שבת שלום לכולם

avki

New member
תגידי ציף, לא קנית לא מזמן בעצמך את

מנועים קדימה?

DOCTOR ROBERT

New member
מצויין!

אני אהבתי את כל השירים, חוץ מהאלו עם ההשפעה המזרחית הכבדה- ירח במזל עקרב ופעמוני המאה. מה לעשות, לא מתחבר לפיוטים מזרחים וכינורות בכיינים.

itaikuskus

New member
מנועים קדימה

לא יודע אם סיפרתי על נובלמן, ששמעתי את 2 הסינגלים מהחדש שלו, ומאוד התלהבתי ואז כשהגיע לידי האלבום היה מדובר בפלופ, כך אני מוצא המון אלבומים ישראלים עם סינגלים טובים ואלבום בינוני ומטה. שמעתי אני חושב את "קיטש" ודיי התלהבתי, השיר נשמע פתאום שונה מרוב הרוק הישראלי הבנאלי, שאני מתעב כל כך, פתאום משהו חדש שונה וטרי, וגם שמעתי את השיר מנועים קדימה ואהבתי, ואז החלטתי לשמוע את כל האלבום, ורבה הייתה אכזבתי. ליריקה מתבכיינת של גדג' את בלחסן (ככה קוראים לו?), שירים מונוטונים, בנאלים, וקול אסתמטי ומעצבן של גדג'. אני שונא רוק ישראלי, הוא כל הזמן מפיל אותי בפח.

avki

New member
הליריקה ממש לא מתבכיינת.

אולי בשיר או שניים, וגם שם זה בא מהלב, ולא מזיוף, וממש נוגע. השירים מונוטונים ברמה הבסיסית שהיא לחנים מזרחיים, שהם בד"כ מונוטונים. וזה רק חלק מהשירים, וגם הם יצירות אומנות אחד אחד. בנאליים? יש פה שירים מדהימים, שלא שמעתי אף פעם ברוק הישראלי. אולי קצת אצל כנסיית השכל ואיפה הילד. אבל חוץ מזה, ממש לא אופייני ובנאלי. והעיבודים דווקא די מיוחדים (שערי המאה, בתוך הצינורות, ירח במזל עקרב).

oribarak

New member
טאונסנד לא גיטריסט ענק

הוא סתם המציא המון מהתנועות שגיטריסטים כיום עשו, אבל מבחינת צליל אין לו צליל כזה מיוחד...לטעמי, אבל בכל זאת המי הם להקה ענקית, ולאחרונה התרגלתי לwhos next... ציף, איפה לעזאזל אפשר להשיג את האלבום הראשון שלהם?אני מחפש אותו בנרות

DOCTOR ROBERT

New member
טוב, אבל אתה חייב להודות ש...

רוג'ר דלטרי הוא אחד הסולנים הטובים ביותר.

טאונסנד הוא גיטריסט מצויין

ולנגינה שלו היתה השפעה רבה על הרוק הבריטי. אבל זו דעתי. חשבתי שאין בעיה להשיג את האלבום הראשון שלהם... מקסימום, בקש מהרשת השכונתית שלך שתזמין. אני יודעת שיש גרסת "דלוקס" של האלבום, אותה ניתן להשיג בחו"ל, ואני לא חושבת שיובאה לארץ. יש גם את הגרסה האמריקאית שבה השירים קצת שונים מהמקור. ויש גם גרסת SACD, אם כי לא ראיתי אותה. ההמלצה שלי היא על גרסת הדלוקס. בכל מקרה, אם אתה לא מצליח בצינורות הרגילים, שלח לי מסר.

itaikuskus

New member
אני לא אוהב את הביטוי הזה

"התרגלתי" לאלבום מסוים. אני לא בא באילושהם האשמות, אבל זה תמיד נשמע לי כאילו ממש שנאת את זה, אבל כדי להיות חלק מקונצנזוס חברתי מסוים, אתה מכריח את עצמך לקבל תאלבום. בכל מקרה, טאונסנד אחד הגיטריסטים הגדולים. גיטריסט זה לא רק לנגן ממש מהר, התנועות שהוא המציא הם חלק מהפרזנטציה. אין לו צליל כזה מיוחד? אין עוד אחד עם צליל כמוהו, הוא יודע בדיוק מה הוא עושה, מה גם שהוא כותב שירים מדהים.

