מרילנצח

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo7.gif

טוב אז היום בערב זה יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי הטרור. אם תשאלו אותי זה היום הכי עצוב בשנה. סתם ככה. אתמול הייתי בטקס אזכרה לחברה שלי שנהרגה בפיגוע בגבעה הצרפתית בירושלים שנה שעברה. היה קשה.. ושיר שאומר לי המון: דמעות של מלאכים - יוני רכטר ----------------------------- דמעות של מלאכים דמעות שקטות ועצובות זולגות באופק הדמעות ומחפשות... מה הן מחפשות? כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה קשה לנו יותר.. דמעות של מלאכים מדוע הם בוכים המלאכים? אולי כי זה לא קל להיות מלאך בעולם עצוב כל כך.. כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר וגם אנחנו כאן רוצים לבכות יחד איתם מה לעשות? רוצים לבכות אך הדמעות אינן זולגות הדמעות אינן זולגות. כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר..
יהי זכרם ברוך..

Dawson girl

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך.... כל החיילים האלו מתו כדי שלנו תהיה מדינה.... קשה לקלוט איך בנאדם מסוגל למות כדי שהאזרחים במדינה שלו יהיו בטוחים, וזה בדיוק מה שעשו כולם... בגלל זה אנחנו חייבים לזכור אותם... ואגב- נכון שמגיע גם לנפגעי טרור והרוגי טרור שיכירו בהם כחללי מערכות ישראל?.. או שזו רק אני?... נמש

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifלזכרם...../images/Emo16.gif

לזכרם של כל חללי מערכות ישראל...
לזכרם של 2 מחללי העיר יבנה...
סגן אורן זיו-שנהרג כתוצאה מפליטת כדור מנשקו האישי
סמל צחי איטח- שנהרג בלבנון
יהי זכרם ברוך...
************************** תשמור על העולם ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם ילד אם תראה תפסיק להיות גיבור של העולם ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים תשמור על העולם ילד אל תגזים במחשבות כי כמה שתדע יותר ילד אתה רק תבין פחות ובשעה מסוימת נסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת רק אתה ממשיך לתהות ***************************

Dawson girl

New member
איזה שירים יפים!

מצטערת שלא תרמתי אחד שלי.. פשוט אני לא ממש מכירה שירים ישראלים עצובים כאלו... נמש

מרילנצח

New member
אני אתרום עוד אחד...

רקמה אנושית - חווה אלברשטיין ----------------------------- כשאמות משהו ממני משהו ממני ימות בך, ימות בך. כשתמות משהו ממך בי, משהו ממך בי ימות איך ימות איתך. כי כולנו כן כולנו כולנו רקמה ארנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו ומשהו נשאר איתו. אם נדע איך להרגיע איך להרגיע את האיבה אם רק נדע אם נדע להשקיט את זעמנו (אם נדע להשקיט) על אף עלבוננו לומר סליחה אם נדע להתחיל מההתחלה. כי כולנו כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו משהו נשאר איתו. כי כולנו כן כולנו כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאיתנו הולך מעמנו משהו מת בנו משהו נישאר איתו...
מוקדש לזכרה של הדס יונגייס ז"ל שנהרגה בפיגוע בגבעה הצרפתית בירושלים לפני שנה.. תהא נשמתה צרורה בצרור החיים.

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

יהי זכרם ברוך..כל אותם חיילים שהקריבו את חייהם למעננו! כדי שלנו תהיה מדינה..
וקרינוש.. יש יותר חללים מיבנה,לצערנו...

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifטלוש...

אלה לצערי רק 2 מחללי יבנה...ברור שיש עוד שמתו...

natalyrst

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

החיילים האלו מתו כדי להגן על כל אחד ואחד מאיתנו אז אל תשכחו את זה הם נהרגו כדי שאנחנו נוכל לישון טוב בלילה גם את זה אל תשכחו הם מתו כדי שדבר נורא כמו השואה לא יקרה שוב המדינה שלנו זה כאן, ורק כאן גם כשקשה! אל תשכחו את זה

../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo7.gif

גם לדעתי זה היום הכי עצוב בשנה. אבל אנחנו צריכים לזכור אותם כל השנה. יהי זכרם ברוך.

