המירוץ למליון 2

בלייק ופייג' ../images/Emo99.gif

הם נהדרים! הם וצמד האחיות הפסיכיות (הרי כל כך ברור שבשלב מסוים הן יתפרצו אחת על השנייה...יאמי..אני אביא את הבוץ ואת הביקיני) הן שתי הסיבות היחידות שאני עוד איכשהו מכריח את עצמי לצפות בעונה 2.

../images/Emo45.gifבלייק ופייג' שולתים!!../images/Emo121.gif

הם גדולים! חמודים! פייג' הרבה יותר מתוקה מבלייק, דרך אגב... (באופי!! באופי!!)

16משה

New member
../images/Emo58.gifמי מנצח במירוץ למיליון 2:

אז המנצחים הם כריס ואלכס החברים המטומטמים.

לובה18

New member
../images/Emo29.gifבאסה

אני נוסעת יום ראשון לשבוע ואני אפסיד שבוע שלם של פרקים!!!!1 איזה שיטטטט!!!!!

a d i d o s h

New member
../images/Emo26.gif

אני הייתי מכורה לעונה הראשונה!! מכורה קשות... עכשיו זה נחמד אבל הרבה פחות!! ד"א אני חדשה... קצת כבוד...

the cookie girl

New member
משהו בהחלט חסר...

זה רק אני או שהמרוץ הרבה יותר מסודר? אהבתי יותר שאין מקומות מוגדרים בטיסות מסויימות, כל אחד עשה את מה שעשה ועלה על טיסות וזה היה יותר מעניין מיופי אלה הספיקו לטיסה הראשונה והשאר נדפקו... אותו עקרון עם המוניות, יש קטע של "צאו החוצה ושם מחכה לכם מונית בלה בלה בלה..." אני מאוד אוהבת את טרה וויל אבל זה בגלל שהם נראים טוב והם חמודים. אני לא יכולה עם השם הזה.. פיץ' פיץ' פיץ'. בעונה הקודמת ממש רציתי שקווין ודרו ינצחו... הם היו נחמדים כאלה ונורא עזרו לכולם.. בעיקר לאמילי וננסי. צוות גוידו הפך את העונה הראשונה לעסיסית, כל התככים האלו היו ממש כיפיים.. חבל שבסוף זכה הצמד חברים מהולוויד (לא זוכרת את השמות), יש להם מספיק כסף והעדפתי שהשחורים שיש להם בת לטפל בה יזכו.. ממש באסה להפסיד בעיר שלהם. זה דווקא הכשיל אותם שהם ניסו לעקוף את התנועה והכל...

the cookie girl

New member
אממממ

קיפצתי לי לשרשורים בעמודים קודמים והזכרתם לי שבלק ופייג' גילו מלא תושייה בקיבוץ נדבות כי צוות פחות חזק היה נופל.. אני מתחילה לחבב אותם.. ואם כבר טאריה וויל נראים יותר כמו אח ואחות מהם.

../images/Emo45.gif

בלייק ופייג' נראים באמת כמו בעל ואישה! או לפחות כמו גירלפרינד ובויפרינד... (יש לזה מילה בעיברית?? אני לא מחשיבה את "חבר".. יש לזה 2 משמעויות... צריך מילה בעיברית לבויפרינד!! ארררג!)

למעלה