שלום חבר

../images/Emo16.gif שלום חבר

הכרנו לפני יותר משנה. מינימלון אהב אותו ממבט ראשון וכך גם אני. גבוה, גא ומתנשא, כך נראה לעומת כל הפלסטיק שהקיף אותו. חלקכם אף זכה להכיר אותו אישית, גם לכם הוא נראה מתנשא, בשל גובהו ועוצמתו האינטלקטואלית. אך לא מתנשא היה, ביישן ונחבא אל הכלים. המעטים שזכו לזמן איכות במחיצתו, יודעים שיש אמת בדברי. בחודש האחרון הראה סימנים של חוסר שביעות רצון. לא שיתף איתי פעולה בפתיחה ובסגירה. תמים שכמותי, ייחסתי את זה לבוא הסתיו. אולי מזג האויר אינו מוצא חן בעיניו, אולי פשוט קר לו. אבל היום, יום אביבי מושלם, שמש מחממת בדיוק במידה, המון אנשים מאושרים ברחובות, לא היתה לו שום סיבה. ירדנו לים והוא עלץ כדרכו. מצא לו את מיקומו בין הבלונדינית האהובה עליו וכלבה הקטן, לא רחוק מהמקלחות, ממש ליד משטח המטקות. ליבי התרחב, הנה הוא חוזר לעצמו, הוא לא יאכזב אותי, חשדתי בתמימים. כשהשמש החלה לשקוע, והחלנו בהכנת הקפה המסורתית, הוא החל לגנוח. בדקתי שהוא כשורה, ולגמתי מהקפה הכי טוב שיצא לנו העונה. שיחת הנונסנס הנהוגה בזמן שתיית הקפה נמשכה בטונים הרגועים. כמו תמיד. כששקעה השמש ופניתי ללכת, הוא סירב. לא רצה לחזור לעצמו, חרק ויילל, הבד המלכותי שעליו התנופף ברוח הקרה. חברי שראו אותי במצוקתי הבטיחו להחליפו בשבוע הבא, מתנת יומולדת. "הוא עולה רק 35 ש"ח" טפח בידידות רונן של שכמי, יבוא אחר. פסעתי החוצה שהוא בידי, מקופל בכוח, ללא רוח חיים. הנחתי אותו בעדינות ליד הפח הגדול, ליבי לא נתן לי להשליך אותו לתוך הפח. נתתי בו מבט אחרון, ובשמש הצובעת את הים באדום, והלכתי משם וליבי מלא עצב. הכסא שלי 2002-2002 נ.ב. - ושלום גם לך חברה.

../images/Emo16.gif

ופה הם עולים 14 דולר אז שלח לי אחד ב-35 שקל יש לך לפחות שנה <עד ששוב יהייה פה חם> משתתפת בצערך אמנדוש.

המממממ.. עצוב...

מגיעעעעע לךךךךךךךך !!!!!!! אממממ.. בעצם.. דווקא בא לי קפה ....
(זה עודף מהחייכנים שלך חחחחחחח)

גררררררר,,,,,,איתך,,

קראתי ,, וראיתי נרות,, ועצוב,, וWHAT EVER,, חחחחח,,,,,שיהיה לך שבוע טוב,,!

מיהNY

New member
שיו אופטי

אתה מתחיל להדאיג אותי לפחות הוא קבור בים...(איזה כיף לו) מיה ניו יורק

נעמי 1

New member
אופטי... לטעמי...

קצת נסחפת... נר... ושלום חבר...
כולו כיסא... שבוע טוב ומחויך לך. נעמי

רק אתמול...

הוא עוד היה כאן בינינו, ועכשיו הוא איננו... יום אחד אתה כסא בעל חן והדר, ויום אחד אתה עוד זכרון עמום של קיץ... איתך בצערך... תהיה משענתו צרורה בצרור המשענות...

משפט חכם

"יום אחד אתה כסא בעל חן והדר, ויום אחד אתה עוד זכרון עמום של קיץ..."

קראתי

אבל, בניגוד ליונסקו, אני מאמין כי לכל מעשה יש מניע ומאחורי כל פעולה קיים מטען המוביל לאותה פעולה. עם זאת, מסכים עם הרעיון הכללי. אבסורד.

סליחה על ההומור השחור, אבל...

"אני מאמין כי לכל מעשה יש מניע ומאחורי כל פעולה קיים מטען המוביל לאותה פעולה" - נשמע כמו חלק מדרשה של מנהיג הג´יהאד האיסלאמי...

כרגיל סותר את עצמך

איך אתה יכול גם להסכים עם רעיון האבסורד, ויחד עם זאת להאמין במניע? מה המניע לאבן של סיזיפוס המתגלגלת חזרה למטה, ומה המניע שלו לא להכנס ליאוש אקזיסטנציאליסטי ולנסות שוב?

כרגיל, אני יורה גבוה מדי

1. מסכים עם העובדה שמדובר באבסורד. כפי שטרחתי להסביר, לא ממש מסכים עם רעיון האבסורד. 2. המניע של שניהם היה גזירת האלים ואם את מגייסת את המיתולוגיה ו\או הדת לסיוע באישוש עמדות פסיכולוגיות אני פורש מהדיון. הולך לראות נשותיו של מיסטר טי. אולי משם תבוא ההארה.

למעלה