../images/Emo57.gif

שנורקלון, הייה שלום, ושא ברכה (ואל תמהר לחזור, יותר מגניב שמה) טיסה נעימה! נ.ב. lקליק|

רוני13

New member
תודה....../images/Emo54.gif

אם יכולתי הייתי נשאר-אני מפספס את המחנה אז אני בספק איפה אני יותר אהנה! המון תודה!

שנורקלללל

אל תלךךך!!!! למי אני אציק באייסי??? מי ישווע לקליק באזניי לאחר שנגמר לו הקליק בבית??? אתה לא יכול לעשות לי את זה.
טוב, לפחות אתנחם בעובדה שתעשה חיים, תכייף, והעיקר-אל תשכח אותנו.
אני אתגעגע נורא!!!
*שומר נגיעה כמובן* [הבנתי שהטרנד הזה תופס פה חזק.. נאמץ.
]

רוני13

New member
../images/Emo54.gif...

אני הולך...
אני בטוח שהדר/ליחן יישמחו שתציקי להן,נכון? תבקשי ממישהו אחר שיתלונן עד שאני אחזור... תודה רבה
ש"נ* גם אני אתגעגע. *שומר נגיעה

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifשנורקל..

לא מספיק אני שומרת לך על החתול אתה גם רוצה שאני יחליף אותך?
אוי שנורקל זה כול כך עצוב שאתה עוזב,דווקא כשהתחלתי לחבב אותך..

רוני13

New member
../images/Emo54.gifאממ...

חחח ניו יורק ענקית!!! בכל זאת אני אהיה בקווינס ברחוב יהודי! אאל"ט ביום ראשון או שני אנחנו עוזבים את ניו יורק וממשיכים לוגאס בטיסה!

רעותי 17

New member
איך אתה לא זוכר?? איך??

קבענו בפרוזן, ברחוב ויצמן. או שזה עצם זה היה עם מישהו אחר
אם אתם עוזבים בלילה של ראשון [הזה, כן?] אז נפגש בשדה תעופה [על מי אני עובדת?] אנחנו נוסעים משם לפיטסבורג וחוזרים לניו יורק שבועיים אחרי זה. אתה טס חמישי נכון? נ.ב. אני יודעת שניו יורק ענקית

רוני13

New member
../images/Emo54.gif...

חחח זה כבר סביר יותר שניפגש בשדה התעופה. אבל לא סביר שנכיר את אחד את השני חח אני טס מחר
זה כל כך עצוב...אני רוצה להישאר

רוני13

New member
לא...../images/Emo54.gif

עם המשפחה:אבאמא ושתי האחיות הקטנות שלי. האחות הגדולה נשארת בגלל שהיא עדיין בש"ל...ו3 חברות שלה מתחתנות בחודש הזה.

רעותי 17

New member
אז לא.

[למרות שאולי כן תטוסו ביחד..] אני טסה עם אבאמא אני ועוד 5 אחים והשתיים הקטנות נשארות אצל סבא סבתא. וחברה אחת וידיד מתחתנים בחודש הזה, אבל אנחנו לא בקרבה כזו טובה..[טוב, נו.. אני פשוט לא מוזמנת
]

רוני13

New member
../images/Emo54.gifד"א...

החתימה שלך יפה
למדריך שלי יש את החלק הראשון של החתימה באודות שלו באיסיקיו.

למעלה