רוני13

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo54.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שלום רב! בצער וביגון רב אני(/אנחנו תלוי את מי מהפיצולים אתם שואלים) מודיע(/ים) על פטירתו של רונאל/רונקל/שנורקל/כבשה לבנה/כבשנה/רנואל/האיש והמחומש /וכל שאר הכינויים,למשך כשלושה שבועות
ההלוויה תצא מנתב"ג ותסתיים בארה"ב-רק המשפחה הקרובה מוזמנת!. בצוואתו נכתב שהוא מאוד יתגעגע ושהוא מבטיח שהוא יחזור בתחיית המתים הקרובה בעז"ה...
בצוואתו נכתב גם שהוא מאשר את אימוצו של ה
ע"י ליחוכית למשך 3 שבועות
ניפגש רק בשמחות,על החתום אני
*הז"ל (בתפקיד הנ"ל) מצטער אם תוכן ההודעה (נכתב בהומור) שחור מדי אך זאת לא אשמתו של הז"ל שהוא נולד ברה"ע(
) ביציאתכם אנא בדקו שתרמתם קליק לזכרו-תודה

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifשנורקל..

שתיהיה לך טיסה נעימה..
תהנה!!:) אנחנו נתגעגע אלייך המון,ואני רצינית!!
(כמובן שהחיבוק שומר נגיעה חח) תחזור אלינו אם המון חויות,ואל תרחיב את המחומש.
סתם הא ובקשר לחתול,הוא בידים טובות..

רוני13

New member
../images/Emo54.gifליחוכית...!

איזה חמודה! גם אני אתגעגע מאוד
(שומר נגיעה) אני אשתדל לא להרחיב את המחומש אבל אני לא ממש שולט בזה הוא מגדיל את עצמו...
ה
שמח!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifתפוזבל!

שנורקל, היצור השחור החביב עליי ביותר. תהנה לך בארה"ב... ותקנה לי מזכרות מדיסני :) תשמור על עצמך טוב-טוב שלא יחטוף אותך איזה כושי בהארלם...
(שומר נגיעה)

מממממ....../images/Emo78.gif

הייתי שוקל יותר לפני שאני עושה מודעה כזו, יום אחרי ש"תהילה לביא" מהפורום איבדה את אביה. ובכל מקרה, טיסה נעימה. נתגעגע. תלמד קצת אנגלית,ותביא מזכרות איתך

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifאבישי?תלמד לשרשר..../images/Emo6.gif

אני,יובל לא מתבלבל ככה..
אתה אמור להגיב להודעה של רונאל,לא להדר..:)

רוני13

New member
שקלתי מאוד...../images/Emo54.gif

ואני ממש לא הייתי סגור על העניין-אבל אמרתי לעצמי לקחת פעם אחת אומץ ולא לפחד מביקורת.

tahel93

New member
הווווו נווווו!!

רונאלללללללללללללללל,רוניייייייייייייייייייייי, אהוב הפורום!!!! אני יתגעגע אליך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד תחזור כבררררררררררררררררררררר (אבל תיסע קודם חחחחחח) אני יקנה לך את כל הקליק שיש בסופרים אצלנוווווווווו! אוהבת מאודדדדד, חניכת סניףיבנאל (ל-3 שנותיו) תהל'וששששששששששששששש

רוני13

New member
../images/Emo54.gifתודה../images/Emo13.gif

אני מצפה בקור רוח לחזור כבר(ועוד לא נסעתי
)

tahel93

New member
רונאל, שיקרתי..

אין אצלנו ספרים.......
יש מכולות אבלל!!

חחח אמן../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

רנואללללל
שומר נגיעהה אגב השומר נגיעה: כולכם גונבים לי אותו
אני דורשת זכויות שמורות!! ורנואללל:)) שיהיה לך טיסה נעימה, מהנה ובטוחה=]] אני מקווה שתהנה, תעשה כייף חיים;]] ותנצל כל דקה ושניהה ואל תשכח לקחת מלא קליקיםםםP: חחחחחחחח:]]] אז תהנה ונתגעגע

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo54.gifהוא לא ישכח תקליקים..../images/Emo6.gif

ויש לי הרגשה שהוא לא יכנס לפורום היום,רק עוד שלושה שבועות..

למעלה