שלום, אני נוסע

Idan91

New member
../images/Emo99.gifספייק!

סתם, נראלה לכם?! אני לא עושה פרצוף מאוהב לבחורים שגרים רק בתוך הטלוויזיה והמחשב.

idanyd

New member
Believe me, Idan

James is very, VERY real. Just wanted to say hi to every1, so - Hi. I just love it here in London. People are very nice and kind, willing to help and give directions (and believe me - we need directions!). There are great cars on every street - Jaguar, BMW, Mercedes, Alfa Romeo and mush more, and it gives a very luxorious feeling to the entire area. Without the cars, it seems as though we're in a slums' area. Plus, the sun sets here at about 22:00, which gives us a lot (!) of "Hanging out time". The con is nice. Not quite organized as we wished it would be. Actually, the cons in Israel are organized much better, which puts a big question mark over the whole "Israeli mentality" issue. The cast and crew of the show are all kind (much like the Londonians, only with a microphone), and James really is a gentleman. I can see why he is the target for such waves of admiration from the female gender. I, of course, wouldn't know, since he's not my type... Well, that's me for now. I should get back to the convention - there's a Holloween party tonight ("I'm so happy...") Ta-ta for now...​

resputin

New member
Not your type?

Ha! I have facts that might say otherwise.
So, when're you all coming back, again? Plus, if you'll see James from upclose again, if you'll be able to- please ask him when will "Italien Heat" go out to the public\when does the filming starts (give or take). 10x.

מיטללל

New member
../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif

רציתי לפתוח קודם הודעה ולאחל לכם (לך ולעידן) ולשלי (שממשיכה לסנן בואפן חסר בושה) הנאה חסרת גבולות.. אבל אז איכשהו שכחתי... |מתביישת|.. אז באמת תהנו.. ואני מקווה שתדעו לנצל את לונדון, מעבר לכנס באפי הזה (וששם תפגשו את הכוכבים ויהיה יופי טופי וזה). באמת, אין יותר שווה מזה. ותקנו לי מתנות! (יום ההולדת ממש עוד... 11 ימים:) ושלי מותק.. אני כל כך שמחה בשבילך! ואת כל מה שיש לי להגיד לך אני אעשה באופן יותר אישי. תתקשרי!

shellyland

New member
שלום, אני נוסעת ../images/Emo160.gif

לא עם בעלי - הוא יצא לדרכו השכם השכם בבוקר, ואילו אני רק לקראת הצהריים, אבל מכיוון שהולך להיות לי בוקר לחוץ (עוד מישהו חוץ ממני חושב שזו שעה פסיכית להיות ערה בה?) אני נפרדת מכם כבר עכשיו. היו שלום יקירי. שמרו על הגחלת לוחשת ועל הרכלת בוחשת. אני אנסה להכנס לכאן מדי פעם, אבל לא בטוחה שאצליח. מדי פעם אני אעדכן את מצב החופשומטר שלי בפורום מוזיקה ברזילאית. להתראות בעוד חודש!

adipo

New member
לכל הטסים והט(וו)סות../images/Emo160.gif

חשבנו כמעט, עוד מעט, אורזים מזוודה, לקחנו פסנתר, זה לא עוזר, בגלל נקודה, מטוס עולה עולה, ליבי או בו אה בה, ואין לי נדודים של צועני, נפלתי על פני, אבל אני עוד חי, ככה זה להיות מקום שני. אנחנו נשארים בארץ, אנחנו נשארים, אנחנו נשארים בארץ, עד מאה ועשרים. ושוב עם מבט, משחק השבת, בין שמאל לימין, הסתדרות ממשלה, עסקת חבילה, אף אחד לא מבין, נצא או לא נצא, העם כל כך רוצה, נמשיך עוד למשיח לחכות, עוד מס ועוד היטל, נמשיך להתבטל, אנחנו עוד שנה כאן לפחות. אנחנו נשארים בארץ... חשבנו כמעט, עוד מעט, תופרים חליפה, בכל זאת ניסע, נרד בטיסה, אילת גם יפה, נשב על הים, נצחק עם כולם, איזה כייף החוף כל כך מלא, השמש חמה, וטוב בנשמה, שיהיה לכם עולה עולה אנחנו נשארים בארץ... תהנו! ואל תשכחו לחזור...

דן צ

New member
ברוך שפיטרנו

ישששששששששששש, שבוע שקט מלאז!!!!!!!!!!!!!!

למעלה