מה יהיה...?

Liroy25

New member
אכן התכוון לפסקול של הסדרה אבל...

לא רק של "תהילה". הדיסק שקסנדו מתכוון אליו מכיל בתוכו בנוסף לשירי "דירה להשכיר" (יש לי משהו עם נוסטלגיה...) את השיר של חנה לסלאו "קשה להיות זוהרת".

את הדיסק The kids from fame

שכולל, כמדומני, ביצועיים live לשירים מתוך הסידרה, ניתן להשיג בחנויות אמאזון המובחרות.

.m

New member
../images/Emo9.gif

כי אנחנו
אותך. ולגבי הנסיך - "תשמור עליו טוב טוב! כי אין הרבה כאלה בעולם!"
mai

Liroy25

New member
ותרגום עבור מאי ומרקו

חבל"ז שוכ"ו ק"ר - חבל על הזמן שלי ושלך כאילו וואו?! קצת רספקט?!

לירונר

New member
אממממ... אממממ... אמממממ....

צפרדע (
) - זה לא דבר ירוק מקרקר
יההההההההההה אוהבים אותי , קיבלתי נשיקה (
)

אוי, איך שכחתי את ה../images/Emo68.gifני...

אז ככה: בחור חביב, אתה בלונדיני. יופי. ס´ לא מעוניין (!) ו-ל-כ-ן: אני מסכים להכניס אותך תחת כנפי, ולהיות לך לאב ואח. (ואלוהים יודע שיש לי כנף גדולה ולב רחב במיוחד) אז בפעם הבאה - ושלא תחשוב שלא ראינו אותך מתצפת על ס´ שלנו כל הערב - פשוט תבוא ותגיד "אני XXX בוא תזמין אותי לשתות". אני מסכים מראש.
א-גוטעאן-שאבעאס. וסאלאם עלייכום (תודה לחדווה)

.m

New member
יו, תורן...

הנדיבות שלך מפתיעה אותי כל פעם מחדש...
mai (אבל יש להודות שהבלונדיני הולך ומשתפר - הפעם הוא ניסה להגיע לספיינבאר דרך המהממת...)

BlueCat

New member
די../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני לא עומד בזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

הסקרנות פשוט הורגת אותי... אני חייב להיות שם משתישהו. גם בשאדו וגם בקפקא וגם בוד מקומות... יום יבוא וכף רגלי הקטנה תדרוך שם. ואלוהים יהיה עדי!

marco23

New member
המלצר באמת חמוד, אבל רבאק בנאדם...

אני פונה אליך, אבל זה נוגע לכולם. כשאתם משתמשים במילים מפוצצות, שלא כולם מכירים, כתבו תירגום בסוגריים. כדי שגם אחרים יבינו על מה מדובר. לדוגמא: צכלץ, תובב"א, צ´חלה וכיו"ב... אחרת, תשארו בהרכב המצומצם שלכם, ואנשים אחרים לא יוכלו להצטרף בלי להבין על מה אתם מדברים. אז קחו את זה לתשומת לבכם,

RedRose

New member
לדעתי..

צכלצ= תכלת.. אין יותר פשוט מזה.. אני גר בהרצליה.. צ´חלה.. אין לי מושג, למרות שפעם פירשו את זה.. תובבא- ??

MARMELAD

New member
מרקו, מה נסגר איתך ?

זה לא שמדובר כאן באיזה סלנג קבוצתי שרק ארבעה אנשים מכירים..... ה"אחרת".. שלך נשמע לי ממש רע, מה אני אגיד לך. פירושים: צכלצ = תכלת. אם תגיד את זה בקול תבין גם למה זה רשום עם צ´. כי זה מקום של צפונים. ערסומו = ערס הומו. פשוט תנסה להגיד את זה בקול. ערס, הומו. אין מה להסביר. אוחצ´ = הומו נשי בהגזמה איפ = צליל שמשתנה תורן משתמש בו לפעמים מאממות = מהממות המתחבקת = מאי, שאם היא לא מחבקת לפחות 800 אנשים ביום היא לא נרדמת בלילה. (בעדיפות שהם יהיו 800 שהיא מכירה) החריכה = סתם שגיעת חטיב של משנה תורן. הכריחה. פאג האג = בחורה שמתעלקת להומואים על הנשמה הנסיך = החבר של לירוי25 ריקודי מכונת כביסה = ריקודים שנראים כאילו הרוקד בתוך מכונת כביסה (תדמיין) DGAY - דיג´יי (וגם הומו) קוויקי = זיון חפוז אז"ש שוק"ו ק"ר - אז זהו שלא, שיו, וואו, קאילו, ווי, קזה, רגע (אילתרתי) היה קיילי - היה חביב (ונמוך) תובב"א - כאילו, משנה תורן, תתחיל לפרשן! מה זה הג´יבריש הזה.....!

גיא כפארה עליך, שתחייה, עיניים שלי../images/Emo57.gif

תובב"א?! תובב"א?! טוב, צודק...זו בכלל מילה של דתיים. לא קשור. חיברתי את זה לקריית קודש (ק"ק) כי זה פשוט תמיד הולך ביחד בהקשר של ירושלים, נגיד. תבנה ובמהרה בימינו אמן. קצת תרבות יהודית! אנשים! ומרקו, כבדי וטחולי, אם תרצה פירושים נוספים או הבהרות, אני אשמח לעזור, אל תתעצבן מאמי. אוקיי?
פינת היידישקייט היומית
מ-מ-ש... i am human and i need to be loved, just like anybody else does

למעלה