מה יהיה...?

../images/Emo160.gifמה יהיה...?

כן, שוב פעם שרשור שאדו. מי שלא בא לו - שיסגור ויעבור הלאה. שלום. אז ככה - חדשות מרעישות - אפשר להגיע לשאדו גם בלי שמשנה תורן ישונרר את הרכב מהוריו (שיש להודות באמת - הם קצת פרנואידים, לנוגעים בדבר ידוע למה) וינהג בכבישי ארצנו הקטנטונת, משפלת הארץ ועד לאוטוסטרדת "נתיבי איילון", הפלא ההנדסי של המאה, בואכה קריית הקודש תל-אביב, תובב"א. כן. אפשר גם בלי. הפעם, המתחבקת הסדרתית הגיעה ברכב ("זה נראה לי כמו רכב של צבא-הקבע, לא?" ציטוט של...) נהוג בידי המהממת הזכורה לטוב מהצכלץ של שבוע שעבר. צחוקים פרועים וסיפורי זימה (של בנות!) היו מנת חלקי עד שהגענו לת"א ופגשנו את ס´ הלוא הוא ספיינבאר
. בדרך, עצרנו בביתו של חבר והשארנו לו הפתעה קטנה...מקווים שקיבל אותה
מגיע לו... והפעם בהיכל - נוכחות מרשימה של אישים החל בעבדכם הנאמן, המתחבקת ופמלייתה (המהממת וס´), קסאנדו המהמם, סקיפ שהגיע לביקור הסטורי, ונדמה לי ששמעתי שגם ביג-דיל ועוד חבר רם מעלה היו, אך אני, הקטן, לא זכיתי בזיו פניהם
. כמובן שאורחי המקום הססגוניים התייצבו במיטב מחלצותיהם, הצ´חלה המצוייה, האוחצ´ השכיח וגם הסבא התורן |איפ|... ולמה אין שמה ??? SMIRNOFF ICE ייטופל. או! נזכרתי בעוד מישהו...למי מבינכם שלא מכיר את י´, אז הוא היה. מכנסיים מ-א-מ-מ-ו-ת, דרך אגב
ולנקודה החשובה - תזהרו! לא מומלץ כלל וכלל לפגוש את המתחבקת בפינה אפילה בשאדו! ברוב עצביה המתוחים, עקב שימוש ציני בחוקי הדת החדשה, ארבה מאי (סטוקרית...) לדי-ג´יי המקומי וניצלה את רצונו האנושי בריקון השלפוחית, התנפלה עליו והחריכה אותו, תוך שימוש בכוח פיזי מתון, לנגן עכשיו ומייד את המנוניי הקודש RAINING MEN & DAY-BY-DAY
ואכן, עד מהרה, לאחר ציפייה מורטת עצבים, התנגנו להם השירים ואנו יכולנו לעזוב את המקום בכבוד הראוי. אז למי שעזב מוקדם ולא הספקתי להפרד ממנו כראוי - האמן יום יבוא! עוד נפגש! ומכאן לאן? לאן חשבתם? לקפקא! עצרנו ליד, ולס´ היה נדמה שהמקום סגור. ירדתי לבדוק. "מה קורה? סגור?" שאלתי, והתשובה : "אין אוכל יש שתייה". יופי. (חמוד! חמוד המלצר הזה! רבאק!) שיחה לתוך הלילה על עיניינים שברומו של עולם(נחשו לבד), דירות טיסות ושאר ירקות. היה אחלה. (נמאס לי כבר! כמה פעמים אפשר להגיד "אני בא"?! די! אני ארד לאכול עוד רגע! רבאק! - רגע של שיתוף) יאללה ביי! מאי, תשלימי את החסר

.m

New member
מה, שוב ../images/Emo41.gifשאדו ../images/Emo41.gif?

