שאלון!

מאיוש33

New member
../images/Emo162.gifשאלון!../images/Emo162.gif

* מנצלת כל רגע אפשרי לשים את האוטומוניקים החמודים של פסח!
* שאלון קצת הזוי שנלקח מפורום סקרים ושאלונים לאבא שלי יש סולם? מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? מנגן על משהו?על מה? מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. איך אתה חוגג ימי הולדת? למה התחפשת בפורים האחרון? אתה נוטה לארח הרבה בביתך? כמה משוגעים החברים שלך? ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יש לך מצלמה דיגטלית? ספר על רגע מביך:? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? מה האביזר האהוב עלייך? תוכנית אחרונה שראית? אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? איך אתה לועס סלעים? דו הוא דב לבן צפוני? יש לך אחים קטנים? אחיות? כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? אתה יצירתי? מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? היית פעם בפסטיבל? יצאת מגבולות אסיה? מה קורה אחרי המוות? איזה פלאפון יש לך? אוהב אותו? ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? שולחים אותך להתרמות מבית הספר? איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה הכי משעמם בעולם? מה השעה? איזה מידה את בחזיה? מעניין,אה? מתי יהיה שלום? מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? אתה פרנואיד? אוהב גמבה? מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מהי התרבות האהובה עלייך? מה צבעו של חדרך? והרהיטים,תואמים? משחק במשחקי מחשב? ובמשחקי פלייסטיישן? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? מה טיפשי? ומה מיוחד? מה יפה בעינייך? מה מושך אותך? אוהב צבע זהב? אלרגי תמידי? יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? פוחד ממקומות אפלים? יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? ובכלל? מה המילה הכי ארוכה? באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? תהית פעם איך נוצר העולם? הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:? לומד עוד שפה? מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':? מהו הכלי הכי מושך? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי קלי קלארקסון? מהי דעתך עליה? הידידים שלך לרוב חרמנים? אל תטוסי רחוק מדי? סדרה מטופשת:? פאדיחה ענקית שהייתה לך:? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? אוהב קימונו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? מי עף? הוא? היא? את\ה? מה השעה?

