גל1234

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אח של הידידה הכי טובה שלי נהרג היום בהתפוצצות נגמ"ש בעזה... לחצי שעה \ שעה באמת חשבתי שצריך לזרוק איזה פצצת אטום על עזה שימותו כולם!! אבל זה עזר לי , נגד החיות האלה אי אפשר לעשות כלום אבל אולי השממשלה המטומטמת שלנו תפסיק לשלוח ילדים בני 18 שכל החיים שלהם לפניהם לאזורים האלה!!!! יהי זכרו ברוך

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הוא ועוד חמישה... יהי זכרם ברוך

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה כ"כ נורא.
יהי זכרם ברוך.

DAN1EL

New member

נורא.. לקרוא להם חיות זה כבר העלבה של החיות... הם מפלצות. יצורי-כלאיים. שימותו כולם.

גל1234

New member
מה שעצוב

זה שהם היו שם כי אנחנו לא מפציצים מהאויר כדי לא להרוג חס וחלילה איזה חף מפשע... אז שולחים בני 18 שלא הספיקו כלום בחיים שלהם למות , אחרי זה כל ה"חפים מפשע" שפחדנו להרוג יוצאים מהבית מתחילים לרקוד ולהתעלל בגופות , אבל העיקר שאנחנו לא נפגע בהם חס וחלילה... ואם את זה אומר בן אדם שבדעות שלו הוא שמאלני המצב ממש קשה..

Dawson girl

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

זה כל כך נורא שפשוט אי אפשר לתאר. ועכשיו עוד ראו בחדשות את הקלטת שלהם לפני שהם יצאו למבצע. זה היה כ''כ אירוני, מה שהם אמרו "אין לנו דעה פוליטית- אבל למען המולדת נעשה הכל". אלוהים.. אבל כשמתעסקים עם זבל, זה מה שקורה. ארררר איך הם יכולים להיות כאלה זבל?!? איך????

גל1234

New member
זה היה מצמרר..

הייתי אצל לירון , ראינו ביחד , ואז פתאום ראו את אח שלה - והכתב שאל אותו "אתה לא מפחד?" והוא אמר הקצין לא יפחד אז אני אפחד? ופשוט בכינו זה כל כך עצוב... אתה נמצא עם בן אדם ואתם בוכים ואתה לא יודע אם הוא זה שמנחם אותך או הוא איתו , וכמובן כמו כל ביקור לפני שאתה הולך אתה אומר - תגידי לי אם יש משהו שאני יכול לעשות... אבל מה אפשר לעשות? שום דבר לא יכול לעזור במקרה כזה.. למה אנחנו חייבים להיות כל כך מתורבתים? תפציצו להם תבניין... אז אולי אני אכזרי וחסר רגשות אבל אני מעדיף חפ מפשע פלשתינאי מחף מפשע שאני מכיר זה פשוט קשה

Dawson girl

New member
גל..

פשוט אין דבר שאתה יכול לעשות, חוץ מלהיות שם איתה. הרי היא איבדה את האח שלה וזה כל כך גדול וזה, שאתה לא יכול לעשות כלום. ואתה לא אכזרי וחסר רגשות. ממש לא!

unnicked

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך....

LillipooT

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

כל כך עצוב!
גם אני אתמול חשבתי שפשוט צריך לשלוח פצצת אטום על כל העולם הזה.. ופשוט להתחיל מחדש. תראו מה נהייה מהעולם הזה?! פשוט גועל נפש. וגם אני שמאלנית.. אבל כשראיתי טלויזיה.. וראיתי את האושר שלהם.. הם פשוט... חולי נפש! אני לא מבינה איך אפשר בכלל להגיע למצב כזה! הם פשוט מגעילים אותי וגם אני לרגע פשוט רציתי להרוג את כולם. עכשיו אני כבר לא יודעת מה אני חושבת.. עצוב לי כל כך על 6 החיילים שמתו כה צעירים.. ועל האנשים הרבים שהכירו אותם ועכשיו חייהם משתנים. משפחות יקרות.. אנחנו איתכם
עצוב לי גם, גל, שאתה חווה את זה בצורה יותר מוחשית.. אני מקווה שהמשפחה תוכל לעבור את הטרגדיה ביום מן הימים.. למרות שזה קשה מאוד.

פשוט נורא...
אין מילים..
אחד מהחיילים שנהרגו היה מיבנה...
יהי זכרם ברוך

shira245

New member

יהי זכרם ברוך.

shira245

New member

באיחור קל אבל- יהי זכרם ברוך
ושמותם לא יהיה לשווא.

למעלה