שלום אני טס לי

../images/Emo160.gif שלום אני טס לי

ולצערי אפסיד את מפגש הפורום אחזור ב1.9 מפריז ולונדון (מקווה לחזור עם המון בובות לאוסף) עד אז תשמרו על עצמכם תהנו במפגש וכמובן הכי חשוב תצלמו

Wing Chan

New member
לונדון? צעצועים?

אם כך אתה פשוט חייב לשים את רגליך ב- Hamly's - 7 קומות של צעצועים
!
(או שזה היה 4? לא זוכר, אבל לא משנה!) אם יש גן עדן איפשהו על פני העולם המזדיין הזה, אז זה האמלי'ס.

oren*

New member
שלא תתאכזב כשתראה את המחירים.

כדאי שתוריד ציפיות כי לונדון מוגדרת כעיר היקרה ביותר בעולם אחרי טוקיו והמחירים פשוט לא הגיוניים (אם תיכננת להיכנס לחנות ולהעמיס עגלות).

evilihi

New member
אורן - צור איתי קשר

בפרטי.. יש טעם להביא בקבוקי קולה כפולים למפגש בדביר???

yblumann

New member
לונדון לא כל כך יקרה!!!

לונדון לא כל כך יקרה - אלא עם תתעקשו לרכוש ב stanley Gibbons בולים, צעצועים ב Hamleys , אוכל וכל דבר שהוא ב Harrods , בקור ב Madamme Teaussaud , ותרכשו אוכל במלכודות התיירים הידועות. אנחנו, המקומיים יודעים הכן לא להכנס וכמה שאנחנו מוכנים לשלם! בלוי טוב ויום מוצלח ומהנה בדביר!!! Yoram, from central London.

Wing Chan

New member
אוקיי, אז אם אתה כזה מבין...

למה שלא תחלוק איתנו? הרי אנחנו ניקלעים וניכנסים מרצוננו למלכודות התיירים בלונדון, נכון? נו מר-גורו-מאסטר-צעצועים-לונדוני שכמוך, התוכל לחלוק עימנו את פנינות החוכמה שלך בקשר לחנויות צעצועים? אשמח לשמוע.

תמיר1991

New member
ווינג צ'ן:

למה נימת הזלזול בדבריך? יורם רק ניסה לעזור... <מצטער שהערתי - הייתי חייב... להזכירכם - אני כבר לא שוטר הפורום
> תמיר.

Wing Chan

New member
שום נימת זילזול

נימה צינית, אכן. ובכוונה. רצה לעזור? בסדר, אז למה הוא לא עזר? למה הוא הפנה למקומות נכונים יותר? קרא שוב את הודעתו. הוא לא עזר, הוא דיבר על כמה שאנחנו פראיירים ואים לנו מושג איפה לקנות, ושהוא כאחד המקומיים באיזור, יודע. זאת לא עזרה, זאת התנשאות. (בלי שום דבר אישי כנגד יורם, כמובן.) אה והשם הוא עמר (נשמע כמו עומר, רק בלי ו'
)

תמיר1991

New member
OK מצטער...

ככה זה נשמע לי, אבל אני עדין איתן בדעתי שיורם ניסה לעזור.. תמיר.

yblumann

New member
wing chan

Wing Chan, בנושא בולים הפנתי אנשים בפורום למקומות הנכונים. הכוונה שלי היתה למחות נגד הדיעה "המטופשת" שלונדון נורא יקרה. זה פשוט לא נכון. אף אחד לא ביקש עזרה ממני היכן לרכוש דברים. אם אתה תייר מנוסה אתה יודע שלפני שנוסעים קוראים ספרות, ובעידן ה Internet אפשר לחפש מידע על מחירים והיכן לרכוש. מה שאני אומר לגבי לונדן נכון גם לפריז ,ניו יורק ,הונג קונג ומרכז תל אביב. שוק עתיקות טוב הוא ב Bermonsdey Square ביום שישי בבוקר. שוק פשפשים אפשר למצוא ב Shoreditch וב Deptford בסופי שבוע. Yoram

yblumann

New member
צעצועים בלונדון

Hamleysהיא פשוט חנות יקרה מאוד. אני לא נכנס לשם. אני לא אוסף צעצועים, אבל לפי שמעונין בדגמי מכוניות או תחבורה צבורית יש מספר חנויןת, אבל המקור הכי טוב הוא בירידי סוף שבוע. ב WH Smith יש בטאונים וירחונים בנושאי צעצועים עם רשימות ירידים וכתובות חנויות. כנל לגבי בובות ומשחקים. Yoram

Wing Chan

New member
יופי

אני שמח שהובהר עיניין ההתנשאות ושלא זאת הייתה כוונתך.
האם יש לך חנויות צעצועים בלונדון, אבל כאלה שמחזיקות מבחר בעיקר של בובות? (Action figures) ההורים שלי טסים לשם בקרוב, וזו הזדמנות טובה להגדיל את האוסף שלי על חשבונם בעוד איזה בובה.

yblumann

New member
Action figure dolls

חיפוש ב google.co.uk באתרים בריטים מראה ebay או Forbidden Planets שיש להם חנות במרכז לונדון. Yoram

rachelea

New member
../images/Emo160.gifנעימה ונסיעה טובה!!

