עוצו עצה

davidk1

New member
../images/Emo160.gif עוצו עצה../images/Emo65.gif

מגיע לביקור התרשמות במונטריאל וטורונטו ב 13 אפריל , ילדי בני 9, 10 ,16 האם למישהו המלצות על מה צריך לראות בערים וסביב להן ? נשהה בקנדה 10-14 יום. כמו כן אני מחפש מקום לינה זול עד 50$us בטורונטו לזוג ו 3ילדים. תודה למשיבים.

Fonzie

New member
מקום לינה ../images/Emo19.gif

טורונטו יקרה. חדר ללילה במלון ברמה ממוצעת עולה US$70 (Courtyard By Marriott Downtown) נסה: http://www.hotels.com/ http://www.expedia.ca/ זהירות ממוטלים למינהם - חלקם משמשים למפגשים אסורים.

gozala

New member
הכי זול אלה הם ה- B&B ../images/Emo82.gif

בטורונטו בזמנו הייתי פעמיים אצל ננסי, אבל היא יצאה מרשימות ה-B&B. מצאתי אותה כי היה לי דף מודפס מהאתר שלה. (נראה לי שעברה לסידור חדשי) בכל מקרה צריך רכב צמוד, אצל ננסי ישנם מהגרים ולא תמיד בסטייל תיירים. גם במונטריאול יש הרבה, על אחד מסויים אני יכולה לנסות לברר אצל נ'. היא מכירה מישהי שעושה את זה (אמא של חברה של בתה). השאלה אם זה ה"סטייל" שאתם מבקשים.

אצל ננסי

אזהרה לכולם!!!!!!!!!!!!! היתי אצל ננסי לפני חודש בעקבות ההמלצה באתר הם מאד נחמדים אבל פה זה נגמר המקום מגעיל וממש דוחה,מי שרוצה לנסות מוזמן שיקח את זה בחשבון.

gozala

New member
כבר 3 שנים לא הייתי שם ../images/Emo4.gif

והזהרתי. פעם אחרונה שהייתי אצלה הגיעה משפחה מבנגלה-דש עם השמלה המקורית וכלי-הבית היפים שלהם והבישולים והיה שם יום קודם אחד ממצרים (ואני תמהה קנדה כ"כ פתוחה לכל בר-ביי-רב)? הייתי חייבת מקום זול בטורונטו כשאני תמיד בדרך למונטריאול והיא הייתה נוחה לי. בינתיים אני מאורגנת באופן שונה לחלוטין ולא אגיע אליה יותר. אבל כשמגיעים עם רכב, (אז יש גלגלים וחופש תנועה) וממילא איש לא בא על מנת לרבוץ שם אלא כבסיס לינה ותו לא ויש אפשרות להכין קפה לבד ולהניח משהו על הגז... וזה אין בבתי מלון, בשבילי זה הרבה. פעם אחת יכולתי במקביל להתארח במקביל הילטון והעדפתי להישאר אצלה, עד כי כך. אז בתי שהייתה איתנו אז הלכה לה למלון שהיה בו חדר פנוי עבורנו, אני ובעלי נישארנו אצל ננסי. כל העסק שלה מתנהל במרתף שחילקה לחדרים ויש שם מטבח לשימוש המתארחים לשירות עצמי ומיקלחת ושירותים... היא כל הזמן שומרת שם על ניקיון ואני חושבת שרק פתחה אז את העסק, בינתיים פה ושם כבר חטפה מדיירים שברחו לה מבלי לשלם (משפחה אחת מאירן ברחה אחרי חודש) והיא כנראה קצת ממורמרת ויותר מפוכחת אולי.

gozala

New member
דוד אני מנסה לעלות על הטיסה שלך!

החזור אמור להיות ב-21 לאפריל. אבל אין מקום מכל וכל על הטיסה הזו... כולם בורחים מהפסח מסתבר! אם אצליח לקבל מקום בסופו של דבר אז להתראות ואם לא - בתי איתכם בטיסה. רק היום בדרך אגב היא אמרה שהיא שם, מייד ניסיתי להזמין אבל הרשימה מלאה, אני בתור (queue) הממתינים.

davidk1

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo4.gif

היי גוזלה, אכן המצב קשה הטיסות מלאות ואני צריך 5 מקומות!!! בינתיים נקלענו לצרה חשדה, הדרכון של בני פג תוקף והעיצומים במשרד הפנים החלו היום ואין עם מי לדבר

davidk1

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo60.gif../images/Emo160.gif

ככה זה כשאני מטפל בתכנון ואשתי בארגון...אבל אני משוכנע שלה יש הסברים לא פחות מוצלחים. בדקתי היום המטוסים מלאים והגעה דרך ניו יורק גם בלתי אפשרית, חבר הקדים ורכש בחברת ok כרטיס ב 820$ ל montreal , אבל אני עדיין תקוע עם משרד הפנים, ואין לדעת, רשות שדות התעופה כבר במצב של היכון לעיצומים, בקיצור תחושת החנק מתהדקת, לא די בזאת בטורונטו מפיצים שמעות על סימני מגפה.

davidk1

New member
../images/Emo127.gifיש מקום

היי gozala, בדקתי כרגע: בלילה/שחר שבין ה-15 ל-16 אפריל טיסה משותפת של אל-על ו- air canada יש מלא מקום, יש לקחת בחשבון שבערב חל ליל הסדר. בהצלחה.

למעלה