../images/Emo186.gifהתעוררתי מוקדדדדדם
לאבא שלי יש סולם? אממ כן?
מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? לא הרבה עלו על זה, אבל ההתפתחות המוזיקלית הכי גדולה היא שכל המוזיקה קשורה אחת לשניה, אם אתם תחקרו מה האמנים שאתם אוהבים שומעים, ומה אלה שהם היו שומעים היו שומעים... וכל הלאה, תגיעו לכל המוזיקות, וזה גורם להעריך הכל, זה מגניב, וזה מראה כמה שהמוזיקה שלנו מגוונת ומפותחת.
מנגן על משהו?על מה? גיטרה, למרות שאני עצלנית, אבל אני יודעת
מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. פנאטי ערס לקח ת'חוק לידיים שלו, זה קרה בעבר וזה יקרה שוב לצערי, זה קורה ויש אנשים דפוקים בעולם.
איך אתה חוגג ימי הולדת? שונאת ימי הולדת, חוגגת בזה שחברים שלי מכריחים אותי לחגוג... אבל בד''כ זה ממש כיף בסוף XD
למה התחפשת בפורים האחרון? לא התחפשתי...
אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כן
כמה משוגעים החברים שלך? משוגעים ביותר
ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? נחשו...
מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מוזיקה נראה לי, ואפנה..
מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? כל הWEIRDOS שיש בתכניות כמו ג'רי ספרינגר למיניהם... אמריקאים מוזרים בטירוף
יש לך מצלמה דיגטלית? כן, אבל השארתי אותה בארץ XD
ספר על רגע מביך:? אני מתעלפת פעם באיזה חודשיים, כשזה קורה במקום ציבורי זה מביך
ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? עם אוכל, אבא שלי אוהב לעשות שטויות עם אוכל, ערב "עישון בשר" היה לו פעם... "ערב יין" זה לא כזה מוזר, אבל כשמישהו עושה דברים מוזרים בתדירות שלו זה כן XD וזה די מצחיק
מה האביזר האהוב עלייך? השרשרת שלי...היא עושה לי מזל
תוכנית אחרונה שראית? KTLA MORNING NEWS ברגעים אלה ממש.
אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? אממ לא
איך אתה לועס סלעים? לאXD
דו הוא דב לבן צפוני? הא?
יש לך אחים קטנים? כן...
אחיות? כן
כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? שאולי כדאי למלא לוטו...
אתה יצירתי? כן
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? "אוחזת ענף השקד". לא זוכרת מי סיפר לי את זה לפני שנים אבל סיפרו לי על ילדה שככה קוראים לה.. ולאח שלה קוראים "עמוד". דאחקות..
היית פעם בפסטיבל? נראה לי שאולי...XD
יצאת מגבולות אסיה? כן.. D:
מה קורה אחרי המוות? הופכים לאנרגיה?
איזה פלאפון יש לך? NOKIA כלשהו...
אוהב אותו? כן, הוא עובד...
ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? וואלה איך ידעתם? חח לא.
יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? אין לי כוח אפילו להתחיל לחפש, סביר להניח שאיפשהו כן.
שולחים אותך להתרמות מבית הספר? שלחו כשהייתי בבצפר.
איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? צבע גוף- אחלה צבע לרגליים.
מה הכי משעמם בעולם? לא לעשות כלום
מה השעה? 9:20 בבוקר.
איזה מידה את בחזיה? קטן מידי בשביל האמריקאים! כמה זמן לקח לי למצוא פה חזייה!#%@#$^#
מעניין,אה? מרתק...
מתי יהיה שלום? יש לכם סבלנות?
מי יביא אותו? הזמן, או ההתחממות הגלובאלית שתאיים להרוג את כולנו אז בסוף בקטסטרופה כולם ישכחו משטויות ויתרכזו בלהציל ת'עולם... איפה קלארק קנט כשצריך אותו?
מה הסרט הכי מפחיד שראית? משהו דתי פסיכודלי.. קליפ כזה שהיה בטלויזיה בלילה שלשום XD
אתה פרנואיד? לפעמים.. אבל בד''כ אופטימית
אוהב גמבה? לא
מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? נראה לי שעוף...
מהי התרבות האהובה עלייך? תרבות הפאנק משנות השבעים... כי זה מגניב שמצאו דרכים יצירתיות להצליח למרות שכל העולם ירק על הילדים האלה... עזבו שאח''כ זה התדרדר לזבל...
מה צבעו של חדרך? לבן
והרהיטים,תואמים? לאXD
משחק במשחקי מחשב? לפעמים
ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לי אז כן.
אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לזרז את התפריטים שלהם.
אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיעשו תפריט יותר מלא של תכניות של השבוע, או שיהיה גישה יותר קלה אליו. אה, ושישיגו VOD
מה טיפשי? שאני יודעת מה הבעיות בכבלים והלווין.
ומה מיוחד? כל דבר שאנחנו עושים מעצמינו
מה יפה בעינייך? כשבנאדם מתנהג רק כמו עצמו
מה מושך אותך? חיוכים
אוהב צבע זהב? לא עלי... לא בבגדים.. אבל הצבע הוא מגניב בפני עצמו...
אלרגי תמידי? לא
יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כן

אבל עוד לומדת. כבר הרווחתי כסף מזה אפילו.
אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? ברור! שלא...
פוחד ממקומות אפלים? לא
יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? לא
מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? היו כמה... כשהיה משעמם לי בלילות היתי עושה את הארוכים ממש...
ובכלל? כנ''ל
מה המילה הכי ארוכה? PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANOCONIOSIS - זו מחלת ריאות.
באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? למי יש כוח בכלל לבדוק
תהית פעם איך נוצר העולם? כן, אבל ירדתי מזה מהר, נשאיר את זה למדענים.
הגעת למסקנה?ספר עליה:? המסקנה שלי היא שהעולם נוצר כמו שכל דבר נוצר... אבולוציה, שינויים, ואיכשהו בחלל הכדור הזה שלנו פשוט קרה...
השיר האהוב עלייך:? יש כ''כ הרבה...