שב"ש הכל אני צריכה לעשות בבית הזה
י ילדה בלבן New member 16/1/04 #1 ../images/Emo16.gif שב"ש ../images/Emo16.gif הכל אני צריכה לעשות בבית הזה
D Deviation New member 16/1/04 #2 שבצ'לום ../images/Emo16.gif לא, אני יכול לעשות את זה גם.. שבצ'לום..
D Deviation New member 16/1/04 #6 ד"א גם דיקי צעצוע ( ) יכול לעשות את זה בלי בעיה, פשוט להזכיר לו כמה דקות לפני כניסת שבת..
ח חוצפאי New member 16/1/04 #9 חוצפאיות../images/Emo70.gif אני הסרתי מעלי את האחריות לשרשור שבצ'לום ושרשור שבועטוב עקב חוסר היענות משווע. אני יכול לקחת אותה מחדש, אם תבטיחו היענות לעניין הזה שבצ'לום לכולם
חוצפאיות../images/Emo70.gif אני הסרתי מעלי את האחריות לשרשור שבצ'לום ושרשור שבועטוב עקב חוסר היענות משווע. אני יכול לקחת אותה מחדש, אם תבטיחו היענות לעניין הזה שבצ'לום לכולם
ה השפוי האחרון New member 17/1/04 #13 ענבל הדליקה נרות שבת../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif לאן הגענו
Y yuval k New member 17/1/04 #14 לישראל, בחזרה סופסוף ../images/Emo13.gif זו היתה טיסה 306. תודה שטסתם אל על
ה השפוי האחרון New member 17/1/04 #15 ישראל?!? אבל אבל אבל.... חשבתי שאנחנו בדרך לאנטרטיקה (המבין הבין )