The Amazing Race 908

willo

New member
../images/Emo58.gif 908

סוף כל סוף נזכרו שאפשר בלי הדחה? מזל שאלו היו ההיפים כי היה לי חבל שהם יעופו. ההתחלה הייתה רגילה (כל היתרון נמחק ומדובר על יתרון של שמונה וחצי שעות בין אריק וג'רמי לBJ וטיילור. המשימות היו נחמדות, אם כי לדעתי למשימת הגמל היה פוטנציאל (שירק על יולנדה למשל). המחסום היה מתסכל, הזכיר את משימת החציר בסקנדינביה. והסוף, אריק וג'רמי כמעט שילמו את מחיר היוהרה בנסיון למצוא שיל עפר על פי מפה, פרן ובברי הצליחו להגיע למקום הראשון (והוא עדיין נראה כמו הזקן מחתול שחור חתול לבן).

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

בשעה טובה, 3 פרקים מאוחר מידי, סוף סוף המירוץ יצא מאירופה. עומן הייתה מיקום ממש טוב למירוץ, היא נראיתה יפה והיה בה,לשם שינוי, משימות שבאמת קשורות למקום בצורה כלשהי למרות שאפשר ורצוי שהם יפסיקו עם כל משימות המזל הרנדומליות האלו. פראנברי מאוד הפתיעו עם הנצחון שלהם, אני לא זוכר שצוות מבוגר (50+) הגיע למקום ראשון ללא שימוש בפסט פורוורד, הייתה סיבה למה לא החשבתי אותם כ"בשר תותחים" בפרק הקודם. עושה רושם שהם יחסית רגועים,יודעים לעבוד טוב עם המפה ופחות או יותר יודעים מה הם עושים. למרות שהם עדיין מצליחים לעצבן אותי... בנוגע לביג'י וטיילור אני דיי חצוי, מצד אחד יש להם את הקטעים שלהם (החיקוי של לייק היה כל כך מדוייק), אבל ברצינות, מישהו צריך לתת להם ריטלין; שום דבר אבל שום דבר לא מצליח לדכא או לתסכל אותם! ועכשיו בסוף הפרק הם הבטיחו להמשיך ככה לשארית המירוץ... כיף... שאר הצוותים היו דיי אנמים בפרק, בעומן כנראה אין יותר מידי נשים ברחוב כדי שיהיה לאריק וג'רמי את מי להטריד, מוג'ו משעממים כרגיל וריי ויולנדה החליטו לקחת על עצמם את תפקיד "הזוג המתווכח" אחרי שלייק ומישל הלכו (למרות שהערת ה"Your momma got a pattern going" של יולנדה הייתה דיי מצחיקה). פרק הבא באוסטרליה, עוד מיקום טוב, חבל שהם ביזבזו כל כך הרבה זמן באירופה העונה.

retard boi

New member
TAR 908 ../images/Emo58.gif

מהפך!!! זו הפעם הראשונה שהצוות ה"זקן" מגיע ראשון בכל העונות.. ממש כל הכבוד להם. ולראשונה שני הצוותים שהגיעו כל הזמן ראשונים (בי ג'יי וטיילור ,אריק וג'רמי) הגיעו אחרונים. שמחתי שזה היה פרק בלי אלימינציה כי חבל לראות את בי ג'יי וטיילור עפים... תגובות

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרק מלא מהפכים ועוד מהפך...שלא ראיתי את הפרק אחרי שבועיים ששודר... ביג'יי וטיילר כאלה קרועים עם הבדיחות על ה"רוחות" של לייק ומישל הורודות והגיקים... אומן זה לא המקום שנ..נח..נחמ..נחמן מאומן בא? גם לי משימת הערמות חול הזכירה את משימת הערמות חציר וזה רק עניין של מזל שכמובן צוות מוג'ו יש לו את המזל הזה... ופראן וברי בהחלט מגיע להם להגיע לגמר הגמר האולטימטיבי מבחינתי אריק וג'רמי ביג'יי וטיילר ופראן וברי פרק הבא אוסטרליה..הרבה זמן הם לא היו בחלק הזה של הגלובוס (מעונה 5 ניראה לי..)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

את חושבת על אומן שנמצאת איפשהו בברה"מ לשעבר. כאן היה מדובר בעומן. בקצה הדרום מזרחי של חצי האי הסעודי (אם ככה בכלל קוראים לו)

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

חצי האי ערב. סיפור בית האבנים - 1 למאיה. עכשיו - 1 ליובל. תיקו.

../images/Emo58.gif908

וואו!!! כ"כ נהינתי מהפרק! למרות שהיה ברורררר שזה יהיה נון אלימיניישן... כ"כ פחדתי כי פתחתי הודעה פה של מישהו על הפרק והיה רשום בשורה הראשונה "מהפך!" אז נלחצתי כי ראיתי שממש לא הולך להיפים והם הפייבוריטים שלייייייייי וואי הסוף היה כ"כ מלחיץץץץ מזל מזל מזל שהם לא עפווו כ"כ לא רציתי! איך התרגשתי בשביל פרן ובארי... זה היה כ"כ מרגששש... למרות כמה פאשלות שלהם בפרקים קודמים הם דיי טובים ומגיע להם כ"כ פיינל 3 ואתם יודעים מה? מגיע להם גם לזכות!! (דונט וורי אני שומר אמונים להיפים
) טוב המתח מתחיל לשגע והפרק הבא ניראה טווווב ויש עוד 2 נון אלימיניישן (לא?) כשאחד יהיה בגמר... מדהים איך הסידרה הזו לא נמאסת גם בעונה 9 ויכולה להיות כייפית ומעניינת כ"כ... אני לא חושב שיצליחו להמציא עוד פורמט כ"כ טוב שיחזיק כמו המירוץ והישרדות

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

עונה משעממת שסוף סוף מראה סימני חיים. טוב שההיפים לא עפו, חבל שהפראט(?) בויס לא מתו. הייתי מעדיף לראות את פראן מנצחת מאותם.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מה לעזאזל הלך בלג הזה? פראן ובארי ראשונים? אריק וג'רמי כמעט עפים הביתה? בי ג'יי וטיילר מצליחים לצמצם פערים מהלג הקודם, רק בשביל להגיע שוב אחרונים? הא? לפחות זה היה NA. האמת שזה היה גם ברור שזה יהיה NA. ואני עדיין לא מבינה איך לעזאזל פראן ובארי עדיין נמצאים שם...

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

מסתבר שיש בהם משהו... אני בכל מקרה לא הייתי מתנגד שהם ינצחו.

leedsutd

New member
טובים בניווט

אחד הדברים הכי חשובים זה יכולת הניווט של הצוותים ובגלל זה פראן וברי נראים לא רע. לייק ומישל היו איומים ועפו וגם ריי ויולנדה לא מסתדרים טוב עם מפות. אני מאוד מקוה שההיפים גמרו עם המזל הרע שלהם כי באמת משימה מתסכלת שהזכירה את החציר שבעיני היה ההעפה הכי לא מוצדקת מהמירוץ. דורון

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif908

סוף סוף יש לי סיבה לראות את המירוץ. יולנדה
- "Your momma get a pattern going" (-:

למעלה