כתובות של 4 חנויות? תוכל להעלותן כאן? ואם אפשר להוסיף לך עוד:
בריג'נט סטרייט (כן, ליד האמלי'ס) יש גם את חנות וולט דיסני וחנות נוספת (שכחתי את שמה). כל שלושת החנויות די סמוכות זו לזו. תרד/תעלה מאוקספורד לאורך ריג'נט סטרייט ועד לפיקדילי סירקוס. או להיפק מפיקדילי לאוקספורד.
כמו כן יש חנות נחמדה לצעצועים בקובנט גרדן (Covent Garden).
לא כדאי להחמיץ את פולוק מוזיאון= Pollock Museum(גם שם מוכרים צעצועים).
ואם תרצה מוזיאון יפיפה לצעצועים (שיש בו גם חנות) קח רכבת תחתית ל-בטנאל גרין (Bethnal Green). כשיוצאים מתחנת האנדרגראונד (=רכבת תחתית) יש שילוט ברור למוזיאון (שהוא במרחק כמאתיים מטר מהתחנה). מומלץ ביותר!!! ועדיין הייתי מעוניינת לדעת עם איזה כתובות ציידו אותך. טוס, תבלה ותהנה!!

python 4

New member
אצלי דווקא גן העדן הלונדוני

נמצא לא רחוק מהאמליז בריג'נט סטריט - זו החנות borders ברח' אוקספורד, בדיוק ליד תחנת התחתית. חנות ספרים פשוט ענקית. חייבים לבקר שם. ובקצה השני של אוקספורד, שמאלה בתחנת טוטנהאם קורט רוד, מתחיל הרחוב האהוב עלי בלונדון - צ'רינג קרוס, כל חנות שנייה שם היא חנות ספרים ויש שם חנויות של ספרים ישנות סטייל אלנבי כאלה. וברחוב הזה, בדיוק באמצע הדרך לליסטר סקוור נמצא תיאטרון ה- palace שם היה אפשר לראות ב- 20 שנים האחרונות (עד לאפריל השנה) את ההצגה הכי טובה בעיר - עלובי החיים. נסיעה טובה!

תמיר1991

New member
גן העדן הלונדוני שלי:

מאדאם טוסו. פראייר מי שמפספס, וכל מילה מיותרת. טירת ווינזדור ומצעד המלכה מדהימים גם הם! תמיר.

python 4

New member
מאדאם טוסו.. לא משהו לדעתי..

אבל כמובן אסור לבקר בלונדון בלי להחתים כרטיס במאדאם טוסו. אחרת יעצרו אותך בשדה התעופה ולא יתנו לך לטוס חזרה, וחבל. טירת ווינדזור היא מדהימה, ביחוד אולמות המלך, ושווה את הנסיעה מחוץ לעיר (כ- חצי שעה שעה) בנסיעה האחרונה שלנו לקחנו יום של טיול מאורגן לווינדזור והאמפטון קורט, והיה ממש יפה. תסלחו לי אם אני אגיד, שלונדון היא העיר הכי מדהימה בעולם.

לא קשור לאספנות אבל...

שני מקומות שפשוט הפילו אותי לריצפה היו הבריטיש מיוזאום והספריה הלאומית. בבריטיש היתה תצוגה מדהימה של המזרח התיכוןהעתיק כולל אבן הרוזטה (אני עדין זוכר את השיעור בבית הספר שלמדנו על האבן), אובליסק שחור, שבאחד האיורים עליו נראה יהוא מלך ישראל כורע ברך בפני שלמנאסר השלישי מלך אשור ומעלה בפניו מס (ממ, קצת משביז, אבל זו ההסטוריה שלנו), תבליטים מדהימים מארמון מלכי אשור ובבל ועוד. בספריה הלאומית יש תצוגת קבע מרשימה של מסמכים הסטורים. בין המסמכים שמוצגים המגנה כרטא, תנ"ך גוטנברג, דפי עבודה של לאונרדו דה וינצ'י ועוד. בקיצור לכל חובבי ההסטוריה שני מקומות שהם פשוט חובה. אגב, בספריה היה גם מספר אוספי בולים מדהימים. הפעם היחידה בחיים שלי שהצלחתי לראות את בולי מאוריציוס היתה בתצוגה בספריה.

למעלה