המירוץ למליון 2

לובה18

New member
../images/Emo160.gifהמירוץ למליון 2

בתור אחת שהייתה דבוקה למסך בעונה הראשונה..העונה השנייה קצת מעצבנת...לא יודעת כאילו חסר משהו!

../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif

עונה ממש משעממת לדעתי. ובמילות חברתי: "ההליכה למיליון"...

Gal6

New member
תחשבו על זה ככה..

בתחילת העונה הראשונה זה היה פעם ראשונה אז התלהבנו אבל גם אז זה היה סעו ל.. עכשיו לכו ל.. ככה! רק באמצע-סוף היא התחילה להיות כמו שאנחנו מכירים אז חכו קצת עד שירדו כמות המשתתפים ואז בטוח היא תתחיל להשתבח

·pixie·

New member
אני דווקא התחלתי לחבב את העונה!

הפרק היום היה שווה! ושמתם לב שבעונה הזו האנשים יותר שבירים? בעונה הראשונה לא היו כ"כ הרבה פציעות כמו העונה- פה כולם צולעים!

gah

New member
אני חוזר על ההודעה מלמטה עם תוספות

חבר'ה זאת עונה מצויינת, אני יודע שקשה לכם להתחבר לצוותים אבל זה תמיד ככה! בלי לקלקל לכם, בעונה הזו יש המון התפתחויות הפתעות ומירוץ צמוד ביותר! אני חושב שמבחינת תוכן, העונה השנייה עולה על הראשונה, בכלליות אני אהבתי את שתיהן אותו דבר. אגב, העונה השלישית מבחינת התחרות שמה בכיס הקטן את שתי העונות ביחד. אתם עוד תתחברו לצוותים, תאמינו לי, תלמדו לאהוב אותם ולשנואאאאאאאאאאא חלק מהם. בכל מקרה, אני לא מבין למה אתם מצפים, זה ברור שזה ייראה לכם פחות טוב כי נקשרתם לאנשים מ-1 וגם הורגלתם לתחרות צמודה בגלל הסוף של 1. תאמינו לי, מבחינתי העונה השנייה התחילה באמת שנשארו שישה צמדים.

Scaly

New member
אני לא יודע מה איתכם...

אבל התחלתי להתלהב מדייב וגארי..שני דפוקים...אבל הם נחמדים...עושה רושם... לא ציפיתי שהתאומים יעופו כל כך מהר...... אבל לפי דעתי שני השרירנים האלה...(לא זוכר איך קוראים להם) יעשו קאמבאק חזק בסוף.. אני לאט לאט מתחיל ליהנות שוב מהמרוץ.. אבל לפי דעתי הדרך שהם בנו את זה ...על קבוצות שיוצאות כל כמה שעות.. זה טיפשי...צריך שכולם יצאו באותה שעה...כמו שהיה עונה שעברה.. ככה יותר מותח..

Gal6

New member
גם עונה שעברה

כמו בנוכחית, הקבוצות יצאו 12 שעות אחרי שהגיעו

Scaly

New member
לא הבנת אותי..

נגיד היום...שהיה את הקטע של אווירון אחד לוקח 4 צוותים.. והשאר נדפקים...אבל זה ברור שהם ידפקו כי הם כבר היו אחרונים.. אז למה לא לעשות מידי פעם צימצום פערים בין הקבוצות כמו שהיה בעונה הראשונה?! ועוד משהו...צמד ההומואים..(לא זוכר איך קוראים להם..) יאכלו את הלב שהם ביזבזו את ה"קיצור" שלהם עכשיו....לפי דעתי..

·pixie·

New member
../images/Emo41.gif פרק 5 ../images/Emo41.gif

הכמרים עפו, וזה ממש מוזר, כל הדיבורים של "ננצח את המשחק בעזרת ה'"
חיחי אני ממש מתחילה לאהוב את דני ואסוולד, הם מצחיקים!! כל הקטע עם המרוץ מוניות הזה- זה היה בצחוק!! וכשהוא אמר- ממש מסריח פה, אלה הנעליים שלי או הריח של בנקוק...
וויל ממש מעצבן אותי! הוא מתייחס לטארה ממש רע, לא פלא שהם פרודים..

Scaly

New member
חחח..נו זה מה שאני אמרתי!../images/Emo13.gif

וקוראים להם דייב וגארי אני חושב... הם טמבלים...אבל לא נראה לי שהם ינצחו..

·pixie·

New member
למה...דווקא נראה לי שיש להם סיכוי..

הם תמיד מצליחים להגיע מהר למקומות וגם הם לא רבים הרבה, למרות שזה נראה שהם כן בפרק הבא..
דייב וגארי? וואלה?!
יש לי בעייה רצינית עם לזכור שמות!

Scaly

New member
זה אותם רבים של...

אדיוט...שמן...דביל...וכאלה.. הטלוויזיה מנפחת הכל..

LOVEtheMcMAHONS

New member
אתה כנראה מתכוון

לגרי ודייב....דני ואוסוולד זה הצמד השחום והגיי. אני ממש אהבתי אותם שאני צפיתי במירוץ 2, הצוותים האהובים עלי היו דני ואוסוולד, גרי ודייב ומארי ופיצ'. כל השאר סתם מעצבנים.

לובה18

New member
../images/Emo160.gifבלייק ופייג'

אני התחלתי לאהוב דוקא..נראים לי חמודים כאלו והם לא רבים כל הזמן כמו שאר הצוותים. ומה הקטע עם הדתיים האלו?! כל הזמן אומרים שהאל מוליך אותם וכל זה.זה עולה לי על העצבים

Gal6

New member
גרררררררר אני שונאאא אותם

אתמול הם היו כאלה מגעילים בהתחלה שוויל הלך לדבר איתו והוא התעלם. איזה אדיוט אם הם זוכים אני ישנא את העונה הזאת.

ull

New member
לא נכון!!!!!

אני שונא את (אני חושב שהם אחים), שני האחים האלו, אחד מהם עם משקפיים..... הם בדיוק כמו צוות גוידו, הם מתעללים בכולם והופכים את המירוץ לחרא של דבר!!!!

למעלה