שלום!

אוֹסי א

New member
וול, לי לפני שנה לא היה ציון

במתמטיקה. (נשמעה טענה שלא הייתי ביותר מ-10% מהשיעורים. נניח, אז מה? זו סיבה להכשיל ככה? לא יפה..) כנראה שציון הסימסטר הראשון של השנה הנוכחית יעבור את ה-90 (נדע לבטח תוך איזה שבועיים, נראה לי). פעם ראשונה בהיסטוריה שלי בבי"ס, מאז שהתחלתי לקבל ציונים סימסטריאלים (בקיצור- מאז כיתה ז´).

freedom rider

New member
10%?

כשהייתי בשנה א באוניברסיטה, אחד מחברי לספסל הלימודים היה צריך ללמוד אנגלית ברמה ג, שזה אומר 3 פעמים בשבוע, כל פעם שעתיים, לאורך כל השנה (אאוץ). המורה שלהם הודיעה שהיא תערוך רשימת נוכחות, ותנאי מוקדם למעבר בקורס הוא נוכחות בשני-שליש מהשיעורים. המסר נקלט היטב: פעם בשבוע אפשר לא לבוא!

Idan91

New member
חצופה, ../images/Emo187.gif

לומדת על הומאוסטאזיס ומקטרת.

The Charmd One

New member
הממ שבת שלום איי גאס..../images/Emo79.gif

היה לי בוחן בהיסטוריה שהיה לקרוא בספר ולענות על שאלות...חחח לא היה לי ספר, עניתי על השאלות עם ידע כללי והמצאה...וכמה קיבלתי? 100
ועל כך נאמר: מורה דפוקה

leeloo

New member
איזו שינה טובה....

4 שעות שינה.. והייתי יכולה לישון עוד הרבה.. נפלתי כמו מתה ומהדברים שהכי היו צריכים להעיר אותי, לא התעוררתי.. מטלפון, אח צועק, טלוויזיה רועשת, אמא פותחת את הדלת, משי סורטת אותה, פשוט פתחתי את העיניים ומיד חזרתי לישון... כנראה שבאמת היומיים האחרונים היו מעייפים בשבילי ובמיוחד היום, שבחיים שלי לא ניקיתי כל-כך הרבה.. ואבא ממש התלהב ממני - "ליאת! את ממש תותחית! את מנקה בצורה מדהימה!", ואז ישר אמרתי לו - "אל תקבל רעיונות לראש"...

למעלה