אני פתחתי את הערב בחשש מה (1-). אחרי הערב המטריף בצכלצ, ביום שישי, ציפיתי לאיזושהי נפילה... בסביבות 21:00 ע´ (היא המהממת המסתורית) התקשרה לבדוק מה תכניותיי "מז´תומרת?! יום רביעי זה shadow night!... רוצה לבוא?" אחרי הרהורים ולבטים הוחלט שכן. (1+ על האומץ. 1+ על הביקור הראשון במועדון גייז... לאט לאט נהפוך אותך לפאג האג לתפארת
... או שלא) משנה תורן לא איחר (1+), אבל אולי זה קשור לעובדה שאנחנו אספנו אותו
... עצירה קצרה אצל לירוי25, כדי להשאיר לו
קטנה (תהנה. מגיע לך.) הלם קל למראה הנסיך המשודרג בבלונד (וואו
), ואנחנו בדרך ל
שאדו
. מצאנו חניה (1+). ספיינבאר, מדהים כמו תמיד, הגיע (1+). מומין (שוב) הבריז (1-)... היה נורא מוקדם... אז טיילנו במעלה ומורד אלנבי, תוך שאנו מסבירים למהממת מושגי יסוד וגם מדגימים (
"זו צ´חלה, אבל זה אוחצ´ה. מבינה את ההבדל?" היא לא, אבל לא נורא...). נכנסנו (1- מה יהיה עם האפליה בכניסה???). קסאנדו הגיע (1+), מלווה באלמוני מפזז שהתחרה במשנה תורן בצרחות קרב אינדיאניות, ובמומין בריקודי מכונת כביסה. היה מצחיק (2+). סקיפי הגיע, גם הוא מלווה באלמוני (1+). מכל פינה צץ לו מישהו לחיבוק/נשיקה וגיליתי שאני מכירה הרבה יותר הומואים ממה שחשבתי
(עוד לא גיבשתי עמדה...). י´ הגיע, מלווה במכנס אדום מנצנץ (גמני רוצה כזה!!!). יפה לך (1+). ביג דיל ומרקו הבליחו לשניה לומר שלום. איזו הפתעה. הdgay (סיפחתי את המושג, תודה גרינבירד...) היה מזעזע יותר מתמיד (1-). אפילו אני שקלתי לנקוט בדרכים אלימות
... קסאנדו והאלמוני נשברו והלכו (1-). אנחנו המשכנו לחכות לריינינג מן, שלא הגיע... בסוף בחרתי לחלוק את רגשותיי בנושא (
) עם ה-dgay, בדרכו למקום אליו גם המלכה הולכת לבדה. זה עזר (1+ יפה לי...). אחרי זה (סופסוף) ריינינג מן הגיע (באמת תודה! 1+), עכשיו מחכים ל- day by day... ומחכים. ומחכים. ומחכים. שני נפנופי אצבע מאיימים אל עמדת ה- dgay, ויש day by day (1). עכשיו באמת כבר אפשר ללכת. מה-זאת-אומרת לאן? לקפקא! ספיינבאר דווקא נואשות ניסה להתנגד ("אני חייב לקום מוקדם. כבר מאוחר לי..." כן. אתה צודק. אז מה?!). לא הלך לו. התישבנו. הזמנו. ספיינבאר קיבל כוס עם ידית. היה טוב – היה סיידר (2+). שיחות על הדברים החשובים: גברים (גיברת מהממת, אבא שלך צדק – אני משפיעה עלךיך לרעה. תתמודדי!, והבלונדיני הפלסטיקי שלא מוותר על ספיינ´...), משפטי מפתח ("בא לך קוויקי בחול" – לא משפט מומלץ לכל הדיעות!), סלנג (
לירוי! עזרה! מה פירוש אז"ש שו"קו ק"ר???) וטיסות (מ. תורן, מה נסגר עם הויזה הבינלאומית שלך??? וספיינ´ – מבחנים זה פשוט לא תירוץ מתקבל. למהממת אני לא דואגת. תתחילו לארוז
)... חיבוקים-נשיקות – הביתה!!! המהממת הודתה שהיה לה נורא כיף. מי היה מאמין...
לסיכום: 11

ShinAkuma

New member
סליחה על הבורות.....

