לה לה לה לה
סיכום אירועי שאדו יום רביעי הבעל"ט, אכן שאדו מצפה לנו. אחרי שנת חורף נעימה של ארבע שעות, אנחנו מתעוררים לנו, אני והבח"ל ( מה יש, רק למשנה מותר להפגיז ראשי תיבות?) להתארגנות שאדו. אתם יודעים, הדברים הטריוויאליים, מסקרה, אייליינר, גבות, ציפורניים, תוך דקות ספורות, לא יותר ממאה שמונים, אנחנו מוכנים עם הוודקה רד-בול הראשונה תוצרת בית, ממתינים לחברי ש´, שמגיע לא לפני שאדי האלכוהול ממנו מבשרים על בואו. אנחנו מרימים כוס טקילה חגיגית למען השאדו וחיילי צה"ל, אחר כך אני מנקה את הכוס שש´ זרק הפיל והתפלא נורא שהיא באמת הגיעה לרצפה בסופו של דבר (לא נורא, אני מה אני אעשה עם שש כוסות טקילה? חמש זה מצויין). והנה יוצאים לדרך. הדרך ארוכה היא ורבה, אנחנו מעבירים אותה בהווי קבוצתי, שכולל בעיקר חיקויים של אילנה אביטל ושירה סוערת של "מי מבקשת מיליונר? לא לא/ את החיים לי יסדר, לא לא/ גן שושנים סביב לבית בודד/בית בודד? אני שונאת" ועוד להיטים הגענו לשאדו, המחבקת ובני ביתה כבר ממתינים בחוץ, נכנסנו לפניהם (חי חי) להיכל אפוף העשן והצ´חליאדה. אח, אכן מסיבה של סמבה, קצב טוב וחם בה. המחבקת נכנסה סוף סוף, מלווה במשנה, ספיינבר ואלמונית מבועתת משהו. המחבקת והבח"ל נפלו זה בזרועותיה של זו כחברים ותיקים מזה עשר שניות ופתחו בגירסה המקומית לריקוד מושחת. לעומת זאת האלמונית בפניקה גוברת בעקשות נעצה עקביה ברצפה וסירבה למוש. שיהיה. בינתיים מ´ שימשה כמסמר הערב, כשכל שנייה הגיע דמות עלומה אחרת מאי שם שהיא תאמץ אותו אל חיקה כאמץ אם את תינוקה. מסתבר שסקיפ וביג דיל ומרקו הבליחו להם ונעלמו לתוך אפלת הלילה כלעומת שבאו. השעה מאוחרת, המחשבה הלא מרנינה שמחר יום עבודה מתחילה להעיק, חייבים ללכת. סבב פרידות, דשדוש הביתה, אופטלגינים ולישון איזה קיילי היה