שלום!

freedom rider

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo48.gif שלום!

היי, אני הראשון בשרשור שבת שלום! אז ככה, צה"ל אולץ לוותר על שירותי, ועוד זכיתי לחצי יום חופש ביום רביעי (בתשע הייתי במגידו, בשתים עשרה כבר הייתי בדרכי הבייתה!). ועכשיו, ביתי מלא בניחוחות מרק אפונה (אם כי הגשם כבר פסק, אבל לא נורא יהיה עוד), ובפורום מתמטיקה יש סיפור לשבת (אני לא נותן לינק כדי לא לפגוע ברגשותיה של מעיין). שבת שלום לכולם!

maayan15

New member
מעיין מעריכה את זה...

מעיין גם קיבלה 83 במבחן במתמטיקה שזה מעולה למישהי שלא למדה יותר מחצי שעה ומעולה גם סתם ככה... אני חושבת שבכל החודשים שאני בפורום לא ראיתי שום שרשור שבת שלום..אבל מילא.. שבת שלום

taz512

New member
אין שירשורי שבת שלום

יש שרשורי, איזה חרא של סופ"ש הולך להיות לי תרחמו אלי, דברים בסגנון הזה. על זה דיברת פרידום? טאז, השד והסופ"ש

nutmeg

New member
תמיד יש מקום

לעוד מסורת. נראה אתכם משרשרים לפחות 3 דברים ששימחו אתכם היום, חוץ מהעובדה שזה סופשבוע... 1) שימח אותי ללכת בגשם עד כדי כך שבחרתי לא לקחת את המכונית לסידורים ועשיתי הכל "רגלי". 2) שימח אותי שביתי באה לשבת 3) שימח אותי שהלזניה יצאה משו-משו ברבע שעה השקעה.

נוטמג, 3 דברים?! אינך חושבת שנסחפת?

שוין, אני אנסה לעמוד בזה. א. אז ככה... זוכרים את הסיפור על זה שיש לו חברה? היום ראיתי אותו, והיה ממש, אבל ממש, לא מפדח. אני קצת צוחקת על עצמי על הדאגה המיותרת. ב. שימח אותי שהגיע סוף השבוע ושסוף סוף אני אוכל להלים את שעות השינה שחסרות לי. ג. שימח אותי שקיבלתי, שימו לב, 98 במבחן באזרחות. הללוני ושבחוני
שירה

Idan91

New member
כן, ../images/Emo187.gif

אני באמת לא מבינה איפה שתי הנקודות הנוספות.

המוזרה

New member
ככה? לזניה משו משו ברבע שעה, בלי

לתת מתכון? למנוע האיתנו את השמחה הזו?

nutmeg

New member
השתגעת?

מתכון לא כשר ככה בפרהסיה? אולי עוד יפגעו לי פה כל מיני אדוקים. במסרים אשמח לתת לך.

d@r121

New member
ממש תענוג...../images/Emo3.gif

מחר אני הולך לשנן את תורת ההגה בע"פ יום ראשון חזרה על משפט פשוט,מורכב,מחובר ושאר שגעונות של אליעזר בן יהודה... עידן כבר לא סובלת אותי יותר...

