../images/Emo16.gif

אנא תדליקו נר לזכרו- מגיע לו
לבכות לך אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה געגועי כמו דלתות שנפתחות בלילה לנצח אחי אזכור אותך תמיד ונפגש בסוף אתה יודע ויש לי חברים אבל גם הם כבים אל מול אורך המשגע כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח וזה עצוב שציוד אפשר להחזיר- לא געגוע לנצח אחי... וכמו הגלים אנחנו מתנפצים אל המזח אל החיים

BliNky

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

גם לזכר יצחק רבין וגם לזכר רון ארד...
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא... עשר היה כערבות הבוכיות...

Mooa-Numi

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

רצחו שלום בכיכר ראיתי מול עיניי איך הוא נגמר ומסתבר שאיש קדים בלי אלוהים ראה יותר מידי שלטים ועוד חייך במעצר מתי אתם תבינו כבר? (אביב גפן-מרד הדמעות)

פמי

New member
../images/Emo16.gif

רק שתדעו... היום הייתי בעצרת זיכרון לזכרו... והיה ממש מרגש... ומה עשה שם את כל הקטע בכל העצרת ובכל הטקס...? השירים... יו סה"כ 3, ולא הכי מוכרים... אבל שרו שם להקות וכל זה מלא אנשים כשרוניים בטירוף עם שני קולות ובלה בלה בלה... ואתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה זה יפה... אנשים כשרוניים בטירוף... אין השירים היו פשוט... לא יודעת פשוט אין!!!!!!! (התחלתי לבכות...
...) חבר.... אתה חסר!!!!!!

Shusho

New member
../images/Emo16.gif

חבל שהייתי רק בת שבע שהוא נרצח. אני לא זוכרת כלום חוץ מהבוקר שאחרי, בו ממש לא התרגשתי מזה. מה לעשות קשה לילדים בני שבע להבין מה זה מוות ורצח.

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

יושבת בכיתה ורואים סרט. אנשי ימין קיצוניים מתחרטים על דברים שאמרו, על דברים שכתבו. רוצה כל כך לבכות אבל לא מצליחה, רוצה לבכות אבל לא יודעת איך. פלקט של "רבין בוגד" ותמונה שלו במדי נאצי רוצה כל כך לבכות אבל לא מצליחה, רוצה לבכות אבל לא יודעת איך. שדרן חדשות מודיע על מותו, הירצחו של ראש הממשלה. רוצה כל כך לבכות אבל לא מצליחה, רוצה לבכות אבל לא יודעת איך. לאה בוכה, קלינטון בוכה, נועה בוכה. פרס בוכה ועוד הרבה אנשים אחרים, רוצה כל כך לבכות אבל לא מצליחה, רוצה לבכות אבל לא יודעת איך.

The Girl Who

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני זוכרת כשהודיעו לי על הרצח בבוקר לפני ביצפר. לא הבנתי למה אמא שלי הכינה לי חולצה לבנה, ואני זוכרת שאחותי בישרה לי מה קרה. פשוט לא קלטתי. לא הבנתי איך זה יכול להיות אפשרי ולא האמנתי שמישהו מסוגל לרצוח... פשוט כל היום שתקתי בלי להוציא מילה מהפה.
לזכרו של רבין!

Nitsניץ

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של רבין

את הגשם תן רק בעיתו ובאביב פזר לנו פרחים ותן שיחזור שוב לביתו יותר מזה אנחנו לא צריכים. אני הייתי רק בת שלוש אז כשזה קרה. אבל אני זוכרת שלפני שנתיים ביום הזיכרון, אני הייתי בטוחה שזה קרה באותו היום, וכל היום בכיתי. אז גם אם הייתי מאוד קטנה אז, כשזה באמת קרה, לפני שנתיים כשכבר הייתי יכולה להבין חויתי את זה כאילו זה אז.

MaMi liraz

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרו

אני הייתי בכיתה א´ כשזה קרה לא הבנתי מה היה המורה אמרה שנצייר... אז צירתיי איש עם רובה ואיש עם בגדים אפורים איש שמוסתרות לו הפנים... המורה אמרה שנצייר אז לקחתי טוש שחור ואת הרקע העלמתי אל המכונית האדומה קשקשתי וכתבתי "יהי זיכרו ברוך" אני זוכרת כאילו זה היה היום בבוקר איך שהמורה אמרה שנצייר ואני כבר לא זכרתי יותר... זה שיר שמבוסס על מה שהיה באותו יום זה בדיוק מה שקרה ועדיין יש לי את הציור... במגירה...

MaMi liraz

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכרו

אני הייתי בכיתה א´ כשזה קרה לא הבנתי מה היה המורה אמרה שנצייר... אז צירתיי איש עם רובה ואיש עם בגדים אפורים איש שמוסתרות לו הפנים... המורה אמרה שנצייר אז לקחתי טוש שחור ואת הרקע העלמתי אל המכונית האדומה קשקשתי וכתבתי "יהי זיכרו ברוך" אני זוכרת כאילו זה היה היום בבוקר איך שהמורה אמרה שנצייר ואני כבר לא זכרתי יותר... זה שיר שמבוסס על מה שהיה באותו יום זה בדיוק מה שקרה ועדיין יש לי את הציור... במגירה...

למעלה