גל1234

New member
../images/Emo16.gif

התלבטתי אם לכתוב תהודעה הזאת כי זה לא ממש ענייני אבל אז חשבתי מה הייתי רוצה במקומה והבנתי שלדעתי הייתי אמור לשתף אותכם אז שמתם לב שלי אמנו האהובה לא הייתה פה בזמן האחרון , זה בגלל שסבתא שלה נפטרה אתמול , אז לי אני ממש ממש משתתף בצערך וכל מי שיש לו תפלאפון שלה - תתקשרו לדבר איתה , כי זה כל כך עוזר לדבר עם מישהו ברגעים כאלה

Dawson girl

New member
לי, ../images/Emo16.gif

קודם כל
ענקי ממני. שנית- אני ממש מצטערת בשבילך, אני זוכרת שכשסבתא שלי נפטרה הרגשתי נורא ואת היית פה כדי להגיד שאת מצטערת ואני זוכרת עד כמה זה היה חשוב לי שאמרת את זה, אז אני מנסה גם לעשות את אותו הדבר... בובה, אני פה אם תרצי לדבר. באמת. תרגישי טוב

unnicked

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo15.gif

לילוש....אני ממש מצטערת... אני יודעת שזה בטח לא כ"כ עוזר...אבל אני ממש משתתפת בצערך...

לי../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif

תהיי חזקה מותק, הכאב לא עובר אבל זה משתפר עם הזמן
לפחות תזכרי שהייתה לך זכות גדולה להכיר אותה, ושהיא הספיקה הרבה בחיים אני מניחה.. אם את צכה משו, אנחנו כאן

לי ../images/Emo16.gif

אני משתתפת בצערך.
אני יודעת שאת בטח מרגישה נורא עכשיו, אבל תזכרי שגם ההרגשה הזאת תעבור בסוף. אמנם הכאב אף פעם לא נעלם לגמרי, אבל עם הזמן הוא הופך לגעגועים ולזכרונות טובים. כי כמה שזה עצוב, זו דרכו של עולם, ולפחות את יכולה להתנחם בכל השנים שזכית להיות איתה ובכל הזכרונות הטובים שאני בטוחה שיש לך ממנה. בכל מקרה, אנחנו כאן בשבילך. תזכרי את זה. זה חייב לעזור באיזשהו אופן. קבלי חיבוק גדול ממני.

LillipooT

New member
חמודים אתם.... ../images/Emo60.gif

ההלוויה הייתה כל כך קשה... הייתי בהרבה הלוויות לצערי, אבל בהלוויה הזאת.. הייתי מקדימה.. וראיתי הכל.. והיו המון אנשים.. וכולם כל כך בכו.. אני לא רוצה לפרט כי זה גם לא נעים לשמוע יותר מדי פרטים. אבל יקח לתמונות המון זמן לצאת לי מהראש. זה לא יאומן כמה פעמים בשנה אני מבקרת בבית הקברות.. זה לא יאומן. אני לא מבינה למה זה מגיע לי. באמת שלא. אבל תודה לכם על התמיכה, ותודה לך גל
כרגע יש הרבה אירועים מסביבי.. אז אני מישתדלת להתרכז בהם.. ותוך כדי לתמוך באמא שלי כמה שאני יכולה. מצטערת אם אני קצת פחות בפורום כרגע, אני פשוט צריכה לארגן את המחשבות שלי. אבל אני תמיד מיסתכלת בפורום ועושה את עבודתי מאחורי הקלעים. אם אתם צריכים משהו - תיפנו אלי במסר תמיד
אמא.

shiray

New member
אויי

הייתי בקיבוץ בצפון ב-30 אז לא שמתי לב להודעה כשחזרתי... לי אני כ"כ מצטערת! במאי האחרון סבא שלי נפטר, הקרוב משפחה הראשון שלי שנפטר, ואני עוד זוכרת לגמרי כל דבר הכי קטן מאותם ימים, ואני כ"כ מצטערת לי!

למעלה