שבת שלום

matyc

New member
../images/Emo213.gif שבת שלום ../images/Emo213.gif

מאיוש כרגיל את מרגשת אותי מחדש אחלה סיכום מתגעגעת

שבת שלום.חבל שאני לא בא לעיתים...

יותר קרובות . -גם אני מנסה (לא כל כך טוב כניראה) למצוא עבודה . (צריך לשלוח קורות חיים). -ראש השנה החדשה הגיע בליל ראשון , בסוף לא הלכתי לקפה
ביאליק . התנשקנו בחצות . אשתי לעתיד לא רצתה לצאת בקור המקפיא , אמרתי לה שמקווה שאי שם עד סוף שנת 2007 , ניהיה בקפה
באיזה ערב אחד , אולי הופעה . -מזל טוב לטושטוש (ניראה לי שבירכתי בלי לשים לב לשם בכלל) -ראיתי בטלויזיה את הפירסומת ליופלה , אך פיספסתי את האירוח בפורום של סקאוט , אז ד"ש לסקאוט מכאן . - מזל טוב לפולגרה , על הבגדים החדשים , מקווה שבעתיד אשתי לעתיד , תמצא גם משהו (היינו , לא זוכר אם השבוע , בחנות בגדים למידות גדולות , בסנטר ) . -טוב, אשתי לעתיד קמה , צריכים להיתארגן , אז בקיצוק ,
נשיקות לכולם . הסיפור באמת מעורר מחשבות ,מכיר אותו כבר , אך קראתי אותו בצורה אחרת . מה היה קורה אם האיש המנהל לא היה טוב ? והיה בכל זאת צועק וכועס על 2 הילדים העניים ? אולי לא הבנתי טוב . בקיצור , צריך להיסתדר עם כל מה שקורה בחייים . אל תדאגו,גם אתם תקבלו פרח
.כמה ניפלא,שגם באופק שלכם,מחכה ספינה.
...

lizush

New member
אחד האנשיים היותר אמיתיים

שיצא לי להכיר... אלוני, מה, יש תאריך לאיזה חתונה?

אז

למה התכוון המשורר :אל תדאגו,גם אתם תקבלו פרח.כמה ניפלא,שגם באופק שלכם,מחכה ספינה.
ואם הוא רוצה לחטוף אותנו מה אז תגידי

המשורר:בית הבובות../images/Emo79.gifאל תדאג.

זה שיר מהאלבום השני של בית הבובות , ב"ה
. ויש בו רק 2 שורות . שיר משל מאוד אופטימי , ששמתי אותו בחתימה שלו , אחרי הופעה של בית הבובות בבארבי בתל אביב . אפשר לפרש אותו לכל מיני פרשנויות . שיר אופטימי , אל תדאג , גם אתה תקבל פרח
: פרח == תקווה . כמה ניפלא , שגם באופק שלך , מחכה ספינה . ספינה == כלי , שיקח אותך אל האושר שלך . אנו חיים בתקווה , שנגשים את עצמנו בעולם הזה . ולכל סיר יש מכסה . זה רק עיניין של סבלנות , גורל , ובחירה חופשית . אני לא רוצה לחטוף אף אחד , רק להפיץ אור ואהבה , במקום הזה , שיש בו כבר הרבה אהבה .
.

lizush

New member
../images/Emo187.gif מ ז ל ט ו ב ../images/Emo187.gif

אלון??????? מתחתן????????? קולולולולולולולו.......... המון מזל טוב, אושר ועושר ובעיקר המון חיוכים לך ולאישתך לעתיד.... מצאה
טובה...

תודה ../images/Emo9.gif

הכינוי הראשון שליאור הדביקה לי , היה סמיילי
כי אני כל הזמן מחייך . כמעט כל הזמן .
.

../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

אלוניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
איזו בשורה נפלאה לקרוא. מאחלת לך ולאישתך לעתיד מזל טוב והמון אהבה ואושר.......... יאללה איזו בשורה משמחת, ומי כמוני יודעת כמה רצית וחיפשת אהבה כזאת
יקירים

תודה שרון ../images/Emo24.gif .

כל אחד רוצה ומחפש אהבה , בן או בת זוג . שישלים אותו . מאחל שכל אחד , לא משנה באיזה גיל ובאיזה מצב , ימצא את החצי השני שלו . ואת גם יודעת בערך , באיזה מצב הייתי בשנים האחרונות . אני מיתמודד עם קשיים לא קטנים . ויש עין
הרע , ודברים שצריך להיתמודד איתם. זה לא פשוט להיתחתן . אבל : אם אני , שחשבתי שהגורל שלי יהיה שכל החיים יהיה בודד , אם אני הצלחתי , בעזרת התגברות על הבושה , ובעזרת הגורל , למצוא מישהי , ששנינו רוצים להיתחתן , אם אני הצלחתי, אז אני חושב שכל אחד יכול להצליח . זה רק עיניין של זמן , וסבלנות .
...

../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo23.gif

שיהיה לכם המון שנים של אושר ושתזכו לאהבה פורחת כל ימי חייכם.

../images/Emo49.gif אלון שפע של אושר ../images/Emo23.gif

איזו בשורה משמחת
ספר לנו באיזה אולם? מה בתכנון? את מי אתה מזמין
יו אני מאוד שמחה בשבילכם

תודה , אושר , אושר יותר גדול ../images/Emo23.gif .

אין אולם , זה ברבנות . הייתי מזמין את כל ה2 מילארד , (סליחה , מיליון) , משתמשים (יוזרים) בתפוז
, כולל הכרטיסים הכפולים . אבל לא ניראה לי שיהיה מקום במסדרון ברבנות . אמא שלי רוצה באולם , אולי 7 חודשים אחרי , שיהיה כסף וזה , אז אולי . (כמו בבר מצווה שלי , 7 חודשים אחרי שעליתי לתורה , אמא שלי שיכנעה את אבא שלי לחגוג באולם , אז חגגנו באוקטובר .) אני לא רוצה הרבה להיתכתב על זה אבל , מחשש לעין הרע
אז רק מגיב כאן לתגובות , וזהו ,
...
...

matyc

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב ../images/Emo23.gif

איזה כיף לשמוע המון אושר ושמחה ואהבה

למעלה