מאיוש33

New member
ועונה!../images/Emo156.gif

לאבא שלי יש סולם? מגיע כמעט עד שמיים..
מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? הרוק הישראלי!
מנגן על משהו?על מה? כן, על פסנתר, אורגנית, ו...תוף מריים?
מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו:
[אוטומיקון אחד שווה 1000 מילים] איך אתה חוגג ימי הולדת? מסיבות פרועות במקלט !
למה התחפשת בפורים האחרון? לתות
אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לא..אבל נוהגת הרבה להתארח
כמה משוגעים החברים שלך? אי אפשר לתאר במילים...
ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?בוודאי... פעמיים! מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? אין לי מושג.. מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? מייקל גקסון XD יש לך מצלמה דיגטלית? לא...["לו יהי לו יהי אנא לווווווו יהי..."]
ספר על רגע מביך:? שעקצה אותי דבורה והייתי לבד בבית אז רצתי לשכנה בצרחות איימים עם בוקסר של בובספוג ופיגמה מיניאטורית...[היום..] ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא מה האביזר האהוב עלייך? בובת פלאפון של פו הדוב
תוכנית אחרונה שראית? בובספוג
אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? לא ממש... איך אתה לועס סלעים? עם הרבה כוח רצון
דו הוא דב לבן צפוני? רה הוא ריח של עוגות
יש לך אחים קטנים? כן- לצערי...
אחיות?כן, כנ"ל
כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? "593 תפוחים היו על העץ, אחד נפל והתפוצץ, אחד נפל והתפוצץ- 592 תפוחים על העץ!" אתה יצירתי? I THINK SO...
מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? באגירה היית פעם בפסטיבל? נופ יצאת מגבולות אסיה? אכן כן...
מה קורה אחרי המוות? קטעים בגהנום איזה פלאפון יש לך? סלקום [ואפילו יש אוטומיקון
] אוהב אותו? כן ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? לא! יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא... שולחים אותך להתרמות מבית הספר?כן! איזה כיפפ! איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? הא?! מה הכי משעמם בעולם? להיתקע בתור לקופ"ח/ מספרה עם עיתונים משנת תש"ח של "לאישה" מה השעה? 12:39 איזה מידה את בחזיה? השאלון הזה מגיע למקומות שאני לא רוצה להיות בהם...
מעניין,אה? מאוד! מתי יהיה שלום? שאלה טובה... מי יביא אותו? כנ"ל מה הסרט הכי מפחיד שראית? אממ...הצלצול?
אתה פרנואיד? מה זה? אוהב גמבה? יאקק
מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מרק עם קנידעלך [יאמי!] מהי התרבות האהובה עלייך? המערבית מה צבעו של חדרך? ירוק
והרהיטים,תואמים? אכן.. משחק במשחקי מחשב? יאפ ובמשחקי פלייסטיישן? לא.. אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? להוריד את "האלופה" מהמסכים
אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לא לעשות "יס סטארס" 1,2 ו- 3 רק כדי שיהיו להם יותר ערוצים...
מה טיפשי? לעבוד בצ'ינה טאון
ומה מיוחד?לעבוד ב מה יפה בעינייך? ^_________^ מה מושך אותך? ^________^ אוהב צבע זהב? איככ אלרגי תמידי? *אפצ'י* לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? כלל וכלל לא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? ??? פוחד ממקומות אפלים? לא יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כן...... מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? *אחמ..אחמ* ובכלל?*אחמממממ* מה המילה הכי ארוכה? המילה הזו של מרי פופינס שאין לי כוח לכתוב *וגם כי אני לא יודעת* באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? מאיפה לי! תהית פעם איך נוצר העולם? לא פעם ולא פעמיים..
הגעת למסקנה?ספר עליה:? השאלון הזה ארוך מידי! השיר האהוב עלייך:? של דוד וגולית/ כוורת
לומד עוד שפה? ערבושקית
מצליח לך? ככה... המחנכת של כיתה ג':? קולט! מהו הכלי הכי מושך? מפוחית? הפשע הכי פשעי? לשדר שוב פעם את כל העונות של "זואי101" ושל: "דרייק וג'וש" המחזמר האחרון שראית?: לא ראיתי... פרח,אבק של בית קברות יפה לך? הא?! יודע מיהי קלי קלארקסון? כן מהי דעתך עליה? לא יודעת... הידידים שלך לרוב חרמנים? לא! אל תטוסי רחוק מדי? מההההההההההה?!?! סדרה מטופשת:? מסודרים
פאדיחה ענקית שהייתה לך:? סיפרתי למעלה האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? כדי לעשות את הסמיילי הזה =>
כמובן אוהב קימונו? אנאערף היית לובש אם היה באפשרותך? מה זה קימונו??! מוצא:? בולגריה אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? קוצים אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? ארוך מי עף? פיטר פן
הוא?כן היא?כן את\ה? חמוד אתה

Hawkgirl

New member
צבע החדר שלך ירוק?! XD

זה לא צבע קצת... חריג? XD אלא אם כן זה ירוק בהיר ואז זה יפה XD ומה את שואלת "מה זה קימונו?!?!?!" #Y%$%$%$#&#&%$ מאקוט! $#^#%$#&%$#%$& קימונו זה הלבוש המסורתי של יפן! $#&%#&%$ כמו חלוק יפה ומעוצב כזה שיכול להיות בכמה שכבות אם הוא איכותי XD

צבע החדר שלי כתום P:

אני דווקא חושב שלבן זה צבע כל כך משעמם XD וזה מה שחשבתי ברגע שתפסתי מברשת והתחלתי לצבוע את הקיר. אבל זה לא כתום חזק וכהה כזה, אלא עדין, בהיר מאוד... קיצר, זה ממש יפה XD

מאיוש33

New member
אממ...לא...

