../images/Emo58.gif
בשעה טובה, 3 פרקים מאוחר מידי, סוף סוף המירוץ יצא מאירופה. עומן הייתה מיקום ממש טוב למירוץ, היא נראיתה יפה והיה בה,לשם שינוי, משימות שבאמת קשורות למקום בצורה כלשהי למרות שאפשר ורצוי שהם יפסיקו עם כל משימות המזל הרנדומליות האלו. פראנברי מאוד הפתיעו עם הנצחון שלהם, אני לא זוכר שצוות מבוגר (50+) הגיע למקום ראשון ללא שימוש בפסט פורוורד, הייתה סיבה למה לא החשבתי אותם כ"בשר תותחים" בפרק הקודם. עושה רושם שהם יחסית רגועים,יודעים לעבוד טוב עם המפה ופחות או יותר יודעים מה הם עושים. למרות שהם עדיין מצליחים לעצבן אותי... בנוגע לביג'י וטיילור אני דיי חצוי, מצד אחד יש להם את הקטעים שלהם (החיקוי של לייק היה כל כך מדוייק), אבל ברצינות, מישהו צריך לתת להם ריטלין; שום דבר אבל שום דבר לא מצליח לדכא או לתסכל אותם! ועכשיו בסוף הפרק הם הבטיחו להמשיך ככה לשארית המירוץ... כיף... שאר הצוותים היו דיי אנמים בפרק, בעומן כנראה אין יותר מידי נשים ברחוב כדי שיהיה לאריק וג'רמי את מי להטריד, מוג'ו משעממים כרגיל וריי ויולנדה החליטו לקחת על עצמם את תפקיד "הזוג המתווכח" אחרי שלייק ומישל הלכו (למרות שהערת ה"Your momma got a pattern going" של יולנדה הייתה דיי מצחיקה). פרק הבא באוסטרליה, עוד מיקום טוב, חבל שהם ביזבזו כל כך הרבה זמן באירופה העונה.