שלום, אני נוסע

אושר מ

New member
מתוקיייי

רציתי להתקשר אליך אתמול ולא הספקתי... תהנה המון המון המון

resputin

New member
תמונות מהמסע שלהם בלונדון^^

בינתיים.. :) אז.. יש לנו את ג'יימס מרסטרס (
) הלא הוא "Spike" והוא היה שם, ולכן התעלקו עליו חברינו לאז ועידן, והתוצר הוא.... תמונות!

../images/Emo160.gif שלום, אני נוסע

אני לא רוצה שלא שתלוו אותי הלאה... (הבטחתי לאשתי שאני אשתמש בשיר הזה) אחרי חודש וחצי של הכנות וכו' אני סוף סוף יוצא. פעם ראשונה שלי בחו"ל... יו, איזו התרגשות. נתראה בעוד שבוע?

leeloo

New member
גמאני גמאני גמאני רוצה!

רק בשביל ג'יימס הבריטי המסוקס הייתי נוסעת לכנס באפי (חיסולים בע"מ) הזה.. אבל שאלה - למה הם מצטלמים עם ג'יימס כשיש את שרה? בכל זאת..

resputin

New member
שרה לא הייתה שם...

רק ג'יימס, השחקנים של הטריו ועוד איזה אחד שניים ככה.. חוץ מזה, ג'יימס נראה *הרבה* יותר טוב משרה, בגילו?!? (42!) הלוואי עליי כאלה עצמות לחיים
. יאללה, נשאר עוד זמן.. אני אומר נהירה לכיוון בן גוריון, London- Here we come!

מה, כולם נסעו?!?!

שמישהו רק ירגיע אותי: אלה שנסעו (הברזילאית ושני המשוגעים הלונדונים), היה להם ברור שהם לא חוזרים בלי תשורת פאקט כפול בשבילי!?!?

ליאן.

New member
בטוח שהם יודעים..!

כתוב על גב כל כרטיס מה מותר להעלות למטוס ומה חובה להעלות.

leeloo

New member
בלאדי הל! הוא בן 42?!

הוא יכול להיות אבא שלי!! אמא... לא הייתי נותנת לו יום מעל 30... אבל מצד שני, גם אמא שלי שתהיה בריאה, נראית לפחות 10 שנים פחות.. הלוואי עליי ככה בגילה.. וגם בראד פיט נראה לי מתקרב לגיל ה-50, ועדיין יש לו את זה (מתמוגגת על מראות הסרט "ג'ו בלאק"...)

resputin

New member
בראד פיט מתקרב לחמישים?

בראד פיט עבר את הארבעים? וגם ככה אני פחות מחבב את איך שהוא נראה.. לא יודע. הוא מושלם מדי כזה, בובה. אבל ג'יימס נראה נחמד.. חוץ מזה שבחיים האמיתיים, הוא ממש סיסי! (כתבות, רבותיי כתבות.)

Outlast

New member
ברא פיט לא יהיה בן 40 לפני

ה-18 בדצמבר הקרוב, אני מבקשת..

מה, גם אצלכם בקיבוץ

יש את המכשיר האלוהי הזה?!?! תשמעו...התנועה הקיבוצית זה לא מה שהיה פעם...

למעלה