היא יכולה להדליק ת'נר מתי שהיא רוצה

והיא לא חייבת לשים עליך זה אלף, בית אל תתלהבי כל כך מהיום זיכרון שלו, מותר להזכיר אנשים אחרים זהו

chagiti

New member
נוו-אז צריך גם לעשות יום זיכרון

לכל אדם אחר ???את יודעת שהיו הרבה אנשים שנרצחו מדעות פוליטיות ??!! וגם מי רוצה להזכיר את רבין???

הרבה אנשים

בגלל זה יש את היום הזה. תאמיני לי שאני יודעת בדיוק מי נרצח כתוצאת מדעות פוליטיות. אבל יש את היום הזה וכנראה שיש סיבה.

-בעזרתך אבא-

אלה, בנתיים לא ידוע לי על יום מיוחד שעשו לזכר הרב כהנא ז"ל שנרצח כתוצאה מדעות פולטיות. אבל צודקת, רבנים לא מדברים אליך. נלך על פוליטקאי, אוקי?? רחבעם זאבי או איך שלא קוראים לו (נו, ההוא שנרצח במלון). לא עשו עליו יום זיכרון, נכון??!! למה???? כי הוא לא היה רה"מ? כי היה סה"כ שר בממשלה הלא נורמלית הזאת?? אבל הוא נרצח בגלל פוליטיקה. ובעצם, כל היום רק מדברים שרבין נרצח בגלל בגלל פוליטיקה. אם כבר-אז כבר. למה לקפח פוליטיקאים שנרצחו בגלל פוליטיקה??

לא צריך לקפח בכלל../images/Emo8.gif

מצידי שיעשו יום זיכרון לכולם!! כל מה שיעביר את המסר שמנסים להעביר ביום רבין זה מעולה!!

-בעזרתך אבא-

כל הכבוד אלה. אבל למה רצח רבין כ"כ מפריע לך ומעיק עליך, ולעומת זאת רצח הרב כהנא, שקרא לעשות דברים נגד האמונה שלך, זה לא מפריע לך?! למה את לא יכולה לפתוח עליו שירשור? ואת יודעת מה?! לא את! המדינה כולה! למה אי אפשר לעשות עליו משהו יותר מסטיקר "כהנא צדק"??? ??

כי

א.אני לא יודעת מתי הוא נרצח ב.כי אין יום זיכרון.....אז פחות זוכרים את התאריך. תגידי לי מתי הוא נפתח ואני מבטיחה שאני יפתח לו שירשור

מותר../images/Emo8.gif

אבל למה דווקא ביום הזה?! אין לי בעיה שתזכירו אותם ביום של הפינוי (זה גם פי 100 יותר הגיוני) או בכל יום אחר, ואני לא מזלזלת. אבל דווקא ביום הזיכרון לרבין ז"ל זה זילזול!!

-בעזרתך אבא-

צודקת. זה יהיה זלזול. אבל להעיף י-ה-ו-ד-י-ם מהבית שלהם, זה היה הכרחי ועשו את זה בכל הכבוד שהיה אפשר לתת להם. ממש לא זילזלו בהם. הא??

chagiti

New member
תקשיבי:קודם כל זה יום הזיכרון...

לרצח רבין!ולא ליצחק רבין כי אוקיי-רוצים להזכיר את היום שבו נרצח אבל חס וחלילה שנזכיר את הבנאדם-אני לא הייתי בכלל בארץ כשהוא נרצח והייתי רק בת 5 ולאט לאט סיפרו לי על זה וחשבתי לעצמי:איזה מין בן אדם שיכול לעשות את כל מה שעשה ועובדה ביגללו עכשיו יש הרבה פיגועים! ועכשיו גם שרון ממשיך-איך הוא יכול לגרש יהודים מהבית-כמו שאמרנו יהודי לא מגרש יהודי-וגירשו אותנו אז ככה לא מקשיבים למשפט "יהודי לא הורג יהודי" ולכן הרגו אותו ועכשיו אני מחכה ליום שמישהו ירצח את שרון.....

בגללו?!?!?!

יותר נכון בגלל שהוא לא פה!! ונראה איך באמת תרגישי אם באמת אריאל שרון ימות!! (טפו טפו)

מה אכפת לי?!? שימות,

הוא רק מקלקל את המדינה. יותר טוב יהיה בלעדיו... גם ככה כולם בסוף מתים... אז שימות עכשיו ולא ייהרוס חיים של אנשים אחרים.

chagiti

New member
את צודקת במאה אחוז נטלי!!! אני -

אני גם חושבת כמוך-הוא צריך למות והכי טוב שימות עכשיו!!

chagiti

New member
אני ממש אשמח אם הוא ימות ונראה לי

שיהיו עוד אלפי אנשים שמאוד ישמחו שהוא ימות...הלוואי

למעלה