווין עם 3 ערוצים שגם עולים כסף... האאא ושיוסיפו ביפ!=)) מה טיפשי? להתנהג כמו דביל ומה מיוחד? להתנהג כמו דביל -במיוחד- מה יפה בעינייך? כנות מה מושך אותך? מגנט אוהב צבע זהב? לא אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? לא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? לא פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כן מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? השאלון המוזר ההוא עם ה500 שאלות.. זה היה שיעמום רצחחח ובכלל? כנ"לללל מה המילה הכי ארוכה? ברבונכילופיסטקילומנפיתורסילודוטריקיסוזניטעיגובציקותולונינומה- מילה שהרגע המצאתי באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייילל- יש בא 2 ל' תהית פעם איך נוצר העולם? לא הגעת למסקנה?ספר עליה:? לא השיר האהוב עלייך:? אוהואוהואוהואוהו יש המון לומד עוד שפה? עברית, צרפתית, אנגלית וקצת יפאנית ידעתי עד שנאבד לי המילוןן.. XPP מצליח לך? במה? המחנכת של כיתה ג':? אמממממ... נראה לי דנה אבל היא הייתה בחופשת ליידה מהו הכלי הכי מושך? מגנט הפשע הכי פשעי? לחבל המחזמר האחרון שראית:? לא יודע פרח,אבק של בית קברות יפה לך? לא יודע מיהי קלי קלארקסון?לא מהי דעתך עליה? שאני לא יודע מי היא הידידים שלך לרוב חרמנים? לאאאאא אל תטוס רחוק מדי? למה לא? סדרה מטופשת:? הדוב בבית הכחול פאדיחה ענקית שהייתה לך:? לא עולה לי כלום לראש עכשיו.. האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? לא אוהב קימונו? ככה היית לובש אם היה באפשרותך? כשהייתי יוצא מהמקלחת מוצא:? מה? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? קוצים אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? ארוך מי עף? JELYFISH (אם ככה רושמים את זה בכלל..XX) הוא? מה?? היא? מה?? את\ה? מה אני? מה השעה? 19:15

מאיוש33

New member
ריקוש??

זה באמת שם של מישהו? "נשמה טהורה שירדה לעולם בערב שבת קודש"

למעלה