שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

מה המלצותיכם לסוף השבוע ולשבוע הבא? פספסתי את הופעתו של ג'ון קייל - האם מישהו מכם היה בה? - ובמקום אני מתנחמת בכמה אלבומים אוספים טובים של ג'וני קאש שהגיעו לידיי: The Legendary ו-Best of the Sun Years. שניהם אלבומים כפולים. השני מאגד כמה מההקלטות הבולטות שקאש עשה עבור הלייבל Sun בשנות החמישים, כאשר היה עדיין צעיר ובתחילת דרכו. כיום השירים נשמעים לאוזנינו כקאנטרי מיינסטרימי, אבל בזמנו חלק מהטקסטים - ובוודאי הביצוע של קאש - נחשבו לנועזים. אולי כדאי שאכתוב יותר על קאש ומורשתו, יותר מאוחר. בינתיים - כל אוסף שלו, שניתן למצוא בחנויות בארץ, הוא מומלץ.

wommer

New member
המממ

בד"כ אני לא כותב המלצות, כי לי אין יותר מדי המלצות, אני שואב ממכם, חברי הפורום המלצות רבות וטובות. המלצתי לשבת הזאת, עם מזג האויר הסגרירי הזה שנפל עלינו היום, לישון טוב, לנוח, לשמוע מוזיקה טובה, להיות מתחת לפוך. לשתות שוקו חם, לנוח בקיצור. שבת שלום לכולם!

NIR Y

New member
כןןן ואיזה כייף שהייתי

ההופעה של ג'ון קייל היתה מצויינת ורמת הנגינה של שאר הנגנים כולל ג'ון היתה מדהימה, ובכלל הסאונד היה מצויין, לצערי לא הכרתי אפילו לא שיר אחד שלו, אבל זה עשה לי חשק לשמוע דברים שלו. וההופעה של פורטיסחרוף היתה כול כך טובה וכול כך מיוחד, במיוחד למי שראה אותה כבר כמה פעמים, בגלל בחירת השירים שהיתה שונה מבדרך כלל, ובעיקר בגלל החברים שבאו לנגן איתם כמה שירים, שלומי שבן ועוד שני בנות שאחת ניגנה על צ'לו ואחת ניגנה על כינור. הם נגינו די הרבה שירים ביחד חלק של פורטיסחרוף איזה אחד של אחת הבנות ששרה מאד יפה ועוד אחד של שלומי שבן "דניאלה" (אני חושב שככה קוראים לו), אבל השיא היה הביצוע המיוחד שעשו לשקיעתה של הזריחה כשלומי שבן על הפסנתר והבחורה שגם מנגנת על הצ'לו שרה ורק אחרי זה פורטיס ושאר הלהקה הצטרפה.

לפני כשנתיים היה סיפור

שקייל החל סיבוב הופעות עם איזו להקת ליווי נוראה. אנשים נטשו את ההופעות באמצע, והביקורות תמהו אם הוא איבד את שפיותו כששכר את הנגנים. אני מבינה שעכשיו הוא עם מלווים נורמליים....

NIR Y

New member
יוו איזה באסה

אני לא מאמין, הוא ניגן וולווט אנדרגראונד ופספסתי את זה. זה לא בסדרררררררר, היה כתוב שרק נפתח המקום ב10 ונכנסנו ב10 וחימשה !!!! אוףףףףףףף זאת היתה הזדמנות של פעם החיים
ובעניין המלווים אני מקווה...

itaikuskus

New member
הוא בטח פתח עם

venus in furs כמו שהוא עשה יום לפני (ככה שמעתי). שמעתי גם שהוא עשה את פם פטאל...ולא זוכר מה עוד של מחתרת הקטיפה. אני לא מתרשם ממנו, רק התקופה של הולווט אנדרגראונד מענינת אותי, ובשביל דבר כזה הייתי הולך להופעה של לו ריד אם כבר. חוץ מלהפיק את הראשון של הסטוג'ס, אני לא רואה בו הרבה מעלות.

Elinor BC

New member
חור בהשכלה אבקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ונוסף על כך יש לציין שזוהי להקה מצויינת!!!!!!!!!!!!

avki

New member
../images/Emo122.gif

אחת הלהקות האהובות עלי (למרות שיש לי רק שני אלבומים שלהם).

itaikuskus

New member
לו ריד בערך היה הולווט אנדרגראונד

סולן גיטריסט וכותב שירים עיקרי.

NIR Y

New member
כן אני מניח אבל זה לא בסדר

כי אמרו פתיחת שערים ולא שההופעה מתחילה, אני וחבר שלי כבר הינו שם ב9 סתם לא נכנסנו. אבל לא נורא, עבר לי. ממש אבל ממש קיוותי שיהיה איזה איחוד שלו עם פורטיסחרוף, ושהם יעשו ביחד את וונוס איז פיורייס.

itaikuskus

New member
הסיפור העצוב פה

זה שכשפורטיס וסחרוף היו ילדים הם היו מתלהבים מאלבומים של ולווט אנדרגראונד ועכשיו מישהו שהוא בגדר המנטור שלהם צריך לחמם אותם. זה עצוב.

NIR Y

New member
יש בזה משהו

אבל חשוב לציין שלא כתוב בשום מקום שהוא חימם אותם, זה היה מוצג כשני הופעות, ואני חושב שזה גם היה ככה. וגם ברי סחרוף ציין מספר פעמים כמה הוא מתרגש וכמה זה כבוד בשבילו להופיעה אחריו.

NIR Y

New member
אממ אתה בטוח ?

כי בדרך כלל אין להם חימום, ובדרך כלל הם לא מופיעים במקומות כאלה.

DOCTOR ROBERT

New member
המלצות לאלבומים

שלושה אלבומים באמתחתי השבוע, את שלושתם קניתי היום: אלג'יר-מנועים קדימה רוק דיכאוני ומעניין, עם גיריסט ענק והשפעות אתניות. השיר החזק באלבום, לדעתי, הוא השני, דם על הים. זהו האלבום הישראלי הראשון שקניתי Soundgarden- Superunknown גראנג' טוב, עם גיטרות דיסטורשן מעולות וסולן ענק (כריס קורנל) The Who- Who's Next רוק קלאסי, הפעם הראשונה שאני קונה The Who. גיטריסט טוב, וסולן ענק. מומלצים בחום!

למעלה