מה זה אומר? זה שאמרתי שאני בולגריה לא אומר שאני יודעת בולגרית שוטף...XDD אבל בואיקוס? בורמואלוס? טראטור?בובולינה? מוכר לך? ולרותם: נראה לך שאני יצבע את החדר בצבע כהה....זה מחשיך את החדר ...ברר ירוק בהיר= RULZZZZ!!

porky169

New member
חחחחח גם אני לא יודע../images/Emo134.gif

אני יודע רק מילים בודדות חוץ מבובולינה אני מכיר את כל המאכלים

Hawkgirl

New member
עונה

לאבא שלי יש סולם? לא מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים? אנערף.. OO" המוזיקה הישראלית? XD מנגן על משהו?על מה? פעם ידעתי קצת על קלרינט, עד שהוא נשבר D: מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו. רצח בדם קר וללא הצדקה איך אתה חוגג ימי הולדת? האמת שהשנה חגגתי בארוחת ערב וקצת מוזיקה עם חברות, בד"כ אני לא חוגגת. למה התחפשת בפורים האחרון? לא התפשתי ;-; אתה נוטה לארח הרבה בביתך? לא כמה משוגעים החברים שלך? אני המשוגעת שבחבורה, לא הן חיחי P: ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר? לא XD מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? אין לי שמץ מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך? יחזקל ויחזקלה מקניון עזריאלי O: יש לך מצלמה דיגטלית? לא ספר על רגע מביך:? לא עולה לי אחד לראש כרגע ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים? לא XD מה האביזר האהוב עלייך? המחשב ^_^ למרות שזהב לא ממש אביזר אבל ניחא תוכנית אחרונה שראית? שניות מאסון בערוץ נשיונאל ג'יאוגראפיק XP אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים? הא?! איך אתה לועס סלעים? ?!?!?! דו הוא דב לבן צפוני? מה?! XD יש לך אחים קטנים? לא אחיות? קטנות? לא כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש? מה זה המספר הזה אתה יצירתי? כן מה השם הכי מוזר שנתקלת בו? יחזקלה היית פעם בפסטיבל? אממ אני בטוחה שמתישהו בחיים שלי כן, אני פשוט לא זוכרת יצאת מגבולות אסיה? כן מה קורה אחרי המוות? התולעים אוכלים את הגופה D: איזה פלאפון יש לך? פלאפון X: לא יודעת איזה דגם אוהב אותו? הוא חביב ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? המקוריות XD ולא XD יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית? לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר? פעם, עכשיו כבר לא איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? הא?! XD מה הכי משעמם בעולם? לראות מרתון הפיג'מות בזמן שאני עושה בייביסיטר X_X האימה! מה השעה? 12:56 איזה מידה את בחזיה? WTF?! האמת שאמרתי אתמול למישהו מה המידה XD אבל פה מביך לומר XD מעניין,אה? מרתק מתי יהיה שלום? לא