מה זה צ´חלות... והומו-ערסים...??? בתודה מייקי

xanadu

New member
אלמוני מפזז??? אלמוני?

תנו כבוד לנסיך האחד והיחיד שלי בשנה החולפת
נפתח בהתתנצלות, אם האומלל שרקד מאחורי ובהונותיו נמחצו מתחת לפלטפורמות שלי, קבל את התנצלותי ותביע הבנה, נראה אותך רוקד עם נעל ששוקלת 10 ק´. חוץ מזה,היה בהחלט קיילי אתמול בשאדו.

.m

New member
התנצלות מעומק ה../images/Emo23.gif

שנה?! וואו! אני מתרשמת. ובפעם הבאה נא להציג את הבחור באופן רישמי! בהחלט היה קיילי.
mai

Liroy25

New member
אנשים טובים באמצע הדרך! ../images/Emo23.gif

יום רביעי, שעות הערב המאוחרות, הסלולרי מצלצל. מה, לא ברור שלא מתקשרים אלי באמצע "סקס בעיר הגדולה" אלא אם כן מישהו מת וגם אז אם אפשר לחכות אז מחכים עוד קצת??? על הצג מופיע "תורן". לא עונה לו, סמנתה כרגע יותר חשובה. צלצול שני, לא עונה. צלצול שלישי, לא עונה. צלצול רביעי.."אולי קרה משהו" אני תוהה עם עצמי, יאללה נענה. "אני באמצע סקס בעיר הגדולה כך שכדי שזה יהיה חשוב!" נבחתי לתוך השפורפרת. "אתה בבית?" שאל תורן במתיקות. "לא, אצל ההורים, משהו דחוף?" "קנינו לך משהו ורצינו להביא לך אותו". לא אלאה אותכם בשאר פרטי השיחה, מה שכן בשבוע שעבר פרצו לי לרכב ואחרי שפשטו על כל הדיסקים הצרובים והמערכת גנבו לי בין היתר דיסק הכולל בתוכו שירים מהסדרה "תהילה". אוסף יקר ונדיר אשר אין היכן להשיגו יותר. (כן, ניסיתי גם בחנויות יד שניה). מאי ותורן קנו לי את הדיסק של הסרט, אמנם לא בדיוק אותו הדבר אבל מעצם המחשבה וטוב הלב...צ´מעו, נמסתי. אז איך אמר הנסיך - "על חברים כאלה, שומרים טוב טוב! למה אין הרבה כאלה בעולם!". (וזה מפיו של אדם שלא נוטה להחמיא לחברים שלי יותר מידי..) חברים, אין מה לומר יותר מאשר שיחקתם אותה בענק!!!

Liroy25

New member
אני לא מוצא את הדיסק!!!

אבל תשלח מסר ל-KMAIR, לא נראה לי שתיהיה לו בעיה לשלוח לך אותו.

MARMELAD

New member
אייייי

יש בדיסק הזה את השיר IS IT OK IF I CALL YOU MINE אחד השירים היותר מרגשים שיש בעיניי.....

MARMELAD

New member
למה לא?

אם זה הפסקול של תהילה אז זה אמור להיות שם... זה השיר שהבחור ההומו מנגן על הפסנתר (זה זה שמתאבד אח"כ)

דווקא יש! ../images/Emo124.gif לירוי כנראה לא

לא רואה טוב...
רצועה מס´ 6, זה השיר המדובר. ממש אחרי מס´ 5 - RED LIGHT אותו שיר שאם אתם זוכרים, לירוי והחברה שלו הופיעו איתו בבחינות הכניסה. היה מעלף.
אני אישית יותר אוהב את fame out here on my own (גם בגרסה של ניקה קוסטה, מישהו זוכר?!) ואת hot lunch jam. כישרוניים הילדים. טוב, מאוחר לי, יאללה ביי. שבוע טוב לכולם!

MARMELAD

New member
טעות שלי

כנראה שלירוי התכוון לפסקול של הסדרה (זה מה שהוא כתב לפחות).. אני דיברתי על הפסקול של הסרט. בכל מקרה השיר מומלץ ושווה.

למעלה