אסור לאחל למישהו למות.

יש אמונה תפלה שאם אתה מאחל למישהו למות אתה תמות בעצמך. אבל עזבו אני לא מאמינה בזה
איך את יכולה לאחל לו למות?? תחשבי רגע ברצינות איך באמת תרגישי אם הוא ימות?? את מכירה אותו בתור ראש ממשלה לא בתור בן אדם!! הוא לא עשה שומדבר נורא!! אם הוא ראש ממשלה-כנראה יש לזה סיבה. וזה שהוא חי ונושם זה סיבה מספיק טובה לא לאחל לו שימות.

אגב

את יודעת שיש אנשים שחגגו ביום שרבין נרצח?!?!?!
איזה אנשים דוחים שמחים שבן אדם מת?! את יודעת טוב מאוד שאת לא בן אדם כזה.

לא את לא

כי את יכולה להגיד מה שאת רוצה, אני לא מאמינה שבאמת תחגגי אם אריאל שרון ימות (טפו טפו)

-בעזרתך אבא-

תתפלאי לשמוע-אבל כן. אלה, לא יעזור כלום. הערכים שלי-הם לא כמו שלך מה שחשוב לי (א"י ועמ"י), כנראה שלא חשוב לך האמונה שלי-זה לא האמונה שלך (וחבל!!!)

-בעזרתך אבא-

עמ"י=עם ישראל, העם שלך!! שלפי הדעות שלך נראה שאת נגדו!! הארץ חשובה לך? כל הכבוד, למרות שזה לא נראה התושבים חשובים לך? בגלל זה היית בעד שיעיפו אותם מהבית שלהם? השלום חשוב לך? כמו שלקבל 100 במבחן חשוב לי, מה שאומר-אף פעם לא יהיה!!!

-בעזרתך אבא-

תאמיני לי שאני לומדת. אין לך כוח או שאין לראש שלך כוח לחפש תירוצים לדברים שאין לך מה לענות???

chagiti

New member
אם הייתי בארץ והייתי קצת יותר גדולה

בטוח שהייתי חוגגת ביום שהוא נרצח(אבל זה לא אשמתי שעלינו לארץ בדיוק שנה אח"כ...) אז יופי-אני דוחה.

-בעזרתך אבא-

לא אמרתי שלא. סבבה-אני דוחה. ערבים-דוחים. את-דוחה! ואל תגידי שלא שמחת כשמישהו מת, לא משנה מי היה היצור

chagiti

New member
בטח שמותר-זה מה שרוב האנשים מאחלים

לאריאל שרון -שימות!!! את יודעת מה אריאל שרון בכלל עשה למדינה שלנו???. הוא גירש יהודים מהבתים שלהם ומיתוכם גם אח שלי! איך את תרגישי אם יגרשו אותך מהבית שגרת שם כמעט כל החיים שלך??? ומי שנתן לזה ליקרות הוא שרון!!! אז אני רוצה שימות.!!!!

-בעזרתך אבא-

אף פעם לא ראיתי מישהו שבזמן העבודה שלו האופי משתנה. אם כראש ממשלה שצריך להיות אחראי על מדינה שלימה הוא כזה רשע, אני מרחמת על המשפחה שלו.

mayan174

New member
יהי זכרו ברוך וזכרה של רחל אמנו,

אתמול היה תאריך פטירתה!

למעלה