יהיה, תיהיו מציאותיים באמת מי יביא אותו? סוף העולם D: מה הסרט הכי מפחיד שראית? הצלצול אתה פרנואיד? לא XD אוהב גמבה? לא מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? מה שאוכלים כל יום שישי עם המשפחה מהי התרבות האהובה עלייך? התרבות היפנית, הרבה כבוד למסורת D: ובכלל הרבה כבוד בתרבות הזו. מה צבעו של חדרך? סגול והרהיטים,תואמים? לא משחק במשחקי מחשב? לא ובמשחקי פלייסטיישן? לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? שיפסיקו להמציא ערוצים חדשים שצריך לרכוש אותם בנפרד(ערוץ האנימה ;-;-;-;) אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? "אם אתה עובד ביס, איך זה שאתה אומר לי לא לכל מה שאני מבקשת?" מה טיפשי? השאלון הזה XD ומה מיוחד? הרבה דברים מיוחדים D: מה יפה בעינייך? פרחים מה מושך אותך? הצבע סגול אוהב צבע זהב? רק עם זה בתכשיט XD אלרגי תמידי? לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ? אכן, אפשר לומר(אני מצרפת דוגמא לדבר האחרון שהכנתי XP ) אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? WTF?! פוחד ממקומות אפלים? כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים? כן מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? לא זוכרת ובכלל? לא זוכרת #&%$ מה המילה הכי ארוכה? איזו מילה באנגלית X: לא טרחתי לזכור אותה אחרי שהמורה אמרה XD באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? נו חלאס לא זוכרת ;-; תהית פעם איך נוצר העולם? כן הגעת למסקנה?ספר עליה:? בהחלט משהו מדעי ולא אלוהי השיר האהוב עלייך:? כל השירים מנגימה ^_^ (ויש הרבה חיחי) לומד עוד שפה? אנגלית? ואני קצת מלמדת את עצמי לדבר ולקרוא יפנית XP מצליח לך? כן ^^ המחנכת של כיתה ג':? סימה |: שהרסה לי ת'ילדות מהו הכלי הכי מושך? שאלתם את זה כבר לא? הפשע הכי פשעי? רצח בדם קר המחזמר האחרון שראית:? מחזמר? X: פייי, לא זוכרת פרח,אבק של בית קברות יפה לך? הא?! יודע מיהי קלי קלארקסון? כן מהי דעתך עליה? אחלה זמרת הידידים שלך לרוב חרמנים? כן XD אל תטוסי רחוק מדי? לא סדרה מטופשת:? מועדון ווינקס פאדיחה ענקית שהייתה לך:? לא זוכרת האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל? לא XDDDDD אוהב קימונו? בהחלט היית לובש אם היה באפשרותך? ללא ספק כן מוצא:? תימנייה מלאה XP אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? שיער ארוך(לא עד האחוריים או משהו, פשוט ארוך שיהיה אפשר לשחק איתו חיחי P: ) אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? שיער ארוך מי עף?מה זו השאלה הזו? XD הוא? מה הוא? XD היא? מה היא? XD את\ה? הא?!?! #&%$%$#& מה השעה? 13:04

