G A L 17

New member
../images/Emo16.gif

אני בבסיס , מתחיל לעבוד וזה , מתבכיין על כלום - למה קמתי כל כך מוקדם למה העבודה מסריחה למה אין לי את התפקיד שאני רוצה ועוד מיליון ואחד דברים שטותים אחרים פתאום טלפון מספר לא מזוהה " שלום גל , מדברת נועה ממצ"ח (משטרה צבאית חוקרת) החייל טל שגב נמצא ללא רוח חיים ואנחנו צריכים אותך לתיחקור" בשניה שאתה שומע שבן אדם שישנת לידו במשך חודש שלם מת כל האויר יורד , כבר לא משנה באיזה שעה קמת וכמה קשה עבדת אתה מתחיל להריץ בראש מחשבות , האם הוא אמר משהו , אם ראית איזה סימן מקדים , אם קרה איזה משהו בטירונות שיכול היה למנוע את זה? אנשים - ברור לי שאתם לא הכתובת כי לפחות אלה שאני מכיר מפה לא יחשבו על האופציה הזאת בכלל אבל שוב - אין שום דבר בחיים ששוה התאבדות - אתם לא יודעים למה זה גורם בזה הרגע חוץ מהחיים שלו שהוא הרס הוא הרס את כל החיים של המשפחה שלו , של אחים שלו , של חברים שלו , של חברים של האחים שלו תדברו , תבכו , תצעקו , רק אל תפגעו בעצמכם

DAN1EL

New member
אוי זה נורא ../images/Emo97.gif

ועוד לבשר לך את זה ככה... פעם בישרו לי בטלפון על מוות של מישהו בשיא החוסר טאקט...אני עד היום בטראומה ויש לי צמרמורת כשאני חושב על זה... גל הכי חשוב אל תאשים את עצמך ואל תלך בכלל לכיוון הזה של האם אפשר היה למנוע את זה או לא, כי אי אפשר היה. הוא היה עושה את זה בכל מקרה. אתה חווה יותר מדי טראגדיות
תהיה חזק.

G A L 17

New member
לא מאשים את עצמי

הכרתי אותו סה"כ חודש , גם בטירונות עצמה אי אפשר לומר שהתחברנו , הוא היה סגור כזה , לא משמ התגבש עם שאר המחלקה , אז אף אחד לא ידע שיש לו בעיות כלשהם.. בכל מקרה זה ממש עצוב אני מניח שרובכם יודעים שהתאבדות זה גורם המוות מס' 1 בצה"ל , יותר מתאונות דרכים יותר מתאונת אימון אפילו יותר מאבדות בלחימה , אני לא מאשים את הצבא חלילה , ברוב המקרים באמת שאין להם הרבה לעשות אבל זה קשה כי ההסתגלות לצה"ל זה לא דבר קל אז לא מעט אנשים שבאים גם ככה עם לא מעט בעיות ולא זוכים בצבא למענה הולם בוחרים בדרך הכל כך נוראית הזאת של התאבדות.

DAN1EL

New member
אני שמח שאתה לא מאשים את עצמך../images/Emo97.gif

פשוט חשבתי שכן בגלל מה שכתבת: "אתה מתחיל להריץ בראש מחשבות , האם הוא אמר משהו , אם ראית איזה סימן מקדים , אם קרה איזה משהו בטירונות שיכול היה למנוע את זה?" אבל הכי חשוב לא ללכת בכלל למחשבות בכיוון הזה. אני מקווה שאני לא איאלץ בצבא להתמודד עם דברים כאלה כי אני לא יודע אם אני מספיק חזק נפשית בשביל זה.

drunky

New member
כאחד שחווה מספר מקרי מוות בסביבה

הקרובה, אני יכול לנסות לתאר את הרגשתך, התאבדות היא לא פיתרון לשום דבר תמיד אפשר למצוא פיתרון לכל בעיה מי כמובנו (צופי דוסון) יודעים שעם קצת דיבורים, קצת חיבוקים ומעט עזרה אפשר לעבור כל מכשול בחיים... תרגיש טוב

למעלה