yuvalb9

New member
אני לא יודע מה איתכם../images/Emo104.gif../images/Emo82.gif

טוב אנשים, פוש אחרון לסיום הטירונות, עוד 10 ימים (עם סגירת שבת). כמה דברים על סדר היום: תמיד נחמד לדעת שמעריכים אותך, אם בעבודה בבונוסים, אם בצבא, בצ´ופרים וביחס אנושי משהו מהמפקדים. יום חמישי, שבוע שלישי של הטירונות, בבוקר (אם אפשר לקרוא לזה בוקר - 0500) אנחנו כבר אוטוטו בחדר אוכל, קוראים את השם שלי ושל עוד 23 חבר´ה מהפלוגה. ומודיעים לנו שאנחנו יוצאים לצ´ופר, יום מחוץ לבסיס בבה"ד 11 - שלישות. מגיעים למקום בהסעה צבאית (כמובן) ויורדים ליד השק"ם של הבהד. מגדירים לנו איפה מותר לנו להיות (בתוך השקם, מול השקם ובשרותים.) ומשחררים אותנו. כל זה עד 0830. אנחנו מסתכלים אחד על השני... ומחליטים פה אחד, יאללה לשקם. עכשיו, שתבינו, אפילו שאני ג´ובניק למשעי, ועושה טירונות 02 בניצנים, אני חייב להגיד שהייתי בשוק מהשקם. אם השקם בבט"ר הוא נאמר... המכולת של משה בשכונה, אז השקם בבה"ד הוא קניון עזריאלי. שלא נדבר על זה שאחרי שלושה שבועות נטולי בנות ומשופעי בנים, לראות בנות בי"ב על אזרחי זה מחזה מלבב... מאוד... יצאנו מהבה"ד בשעה 1730... הגענו לבט"ר ב 1800... ישר לחדר אוכל. ושם הגדירו לנו שיש לנו 30 דקות אוכל, פלוס שעה שעת ט"ש... שוס... פשוט שוס... החברים בטירונות הזאת כלים אחד אחד (ברור שלא כולם נכון?). הסיפור הוא שלפני מספר ימים נקעתי את הקרסול. חוץ מ 10 דפ"רים, לא היה אחד במחלקה שלא הציע לעזור, מלסחוב את התיק, ועד לעזור לי ללכת. כיף לעשות טירונות עם אנשים טובים. מי יתן ושבוע הבא, נצא חמשוש! יובל, החייל האמיץ (שוויק?) ומי שרוצה לדעת איך לעזאזל נקעתי את הקרסול בטירונות 02. שישרשר את הניחושים שלו, אני כבר אגיד ... נראה מי ינחש

זה ברור איך נקעת

היתה לך שעה חופשית, פסעת אלי השקם, קנית שני טוויסטים יותר מדיי, העומס הכריע אותך, ובדרך חזרה לחדר מעדת לתוך בור ניקוז. אה, לא? היית בעבודות רס"ר והמטאטא הכשיל אותך בדרכך ליצירת רחבת מסדרים נקייה מעלים? גם לא? זה נקע ברגל או ביד? כי אם זה היה ביד זה היה בליינד משטיפת שלושה דוודי ענק שהכילו בעבר שקשוקה לא ברורה. טוב. לא יודעת.

אוֹסי א

New member
אוקיי, לא הגיוני שאני

הולכת לכתוב את זה, לי בעצמי קשה להאמין, וכל מי שקצת מכיר אותי לא יוכל להאמין גם הוא, אבל זה כנראה נכון- אני כבר לא כל כך שונאת מתמטיקה. שוק, בשבילי לפחות, אבל מה אני אעשה? שפעם אחת 84, פעמיים 99 (אחד מהם אתמול), והנטל הנוראי הזה שנקרא מתמטיקה ותמיד היה תלוי מעליי בצורה מאיימת משהו, פשוט לא שם. לא מפחיד, לא מעניין אותי. ונכון, זה בגלל שהחומר באמת מאוד קל (הרי ברגע שהוא יעשה טיפה יותר קשה כל ההודעה הזאת תהיה כלא- הייתה) ו-3 יחידות, כמו שאומרים (ואני אף פעם לא האמנתי), זה באמת שטויות, ובכל זאת. היסטוריה היא נכון לעכשיו אויב יותר גדול ומפחיד, ועל פיזיולוגיה בכלל אין מה לדבר, כי אני מתכחשת למקצוע הזה. שב"ש לכולם, לי הולך להיות ערב נחמד..

maayan15

New member
אני איתך!

מבחן 90, מבחן 83 ולאט לאט אני שונאת פחות מתמטיקה....

d@r121

New member
אני מאוהב ../images/Emo99.gif...

במתמטיקה.... חוץ מציון אחד שהיה 87 אף ציון שלי לא היה מתחת ל90 גם כשישנתי 5 שעות בלילה ולא הייתי מרוכז... ובאמת המקצוע נהיה יותר ויותר מגניב....

freedom rider

New member
קצת עידוד

אחד הדברים שאני הכי מצטער עליהם הוא שלא שמרתי את התעודה שלי מכיתה י"א... עם 4 במתמטיקה. כן! 4!

למעלה