Hawkgirl

New member
אוי שכחתי לצרף קובץ X:

בשאלה על הפוטושופ אמרתי שאני אצרף קובץ ושכחתי X: כך שאם כבר אמרתי ששכחתי אז אני כבר מצרפת פה לדבר האחרון שהכנתי בפוטושופ --->

chen010189

New member
מלכת השאלונים את

ויש לי בייביליס חדש ושווה אז תכף אני אלך לעשות בקבוקים בשיער(אתמול עשיתי אחד לנסיון, פעם ראשונה ויש עתיד
) ולהתחיל ללמוד למתכונת בתקשורת שיש לי ביום ראשון ועוד לא פתחתי עמוד.. חומר של שנתיים
(כן בטח עוד מעט אני אמצא תירוץ למה לא להתחיל היום) לאבא שלי יש סולם?כן אבל נראה לי הוא כבר בפח
מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?אה מנגן על משהו?על מה?יש לי גיטרה ולקחתי כמה שיעורים אבל אבוד מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו.נו מה יש עוד להגיד שלא אמרו ב10 שנים איך אתה חוגג ימי הולדת?עם חברות בבית או בחוץ למה התחפשת בפורים האחרון?אשת סנטה קלאוס אתה נוטה לארח הרבה בביתך?כן כמה משוגעים החברים שלך?אולי היו לוקחים אותם לאיזה יום יומיים ככה חופשה באברבנל, לא יותר מדי ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?לא אבל מאיפה השאלה הזאת מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו?דיי זה נראה כמו ראיון עם יולי תמיר עזבו אותי מזה מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?אני יש לך מצלמה דיגטלית?כן ספר על רגע מביך:?בסיטי הול 1.4... עדיף שאני לא אזכור ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?לא מה האביזר האהוב עלייך?הופה...
סתם סתם מהיום הבייביליס שלי! תוכנית אחרונה שראית?של שלום אסייג אבל הוא חופר אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?איכס איך אתה לועס סלעים?איף דו הוא דב לבן צפוני?? יש לך אחים קטנים?לא אחיות?לא כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש?כלום אתה יצירתי?כן אבל קצת קשה עם השאלון הזה מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?איל-איל
היית פעם בפסטיבל?כן יצאת מגבולות אסיה?כן מה קורה אחרי המוות?עוד פעם זה
קוברים אותך באדמה ויושבים עליך שבעה איזה פלאפון יש לך?של אורנג' אוהב אותו?כן ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני?לכו לישון
יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית?לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר?שלחו איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך?מה רגליים? עור בכלל שזוף קצת מה הכי משעמם בעולם?לחשוב שיש לי 2 מחברות ללמוד ב4 ימים וזה לא הולך לקרות מה השעה?שהשיער יתייבש כבר כאילו כזה ד-ה!? איזה מידה את בחזיה?רוצים גם תמונה בדרך? מעניין,אה?ברור מתי יהיה שלום?כשאני אהיה לייק-סו מלכת היופי מי יביא אותו?אני מה הסרט הכי מפחיד שראית?ג'יפרס קריפרס אתה פרנואיד?לפעמים אוהב גמבה?לא מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך?חחח ארוחת שישי מי ישמע..אממ..לא זוכרת מהי התרבות האהובה עלייך?הצגות מה צבעו של חדרך?לבן והרהיטים,תואמים?כן משחק במשחקי מחשב?כבר לא..אולי לעתים מאוד רחוקות ובמשחקי פלייסטיישן?לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?למי יש ראש לזה עכשיו אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע?הם לא מעניינים מה טיפשי?בלי להעליב...השאלון
ומה מיוחד?אני
מה יפה בעינייך?עכשיו יעלה לי שם אחד! אז אני אדלג לשאלה הבאה מה מושך אותך?אותו שם
אוהב צבע זהב?כן אלרגי תמידי?לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ?כן..אני מעצבת את החלק של הכיתה שלי בספר מחזור אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה?
פוחד ממקומות אפלים?כן יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?לא מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת?לא זוכרת ובכלל?היה שאלון של 280 שאלות..היה לי משעמם אבל הוא היה שווה מה המילה הכי ארוכה?ח באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........................................... תהית פעם איך נוצר העולם?לא הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:?כרגע with love של הילארי דאף לומד עוד שפה?לא מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':?מאיפה אני זוכרת.. מהו הכלי הכי מושך?אהה הפשע הכי פשעי?רצח חיות
המחזמר האחרון שראית:?לא זוכרת פרח,אבק של בית קברות יפה לך?בייי יודע מיהי קלי קלארקסון?כןןן ואני לא סולחת לה על ההברזה מהי דעתך עליה?יש לה שירים שווים הידידים שלך לרוב חרמנים?חחחחחחחחחחחחחחח....... אל תטוסי רחוק מדי?איי איי איי סדרה מטופשת:?לא יודעת לא רואה כבר כל כך טלוויזיה פאדיחה ענקית שהייתה לך:?לא עולה לייי אוף האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל?יאללה עכשיו לשפוך את הידע מהבגרות בלשון..זה סימן שבא לפני פירוט! אוהב קימונו?שו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:?אשכנזיה אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]?לא יודעת מה אתכם אבל שיער ארוך עם קוקו גבוה עושה לי את זה.. אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]?אני אוהבת למעלה חלק למטה בקבוקים אבל מדי פעם..הקבוע שעכשיו נדלקתי עליו ואני רוצה לעשות זה ארוך ישר עם פן ופוני כמו שיש למלאני פרס עכשיו! מי עף?אני הוא? היא? את\ה? מה השעה?שאלתם כבר