LillipooT

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo7.gif../images/Emo165.gif

זה כל כך עצוב.. כל כך כל כך עצוב..
יהי זכרם ברוך..
ובהחלט צריך לזכור אותם כל השנה.

bony girl

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif

את ממש לא לבד! נכון, לקורבנות בפגועי הטרור אכן מגיע להיחשב כחללי מערכות ישראל! אבל לדעתי מגיע להם יום מיוחד משלהם! כי לצערי הרב, יש כל כך הרבה שכבר צריך לציין יום כלשהו ולתת להם תכבוד המגיע להם! אני חייבת לומר שזה היום הכי עצוב בשנה! הלב שלי נשבר כל שנה מחדש. למזלי מישהו קרוב אליי לא נהרג, אבל כואב לי הלב על כול אותם המשפחות שכן קרה אסון שכזה ! ולכן אני רוצה לנצל אתץ הרגע ולמסור במקרא ויש מישהו פה שאיבד אדם קרוב את תנחומי! ולהגיד להם שאותו אדם מת כגיבור ובשביל משהו שהוא האמין בו ולכן אני מאמינה שאיך שהו הוא מת שלם אם עצמו!

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif ../images/Emo54.gifזה ממש נורא!

קשה לי להזדהות אם מה שקורה, זה כואב. עכשיו אני רואה סרט בערוץ 6 בחורה עולה יחסית חדשה הלכה לדיסקוטקט, בהתחלה לא ממש הבנתי מה הקטע, ואז היא אומרת לאמא שלה שתעצור בדולפינריום.. יהי זכרם ברוך!!!

LillipooT

New member
גם אני ראיתי את זה.. ../images/Emo60.gif

וגם את מה שהיה לפני זה.. עם טל מוסרי. אני מזועזעת.. זה כל כך עצוב. מה שהיה מקודם.. עם טל מוסרי, על אח בן 15 בערך, ש"רואה" את אח שלו שמת.. כל כך הבנתי אותו.. זה היה כאילו אני מדברת.. אני אומנם לא אבדתי אח - טפו טפו טפו.. וגם לא במלחמה, אבל אני מבינה בכל זאת, לצערי. יהי זכרם ברוך..

elior15

New member
נזכור../images/Emo104.gif

אחרי 55 שנים של מלחמות כאב צער ועדיין כל שנה מתוספים עשרות חללים שבזכותם יש לנו מדינה בזכותם אנחנו חיים פה בזכותם יש לנו איפה לחיות איפה ללדת את הילדים שלנו הם נתנו את נשמותם בשבילנו ואנחנו יכולים רק לזכור אותם נזכור ולא נשקח לעולם

מרילנצח

New member
תקראו משהו מהמם!!!

הסבר : זה קטע שחניכה שלי מהצבא , ילדה בת 14 כתבה למשפחה של חברה שלי שנהרגה בפיגוע בגבעה הצרפתית בירושלים לפני שנה ואתמול עשינו לה טקס זיכרון בפנמיה בעפולה, וחניכה שלי הביאה למשפחה את הקטע הזה: פעם הדס כתבה לי מכתב: יעלה אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות עוד זולגות.. מקווה שיהיה בסדר הדס.. אבל עכשיו הדמעות עוד זולגות.. שלחתי מלאך שישמור לי על הדס אבל הוא חזר אלי מהר מאוד וכששאלתי אותו למה? הוא אמר לי שמלאך לא שומר על מלאכים... אני רק רוצה לומר לכם שלי זה עשה צמרמורת!!! ומתוך הכרות אישית עם הדס ז"ל (גרנו ביחד באותה דירה) היא באמת מלאך!!!

Dawson girl

New member
קרינוש!

בקשר לשיר שפרסמת אתמול בקשר ליום הזכרון- היום ילד אחד מהכיתה שלי וילדה אחת משכבה ט' שרו אותו בטקס והם שרו ממש יפה, זה שיר מדהים!! הוא מוכר לי אבל רק היום הבנתי עד כמה הוא מדהים... נמש

למעלה