תלתלית

New member
../images/Emo16.gif

מילים: רחל התשמע קולי רחוקי שלי התשמע קולי באשר הנך קול קורא בעוז קול בוכה בדמי ומעל הזמן מצווה ברכה תבל זו רבה ודרכים בה רב נפגשות לדק נפרדות לעד מבקש אדם אך כושלות רגליו לא יוכל למצוא את אשר אבד אחרון ימי כבר קרוב אולי כבר קרוב היום של דמעות פרידה אחכה לך עד יכבו חיי כחכות רחל לדודה

תלתלית

New member
../images/Emo16.gif

מילים: וולט ויטמן לחן: נעמי שמר הו רב חובל קברניט שלי סופה כבר שככה אל הנמל שבעת קרבות חותרת ספינתך. זרי פרחים, פעמונים המון אדם צוהל כאשר ספינת הקרב שלך קרבה אל הנמל. אבוי ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת באשר רב החובל שלי צונח קר ומת ליבי ליבי ליבי הו כתם דם שותת. הו רב חובל קברניט שלי הקשב לקול פעמון לך כל הדגלים כולם לך תרועות המון רק לכבודך ביום חגך ינוע הקהל ובכולם תקוות עולם לנס המיוחל. אבוי ליבי ליבי ליבי... הו רב חובל אבי שלי זרועי תתמוך ראשך סיוט הוא לראותך פתאום נופל על סיפונך רב החובל אינו עונה שפתיו חבו אילמות הוא לא יחוש מגע ידי הוא לא יתן לי אות. אבוי ליבי ליבי ליבי... עוגנת הספינה לבטח המסע הושלם נוצחו כל סכנות הדרך כל אימי הים כשבנמל קהל יצהל אני אצעד אפל על הסיפון עליו נפל אבי רב החובל. אבוי ליבי ליבי ליבי...

Mוניk

New member
../images/Emo16.gifנזכור את כולם../images/Emo16.gif

הרעות (חיים גורי, סשה ארגוב) על הנגב יורד ליל הסתיו ומצית כוכבים חרש חרש עת הרוח עובר על הסף עננים מהלכים על הדרך. כבר שנה לא הרגשנו כמעט איך עברו הזמנים בשדותינו כבר שנה ונותרנו מעט מה רבים שאינם כבר בינינו. אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח. הרעות נשאנוך בלי מילים אפורה עקשנית ושותקת מלילות האימה הגדולים את נותרת בהירה ודולקת. הרעות כנערייך כולם שוב בשמך נחייך ונלכה כי רעים שנפלו על חרבם את חייך הותירו לזכר. ונזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח.
נזכור את כולם
ולזכר כל הנופלים בפעולות הטרור

למעלה