../images/Emo160.gifמה יהיה...?
כן, שוב פעם שרשור שאדו. מי שלא בא לו - שיסגור ויעבור הלאה. שלום. אז ככה - חדשות מרעישות - אפשר להגיע לשאדו גם בלי שמשנה תורן ישונרר את הרכב מהוריו (שיש להודות באמת - הם קצת פרנואידים, לנוגעים בדבר ידוע למה) וינהג בכבישי ארצנו הקטנטונת, משפלת הארץ ועד לאוטוסטרדת "נתיבי איילון", הפלא ההנדסי של המאה, בואכה קריית הקודש תל-אביב, תובב"א. כן. אפשר גם בלי. הפעם, המתחבקת הסדרתית הגיעה ברכב ("זה נראה לי כמו רכב של צבא-הקבע, לא?" ציטוט של...) נהוג בידי המהממת הזכורה לטוב מהצכלץ של שבוע שעבר. צחוקים פרועים וסיפורי זימה (של בנות!) היו מנת חלקי עד שהגענו לת"א ופגשנו את ס´ הלוא הוא ספיינבאר
. בדרך, עצרנו בביתו של חבר והשארנו לו הפתעה קטנה...מקווים שקיבל אותה
מגיע לו... והפעם בהיכל - נוכחות מרשימה של אישים החל בעבדכם הנאמן, המתחבקת ופמלייתה (המהממת וס´), קסאנדו המהמם, סקיפ שהגיע לביקור הסטורי, ונדמה לי ששמעתי שגם ביג-דיל ועוד חבר רם מעלה היו, אך אני, הקטן, לא זכיתי בזיו פניהם
. כמובן שאורחי המקום הססגוניים התייצבו במיטב מחלצותיהם, הצ´חלה המצוייה, האוחצ´ השכיח וגם הסבא התורן |איפ|... ולמה אין שמה ??? SMIRNOFF ICE ייטופל. או! נזכרתי בעוד מישהו...למי מבינכם שלא מכיר את י´, אז הוא היה. מכנסיים מ-א-מ-מ-ו-ת, דרך אגב
ולנקודה החשובה - תזהרו! לא מומלץ כלל וכלל לפגוש את המתחבקת בפינה אפילה בשאדו! ברוב עצביה המתוחים, עקב שימוש ציני בחוקי הדת החדשה, ארבה מאי (סטוקרית...) לדי-ג´יי המקומי וניצלה את רצונו האנושי בריקון השלפוחית, התנפלה עליו והחריכה אותו, תוך שימוש בכוח פיזי מתון, לנגן עכשיו ומייד את המנוניי הקודש RAINING MEN & DAY-BY-DAY
ואכן, עד מהרה, לאחר ציפייה מורטת עצבים, התנגנו להם השירים ואנו יכולנו לעזוב את המקום בכבוד הראוי. אז למי שעזב מוקדם ולא הספקתי להפרד ממנו כראוי - האמן יום יבוא! עוד נפגש! ומכאן לאן? לאן חשבתם? לקפקא! עצרנו ליד, ולס´ היה נדמה שהמקום סגור. ירדתי לבדוק. "מה קורה? סגור?" שאלתי, והתשובה : "אין אוכל יש שתייה". יופי. (חמוד! חמוד המלצר הזה! רבאק!) שיחה לתוך הלילה על עיניינים שברומו של עולם(נחשו לבד), דירות טיסות ושאר ירקות. היה אחלה. (נמאס לי כבר! כמה פעמים אפשר להגיד "אני בא"?! די! אני ארד לאכול עוד רגע! רבאק! - רגע של שיתוף) יאללה ביי! מאי, תשלימי את החסר
כן, שוב פעם שרשור שאדו. מי שלא בא לו - שיסגור ויעבור הלאה. שלום. אז ככה - חדשות מרעישות - אפשר להגיע לשאדו גם בלי שמשנה תורן ישונרר את הרכב מהוריו (שיש להודות באמת - הם קצת פרנואידים, לנוגעים בדבר ידוע למה) וינהג בכבישי ארצנו הקטנטונת, משפלת הארץ ועד לאוטוסטרדת "נתיבי איילון", הפלא ההנדסי של המאה, בואכה קריית הקודש תל-אביב, תובב"א. כן. אפשר גם בלי. הפעם, המתחבקת הסדרתית הגיעה ברכב ("זה נראה לי כמו רכב של צבא-הקבע, לא?" ציטוט של...) נהוג בידי המהממת הזכורה לטוב מהצכלץ של שבוע שעבר. צחוקים פרועים וסיפורי זימה (של בנות!) היו מנת חלקי עד שהגענו לת"א ופגשנו את ס´ הלוא הוא ספיינבאר