פיגוע בראש העין

Im A PrInCeSs

New member
../images/Emo16.gif

ראש העין כבר לא תיהיה אותו הדבר. אותו מקום בטוח שלפחות אני מכירה.

S h A b i T

New member
צר לי לאכזב אותך ..

אבל ראש העין תחזור להיות אותו דבר בדיוק, רק עם כתם שלצערי, הרוב הגדול ישכח. אולי לא מחר ואולי לא מחרתיים.. אבל יגיע הזמן וגם זה יעבור לנו, לאנשים שלא חוו את הפיגוע הנוראי הזה על בשרם (טפו טפו טפו שלא נחווה דברים כאלה גם) אבל יש את הניפגעים ומשפחותיהם, שזה לא ישכח לעולם מזיכורנם. אני משתתפת בצערכן משפחות יקרות.
מצאתי לנכון לשים את השיר הזה ...... --------------------------------------------------- אל תחליפו את נרות השלום בנרות מלחמה אל תחליפו את נרות השלום בנרות מלחמה למרות שעוד מפלס ירד בנחל החלום וקוצי שנאה וזעם מכסים את גדותיו למרות שהילדים עולים בתחנה ויורדים בגן העדן למרות שהליצנים בוכים למרות שהמסכות עפות למרות שהשעה קשה לכולנו והימים ארוכים וכבדים הסבלנות נראית בלתי אפשרית והעיניים שורפות. משתתף בצערן של המשפחות שהתרוקנו ביום אחד יודע אני ששום מלה לא תביא נחמה מתפלל למותו של הטרור הנפשע והאכזר הזה גם אני כמו כולם רעב לנקמה אך אל נא נלך אחרי הרגש כי לא תהיה שום דרך חזרה זה לא הזמן לריב בינינו, זה רק מחליש יותר בואו ניתן כתף אחד לשני נאחז ידיים במעלה הר העצבות אלי אלי שזה כבר ייגמר לעולם ובוקר שקט יעלה על העולם

אלההההה

New member
גם אני חושבת ככה..

באיזשהו מובן ראש העין לא תהיה אותו דבר אני כבר לא גרה בראש העין שלוש שנים.. ועכשיו אני גרה בת"א.. וראש העין היתה תמיד מן מקום בטוח כזה.. אף אחד לא דמיין אפילו שזה יגיע לראש העין.. עצוב..

S h A b i T

New member
אהה לא אלה שיררר .. או קיי אז..

זה היה צפוי מה נסגר איתכם ?? אתם ממש תמימים כלכם פה זה היה ברור לגמרי שיהיה פיגוע בראש העין
מתישו .. דרך אגב הפיגוע היה אמור להיות במרכז טל, לא הצליחו להכנס לשם, אז עברו לקניון הסלע, לא זוכרת מה הייתה הבעיה שם, אבל בסוף עברו לנווה אפק ועשו לי פיגוע מול הבית. יופי.

אלההההה

New member
לא לא אלה שיר..אלה ניקוליבסקי

וממש לא היה צפוי.. לפחות מבחינתי... מי חשב בכלל שזה יגיע לראש העין, מה הקשר לתמימות? זה פשוט מקום שקט ואין בו מקומות שהם ממש הומים אנשים.. חוץ מהשוק

תגידי תודה אבל תודה עצומההההההה

שזה לא היה בטל כי בדיוק באותו רגע שהיה את הפיצוץ אני ושיר היינו בטל שתביני מאה אחוז שהוא היה עושה את זה בהיפר ואני ושיר היינו בהיפר בדיוק בזמן הפיצוץץץץץץץץץץץץ אז תגידי תודה כןןןןןן

yavin

New member
גם לדעתי זה לא היה צפוי

כי גם ראש העין ביחסי שכות די טובים גם עם כפר קאסם..[אני יודע שזה נחשב ל0 יחסית...] עדיין ראש העיין זאת עיר די שקטה ולא מרכזית אז לפחות אותי זה הפתיע

למעלה