porky169

New member
../images/Emo134.gif

לאבא שלי יש סולם?כן והוא ברגע זה עליו מהי ההתפתחות המוזיקלית הגדולה ביותר בכל הזמנים?הרוק הישראלי כמובן(והישן) מנגן על משהו?על מה?לא מה אתה אומר על מות רבין?עכשיו כשאנחנו עברנו 10 שנים מיום מותו? הלוואי שלריסה תפיל(היא כרגע בבית חולים מאושפזת על סיבוכים של ההריון) איך אתה חוגג ימי הולדת?בבית אמא שלי מזמינה את הדודים את הסבתא והסבא ואת החברות שלה מהמושב למה התחפשת בפורים האחרון?לא התחפשתי אתה נוטה לארח הרבה בביתך?לא כמה משוגעים החברים שלך?משוגעים זה לא מילה ננשכת פעם ע"י ערפד עם כתר אסתר?
מה הדבר הכי אטרקטיבי לנוער בימינו? מי הבנאדם הכי מוזר לדעתך?צביקה פיק יש לך מצלמה דיגטלית?כן ספר על רגע מביך:? ההורים שלך נוטים לעשות ערבים מוזרים עם נושאים עוד יותר מוזרים?למזלי לא מה האביזר האהוב עלייך?פלאפון תוכנית אחרונה שראית?סקובי דו וואר אר יו? אובססי לקופים שתוקעים אצבעות בעיניים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה????? איך אתה לועס סלעים? דו הוא דב לבן צפוני?רה הוא רה המאוכזב מי דופק על חלוני פה ילדה יפה אהב סול סולחים לו על הכל...טוב נסחפתי
יש לך אחים קטנים?לצערי אחיות?לצערי כשאומרים לך את המספר 593 מה עולה לך בראש?המספר 594 אתה יצירתי?לא מה השם הכי מוזר שנתקלת בו?שמולמול היית פעם בפסטיבל?לא יצאת מגבולות אסיה?לא מה קורה אחרי המוות?יש הלוויה איזה פלאפון יש לך?אורנג' אוהב אותו?כע ננשכת ע"י אוגר מערות קדמוני? יש לך תמונה בבית של יונה עם עלה של זית?לא שולחים אותך להתרמות מבית הספר?בית ספר? מה זה? איזה צבע רגליים הכי יפה לדעתך? מה הכי משעמם בעולם?פסטיבל מספרי סיפורים עם יוסי אלפי מה השעה?14:35 איזה מידה את בחזיה? מעניין,אה? מתי יהיה שלום? מי יביא אותו? מה הסרט הכי מפחיד שראית? אתה פרנואיד?כן אוהב גמבה?כן מה אכלת בארוחת שישי האחרונה שלך? עוף מהי התרבות האהובה עלייך? מה צבעו של חדרך?צהוב והרהיטים,תואמים?לא משחק במשחקי מחשב?לא ובמשחקי פלייסטיישן?לא אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "HOT" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לפתוח ערוץ נוסטלגיה אם היה לך הזדמנות להציע לחברת הכבלים "YES" רעיון לשפר את החברה,מה היית מציע? לפתוח ערוץ נוסטלגיה מה טיפשי? ומה מיוחד? מה יפה בעינייך? מה מושך אותך? אוהב צבע זהב?צהוב אלרגי תמידי?לא יודע לעצב בפוטושופ\פיינטשופ?לא אוהב לנגוס בגמבות ממולאות בציפורן החסידה? פוחד ממקומות אפלים?קצת יש לך טרגדיות וסיוטים מסרטים מפחידים?כן יש לי עד היום טראומה מהקטקטים בפרק של מלכת השלג
מה השאלון הכי ארוך שענית עליו בטווח של השנה הזאת? ובכלל? מה המילה הכי ארוכה?אנדרלמוסיה באיזה מילה משתמשים באותה אות הרבה פעמים? תהית פעם איך נוצר העולם? הגעת למסקנה?ספר עליה:? השיר האהוב עלייך:?יש מלא לומד עוד שפה?לא מצליח לך? המחנכת של כיתה ג':?עתליה(תאמינו או לא אבל אני זוכר את השמות של כל המחנכות שלי ושל האחים שלי) מהו הכלי הכי מושך? הפשע הכי פשעי? המחזמר האחרון שראית:? פרח,אבק של בית קברות יפה לך? יודע מיהי קלי קלארקסון?לא מהי דעתך עליה? הידידים שלך לרוב חרמנים? אל תטוסי רחוק מדי? סדרה מטופשת:?עכשיו תראו איך כולם יהרגו אותי ממכות פוקימון
פאדיחה ענקית שהייתה לך:? האם אתה יודע למה סימן זה ; באמת מועיל?זה שילוב של נקודיים ופסיק ביחד אוהב קימונו? היית לובש אם היה באפשרותך? מוצא:?בולגרי אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים\ספייקים\אחר[לבנים]? אפרו\שיער ארוך\שיער קצר ומקורזל\קוצים ספייקים\אחר[לבנות]? מי עף?פיטר פן הוא? היא? את\ה? מה השעה?14:40

