פיגוע בראש העין

GGOODD

New member
../images/Emo16.gif פיגוע בראש העין

תגובות על הפיגוע, תחושות, שאלות... הכל בשרשור כאן

GGOODD

New member
עקב התבטאות

שלא הייתה במקום בהודעה המקורית, נאלצתי למחוק את כל השרשור... על כן, כל תגובה לגבי הפיגוע יש לשרשר לכאן

yavin

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

משתתף בצער המשפחה של הרוג... והחלמה מהירה לכל הפצועים...

כל הכבוד לך../images/Emo45.gif

בכל מקרה.. יבין!!! זה עצוב..פשוט עצוב.. מה שכתבת כתבתי קודם תגובה ארוכה.. אני מקווה שראית, אבל אם לא.. רק שתדע שזה פשוט נוראי!! לא צריך שלום???? אתה נורמלי?! טוב אני לא יחזור על הכל שוב אבל זה באמת באמת עצוב, אשכרה פוגע בי אישית ומאכזב מאוד שיש אנשים שבאמת מאמינים בכל השטויות האלה להשמיד את כולם? מה אתה נאצי????? אני מקווה שהבנת מה שאני מנסה להגיד ושפעם הבאה שאתה מתכוון להגיד\לכתוב משהו כזה.. תחשוב טיפה.

../images/Emo58.gif הכותרת שכתבתי...

כל הכבוד לך הייתה מכוונת לגדי, על זה שהוא מחק את ההודעה שיבין כתב קודם.

yavin

New member
=====>

שוב אני חוזר בי זאת הייתה פליטת פה של רגע של עצבים (ברגש ששמעתי על האירוע) שוב אם מישהו נפגע מזה אז אני חוזר בי.... פשוט לא תיארתי לעצמי שזה יגיע לפה בכל שיגיע קרוב אלי ... דיי מפחיד.... לא?

S h A b i T

New member
סולחים .. ../images/Emo4.gif

לא מודדים אדם ברגע של עצבים .. לפחות אתה מבין שזה לא נכון מה שאמרת .. אל תהרגו אותי בדעה שלי, אבל אני חושבת שזה מעגל דמים שלא יפסק בחיים אני אישית רוצה שיהיה שלום יותר מכל דבר אחר, אני מניחה שכמו כל אזרח במדינה הזאת.. אבל איבדתי תקווה
הם הורגים לנו, ואנחנו הורגים להם, והם מגיבים לנו,ואנחנו יורים עליהם וכך הלאה.. זה לא יגמר לעולם.. לא בגישה כזאת על יותר מאלף הרוגים אי אפשר להתווכח.. צריך להחליף ומהר את מי שאחראי על כל ההחלטות שעומדות מאחורי גל הפיגועים הנוראי הזה .. כי הוא הוכיח את עצמו טוב מאוד שהוא נכשל בתפקיד. ומי נכשל
מי אשם
מי עומד בראש כל ההחלטות
אריאל שרון
ראש הממשלה היקר שלנו .. ואותו צריך להעיף מהממשלה
ליותר מאלף אנשים נקטפו את החיים, יותר מאלף משפחות נהרסו .. זאת דעתי לפחות.. תגידו מה שבא לכם ככה אני חושבת

אלמוג...../images/Emo58.gif

טוב שמישהו פה לא מושפע קצת... בכל מקרה כל העניין יכול להפסק ע"י דבר אחד שד"א היה קורה כבר עמד לקרות לפני שמונה שנים, אבל נגמר בשנייה אחת (4.11.95) מדינה פלסתינאית. פשוט מאוד רק מאוד חבל ששישים אחוז מהמדינה הזאת שלך בחרו באריק שרון ליהיות ראש ממשלה (אגב, בנאדם שאסרו עליו בבית המשפט ליהיות שר בטחון- אבל ראש ממשלה?) נכון שזה מסובך יותר מאיך שאני מציגה את זה, אבל רק שתדעי שיש דרך, ורק דרך אחת.

S h A b i T

New member
שי....... חח תגובה קצת באיחור

אחרי שהסברת לי ממה אני מושפעת אני חייבת להגיד שאת מטומטמת חחח זהו

וד"א../images/Emo58.gif

בקשר לזה שכתבת- סולחים.. דברי בשם עצמך בחיים אני לא אסלח, וגם לא אגיע לרמת שיחה עם בנאדם שחושב שצריכים להשמיד את כל הערבים- גם אם זה היה בלהט הרגע.. או לא משנה מאיזה סיבה.. גועל נפש.. נאציזם..

וואו מי היה חושב

שהפורום של ראש העין יהפוך למשהו רציני וחכם הכל בזכות שי ואלמוג

שייייי ראית את הקליפ של מוניקה

איש קש???? ראית את פיטר??? קוקיותתתתתתת איזה חמודדדדדדד הוא נראה ממשש טוב ככה בחיים שלי לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל הוא נראה ממש טוב עם קוקיות

yavin

New member
אם כבר מדברים על ליברליות ושלום...

את מצד אחד רוצה שלום ומצד שני סותר אותו לאנשים שהם בני עמך... ואני לא מבין איך לאנשים שרוצחים בדם קר את בני עמך את סולחת וחותרת לשלום לעומת אדם שרק אמר מילה ברגע של כאב... אז תחשבי ותסיכי מסכנות לעצמך [אל תבזבזי זמן בכדי להגיב על כך, כי אני לא מוכן לרדת ברמה עוד יותר ממש שירדתי בעבר וממה שאת המשכת לרדת]

דבר אחד אחרון..../images/Emo58.gif

יש גם פלסתינאים שלא הולכים ורוצחים את בני עמך, אלא יושבים בעוצר ימים שלמים, ולפעמים גם שבועות, ומחכים שבני עמך ירשו להם לצאת לקנות אוכל. תתפלא.

yavin

New member
========>

בכל עם תמצאי את החרא ואת הזהב.... אין מה לעשות ככה החיים ואני יראה אותך ברגש של חולשה שאם חס וחלילה [לא על אף אחד] יקרה למישהו קרוב משהו אז המילים שלך ישתנו ולפחות ברגעים הראשוינם את לא תהיי בכלל מסוגלת לשקול מילים.. מה לעשות ככה זה רוב בני האדם ואם את מאלה שמצליחים לשקול מילים בכל במצב קבלי צלש ממני ויש לך עתיד גדול כפוליטיקאים [תשימי לב כמה פליטות פה יש להם] טוב אני לא רוצה כ"כ להיכנס לה כי אני נגד פוליטיקה... יום מתוק :)

למעלה