שבת שלום

../images/Emo187.gifמזל טוב../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

שתזכו לאושר ושנים רבות וטובות יחדיו איפה הכרתם?
בהצלחה

../images/Emo9.gifתודה ליאור.

זה ממש גורל . וקשור לשמות של הפורום הזה . תיראי , גם לה קוראים ליאור .
והשכונה שבה היא גרה , עד ששכרנו את הדירה הזאת , היא נווה עופר . (מעניין אם יש משהו עם קרן) :0) . וחודש לפני שהכרתי אותה , ביום כיפור , בערב יום כיפור , אני הלכתי ברגל , מהשכונה שבה גרתי , עד סוף רחוב הרצל , עד פאתי אותה שכונה . זה ממש גורל חזק . אני מקווה שבעתיד כלשהו , כניראה אחרי החתונה , אביא אותה לאיזה מסיבת מפגש שיתארגן כאן , אולי כמו לפני שנתיים , למסיבת פורים , או ליום הולדת שלך . היא בחורה מאוד יפה , ודי שמנה , השמינה רק בשנתיים האחרונות , ולא מרוצה מהגוף שלה , אני מדבר איתה על זה המון . הפורום יכול לתרום לה מאוד . הזמנתי אותה לראות מה אני מיתכתב במחשב . אבל בינתיים היא מתרחקת . תודה רבה ליאור , בקיצור .

מזל טוב!!! ../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

בשורה נהדרת ומשמחת ומאחלת לכם זוגיות נפלאה, מלאה בשמחות והפתעות מתוקות
וברור שיש קרן - קרן אור תלווה את הזוגיות שלכם, תאיר ותחמם לשנים ארוכות

הא לה לה הא לה לה הא לה לה איג'ה

ני ני ני ני ני ני ני ני ני ני לילללה.... אלוןןןןןןןןןןןןןןן קול ששון וקול שמחה כל חתן וכל כלה.... מברוק עליק יעריס (דיקלה תתרגם לך או אודליה) צריך לעשות לך חינה ולשיר לך אה לה לה עם העוגות והכפתנים חחחחחחח המון מזל טוב נשיקות הילה

הא לה לה . מה זה איג'ה ? תודה ../images/Emo9.gif .

חינה הבנתי עושים לבנות . אלא אם כן את רוצה שאני אהיה הכלה . ואם אני כלה קלה , אז אני לא צריכה להיות פה
. יהיו עוגות ?
ושוקולדים ?
? אז אני אבוא . תודה , תודה , אלון
בקרוב אצלך .
...

מאיש כל הכבוד על הסיכום ../images/Emo24.gif

והסיפור מדהים נגע בי וגרם לי לחשוב ולראות דברים אחרת ובעיקר לנסות לישם ולעצור רגע כדי להקשיב כדי שלא תצטרך ליפול עלינו "לבנה". נשיקות חיבוקים הילה

rikibit

New member
../images/Emo48.gifשבת שלום ומקסים../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif

חברים יקרים.

תודה רבה על כל המחמאות.נהנת בכל שבוע לסכם לכם את השבוע, נהנת לקרוא אתכם בכל יום (משתדלת כל יום
)והכי חשוב נהנת להיות חלק מפורום כ"כ פורה וכ"כ מדהים.אז התודה היא לא לי אלא לכם!
ועכשיו הכנתי לכם כמה חידונים לשבת גשומה וקרה
בהצלחה. ושוב המון המון תודה לכם.

מה פתאום הוא טייל שם במכונית??

זה כבר לא נאה. צריך ללכת ברגל. זו הדרך. במיוחד אם המדובר הוא בטיול. מה פתאום מכונית? ועוד יגואר.
מלבד זה, אהבתי.

למעלה