porky169

New member
חה חה!!!!../images/Emo134.gif

אני היחיד שעניתי נכון על דו הוא דב לבן צפוני!(השאר או שלא ענו או ששרו את השיר המחודש מהמחזמר של צלילי המוזיקה) אני השלמתי את זה לפי התרגום הישן נושן
עזבו אני מצ'וגע

NanyGosh

New member
כמעט ../images/Emo8.gif

אולי אתה היחיד שהשלמת את השיר לא כמו במחזמר אבל הכוונה ל: "רה הוא רע (יעני חבר) מאוכזב"!!! (ולא "רה המאוכזב" XD) השאלון הזה נראה מתיש מידיי... אני חושבת שיקח לי אחרה"צ שלם לענות עליו. אני מוותרת כרגע. (אולי בהמשך) בהחלט מעביר את הזמן

porky169

New member
חח האמת היא שבהתחלה כתבתי רע

ואחר כך לא הייתי בטוח אז שיניתי את זה לרה בחזרה

Hawkgirl

New member
תגידו לי, לאיזה מחזמר הלכתם לכל הרוחות?!

אלו לא המילים של השיר #&%$&%$ דו הוא לא "דוב צפוני לבן" (או איך שזה לא נכתב בשאלון כי אין לי כוח לבדוק) ו-רה, הוא לא "רע מאוכזב" X_X דו - הוא דוב אולי דובה רה - הוא ריח של עוגות מי- כל מי שבסביבה פה - שפה יפה מאוד סול - הוא תו במצולה לה - הוא שיר ללא מילה סי - הוא שיא החגיגה ו-מ-ש-ם------ח-ו-ז-ר-י-ם------ל-ד-ו נקווה שלא טעיתי באחת מהשורות XD

porky169

New member
זה לא המילים המקוריות!!!../images/Emo134.gif

אלה המילים מהמחזמר מ1996 הדב הוא דב לבן צפוני זה התרגום הנושן לשיר הזה מ1981 והוא הושר במלא הזדמנויות כמעט בכל מקום גם בתוכנית ציפי בלי הפסקה

NanyGosh

New member
זה נכון..

אם יש לך בהישג את הספר "100 שירים ראשונים" תוכלי למצוא שם את המילים בעמודים הראשונים. המילים שכתבת לקוחות מגרסת המחזמר.

porky169

New member
אני בן../images/Emo134.gif

אוףףף למה כולם חושבים שאני בת? פורקי זה החזיר מלוני טונס והוא זכר! ותתפלאו או לא עד שעשו את המחזמר עם חני נחמיאס אני גדלתי על הגרסה המקורית וכשחושבים על זה זה כן מתחרז כשלוקחים את הבית הראשון והשלישי והשני והרביעי

למעלה