גאיה ק

New member
../images/Emo16.gif

מי שהקימה את הפורום הזה, שיכלה הלילה את בנה. אין מילים לנחם,מגי. המומה מהאסון שפקד אותך. תנוחמו משמים את ושאר בני המשפחה. יהי זכרו ברוך !

הקטל בדרכים

הרוכבים על דו גלגלי נפגעים בצורה קטלנית יותר והמחירים של האפנועים יקרים הרבה יותר ממכוניות הדרכים הפכו להיות הגורם לפצועים והרוגים לצערינו אנא הזהרו בדרכים

../images/Emo16.gifלאבד ילד בתאונה טרגית

כאב איום לכל החיים. תנחומיי. יהי זכרו ברוך.

שילד קובר הורה זה טבעי

אבל שהורה קובר ילד ,לא משנה מה גיל שלהם , הטראומה להורה הוא לכל החיים

טבעי או לא..... תלוי באיזה

גיל ההורה. הכאב על אובדן.... תמיד תמיד קשה. לצערי במדינה שלנו זה יומיומי מסיבות בטחוניות וכו' .אבל נהיגה זהירה היתה מונעת מוות מיותר. היום תוך כדי נסיעה בעיר ולקראת רמזור [כשהנתיבים עמוסים] שמעתי חבטה מצד שמאל של הכביש.שני רכבים נגעו קלות אחד בשני.צעקה של אחד הנהגים [לא צעירים]על הנהג השני:"איך אתה נוהג?".....הנהג השני לא ויתר נסע במהירות עקף את הראשון ועצר לפניו [כשהרמזור אדום] .שני הנהגים יצאו......צעקות ....ותוך כדי צעקות הנהג העוקף הוציא נבוט גדול מהרכב ואיים. אין לי מושג איך הסתיים הענין כי המשכתי בנסיעה. מסוכן על הכביש. סעו בזהירות .

הכביש הפך לשדה קרב

מממש מפחיד לצאת לדרך פעם שחזרנו מקניות ראינו כזה מחזה שתיארת אני הייתי המומה אחיי המנוסה בדרכים פנה ימינה וברח מהמקום , לא הינו חלק מהנאבקים נסענו אחריהם אני עד היום עדין בהלם מהתופעות של אלימות בדרכים פעם שנסעתי במונית , התחיל נהג המונית לריב עם נהג אחר בדרך והקטע שהאדם בא מהצד הימני שאני תקועה באמצע והקללות עוברי דרכי , כל הדרך התפללתי שהנסיעה תעבור בשלום ושמחתי שפנינו ימינה לאסף הרופא וההוא המשיך ימינה

לצערינו התופעה של הורים שצריכים להגיד קדיש על

ילדיהם הולכת וצוברת תאוצה בשנים האחרונות....בעבר שהמדינה הייתה במלחמה היה זה אילוץ...כורח של מציאות קשה...אבל בימינו לקפח חיים בגלל קטל בדרכים, אלימות לסוגיה .זה נורא. ומקומם .כי ניתן למגר את התופעות שציינתי.... שבת המלכה נכנסה...בוא נתפלל בתקווה שהורים לא ידעו עוד צער ואובדן ....שיבוא השקט ותבוא השלווה על תושהי שדרות ועוטף עזה...והלוואי...הלוואי..לא נדע עוד עצב, צער, שכול, ומלחמה..
.

ben 911

New member
יהי זכרו ברוך. ../images/Emo16.gif

לא נהוג לתכנן תוכניות בשבת.. אך כבר קודם הוחלט לנסוע ביום ג' הקרוב לניחום אבלים.

למעלה