תות15

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שושי אם תרצי, תעבירי את ההודעה לשרשור
, למרות שאני חושב שאנשים יכולים להגיב לזה.. אתמול נהרג נער בכיתה י"ב בבית הספר שלי, בתאונת דרכים. הילד ישב במכונית במושב האחורי, ולא חגר חגורת בטיחות. הנהג עצמו חגר חגורת בטיחות, והיה שיכור. לפי מה שהבנתי, הנהג נהג במהירות ולא היה מרוכז, והאוטו סתה מהכביש, עלה על המדרכה, ונתקל באבן גדולה שהייתה על המדרכה שמיועדת לא לאפשר למכוניות לעלות על המדרכה. הנער עף מהרכב ונהרג. נורא עצוב שחיים של נער נקטעים בגלל טיפשות שכזו. אם יש לכם מה להגיד בנושא תאונות דרכים\ מוות של בנאדם שהכרתם, בבקשה..

PiterPenit

New member
../images/Emo16.gif מסכן ../images/Emo10.gif

אבלא אנ'לא מבינה איך אנשים יכולים לאבד את החיים שלהם בצורה כזאת, בגלל דבר כל כך טיפשי.. זה שהילד לא חגר חגורה, כמה שמסבירים שחגורה יכולה להציל את החיים, ובלי החגורה, אתה יכול להיגרר למצבים של מוות,
אוך, זה כ"כ מעציב,
|יהי זכרו ברוך|

sh53

New member
עצוב../images/Emo16.gif

לא סתם אומרים: אם לא שותים, לא נוהגים.

cami y luly

New member
שושי שתית?

טוב הבדיחה לא מתאימה כל-כך לשרשור.. סליחה.. באמת המיקרה עצוב... ואומרים: אם שותים, לא נוהגים.

עצוב מאוד...../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כמה אפשר להגיד לאנשים בישראל לחגור חגורות...על תהיו טיפשים ותשימו חגורה...ותראו מה קורה...חיים נקטעים סתם בגלל טיפשות...היה יכול להיות שהילד הזה היה מונע את זה עם הוא היה חוגר חגורה. אנשים על תהיו טיפשים חגרו תמיד חגורה!

עצוב..../images/Emo16.gif

ת'אמת שיש לי משהו להגיד בנושא תאונות דרכים,מכיוון וגם לי הייתה אחת. אומנם כלום אני לא זוכרת ממנה כי הייתי תינוקת קטנה בת שנתיים,אבל ידוע לי שנסעתי במכונית עם ההורים שלי ואבא איבד שליטה על האוטו,האוטו נתקע בעמוד והתהפך. באותו זמן לא הייתי קשורה ונראה לי שהייתי על הברכיים של אמא,בגלל שלא הייתי קשורה והאוטו התהפך אני עפתי ישר מהחלון..ניפצתי אותו...עפתי ישר לכביש,מכונית הגיעה...בדרך נס מישהו על המדרכה שראה אותי קפץ מייד לכביש ועצר ת'מכונית. אותו איש{גם בדרך נס}היה רופא,הוא מייד לקח אותי לבית חולים. תוצאת התאונה הייתה שרק אני ואמא היינו הנפגעות איך לומר,הכי קשות. לאבא לא ממש יודעת מה קרה אבל הוא סובל מכאבי גב ואפילו עשה בזמנו ניתוח. ברור שלי אין שום זיכרון מאותו אירוע וכל מה שסיפרתי עכשיו כך סיפרו לי. כל אחד ששמע ת'סיפור שלי שאל אותי אם אני זוכרת משהו,או חולמת על זה בלילה,התשובה תמיד היא לא,אני לא זוכרת כלום כי הייתי ילדה קטנה מאוד. מי זוכר,ועוד דברים כאלו מגיל שנתיים? אניווי,בשורה התחתונה שלי לכל העניין,תיהיו זהירים בכביש,במקרה של אבא זו הייתה תאונה בשל חוסר שליטה באוטו אבל תעשו טובה,אל תנהגו בפזיזות ובטח כשאתם שתויים,למזלי אני לא מתה וגם לא אמא ואבא,אבל כל יום יש משהו חדש בעיתון...אז קחו ת'צמכם בידיים. ממני, הדר.

PiterPenit

New member
אוי הדרוש...... ../images/Emo4.gif

כמה שאת צודקת
ואני שמחה שיצאת בנס מהתאונה הזאת.......

sh53

New member
איזה סיפור מדהים, ממש נס קרה לכם

אלוהים שומר עליכם מלמעלה.

תות15

New member
פשוט עצוב...../images/Emo7.gif

הייתי עכשיו בבצפר.. כולם ישבו בחצר ובכו.. הדליקו נרות.. בחיים שלי לא ראיתי כזאת דממה וכזה צער..

למעלה