wish i was here

New member
אני מאד אוהב את טאונסנד

ווירטואוז הוא לא ממש...אבל צורת הנגינה טובה בהחלט

itaikuskus

New member
הוא הרבה יותר מעניין

מה"וירטואוזים". וההופעה ברויאל אלברט הול לפני כ5-6 שנים שיצאה גם על דיוידי נמצאת ברשותי, ושם רואים כמה טכניקה באמת יש לו.

flowerboy69

New member
3 דברים מעניינים!

הראשון-אוסף של להקת unicorn להקה שגילמור ניגן בה מידי פעם...אוסף של שירים דיי מפתיעים באיכותם ויש שם גם את הגרסה המקורית של השיר no way out מאלבום הסולו הראשון של גילמור!בקיצור מעניין. כמו שידוע יצאו 2 ספרים חדשים אחד על הדרק סייד-speak to me והשני של גארולד סקראף-"מצייר בדם" על עבודת הציור שלו ובעיקר על העבודה לתקליט "החומה" של הפלויד.שני הספרים החדשים הגיעו אלי ופרטים אני יספר ביום ראשון או שני.מה ההמלצה פה?להמתין עוד יום... ועוד משהו קטן-והוא כן שייך להמלצות-אני ממליץ למי שרוצא להזמין את הדיסק החדש של גילמור לעשות זאת-אמזון פתחו הזמנה מוקדמת לאלבום לגרסה הרגילה ולגרסה של ה 2 דיסקים אז שימו לב כשאתם מזמינים...

wish i was here

New member
ההמלצה שלי

אולי חלק יאהבו אולי חלק לא...מי שלא אוהב בעיה שלו מי שאוהב מה טוב: Iron Maiden-Dance of Death האלבום החדש(2003) של להקת איירון מיידן,שללא ספק משחזר חלק מהאיכויות של חלק מאלבומיה הקודמים של מיידן,להקת ההבי מטאל הגדולה ביותר בכל הזמנים. מיידן שוב כותבים שירים על היסטוריה,פילוסופיה והחיים ואת כל זה הם עושים הם הנגינה הווירטואוזית המאפיינת את נגני הלהקה ולחנים גאוניים. שירים מומלצים מהאלבום: journeyman,rainmaker,paschendale שבוע טוב :)

NIR Y

New member
c s n & y וגם היפי חמוד

דז'ה וו איזה אלבום של כייף, כול שיר טוב, אני די בטוח שכל מי שאהב את הרבסט של ניל יאנג ובכלל, יאהב את הדיסק הזה, אני ממליץ.

flowerboy69

New member
לא מסכים

חרא של דיסק בעיני.משעמם.רדוד.לא ברמה של ניל יאנג.אני לא חושב שכל מי שאוהב את הרבסט יאהב אותו.הם שונים מאוד זה מזה.

oribarak

New member
המלצה קצת שונה

על השיר הכי מצחיק שקיים napoleon xiv- they're coming to take me away השיר הכי מצחיק ששמעתי טכנאי קול מוזר הקליט אותו, עם מילים הזויות על בית משוגעים ואחד שהשתגע, כשברקע מלווה אותו רק תוף צבאי, אין, זה פשוט גאוני עד דמעות!

novelty records

סינגלים הומוריסטיים כאלו היו פופולריים בארה"ב בשנות החמישים והשישים. השיר שהזכרת הוא אחד מהמפורסמים ביניהם. אבל סינגל ה"נובלטי" הטוב ביותר לטעמי הוא Flying Saucer Rock'n'roll, של ביוקנן וגודמן, משנת 1956. האחראים לסינגל היו שני שדרנים. הם "סימפלו" כשני תריסרים מלהיטי התקופה, ושילבו אותם ב"דיווח" חדשותי על נחיתת צלחת מעופפת במרכז העיר. הקטע מצחיק עד דמעות גם כיום, ולהוגיו מגיע צל"ש על הרעיון, התעוזה, והחזון (1956, כאמור).

למעלה