עכשיו נודע לי

shellyland

New member
עידכונים מן החזית

היתה הלוויה. הנתיחה הראתה שמדובר אכן בדום לב, אבל לאף אחד אין מושג על מה ולמה. המשפחה שלו מתפרקת לגמרי: שתי אחיות מאושפזות בבי"ח כי התמוטטו ולאבא הביאו כבר פעמיים רופא הביתה. האמא, זאת שביומיים הראשונים יצאה מדעתה, מחזיקה עכשיו את כולם. הם לא רוצים לראות אף אחד ולא מסכימים שנבוא. הם גם לא הסכימו שנהיה בהלויה. אצלנו בבית נפתחה "מיני סוכת אבלים". חברים באים והולכים. השותפה הלכה לעבודה לכמה שעות והיא מנסה לחזור קצת לשגרה, ואני אלך לעבודה מאוחר יותר ובטח שוב אצא מוקדם. אני חושבת שאנחנו מתחילים לקלוט שזה קרה ושזה אמיתי. פחות דמעות ויותר חשיבה הגיונית. אולי זה בגלל שכבר קברו אותו - יש בזה משהו שהופך את הדבר לסופי. יש קבר. אבל הפחדים נשארו במלוא עוצמתם, בעיקר בגלל שאף אחד לא יודע להגיד למה זה קרה. איך זה שתוך שנייה אחת בנאדם לא נהיה יותר. ברררררר....

Outlast

New member
שלי, אני כל כך מצטערת בשבילך,

ובשביל החברים שלך, והמשפחה שלך הנפטר. זה כל כך עצוב, אני יודעת. זה בלתי נתפס. קשה מאוד לחזור לשיגרה. כמו שמישהו כבר אמר כאן, גם בי זה מעורר דז'ה-וו מאוד עצוב. חבל לי שמשפחה מסתגרת ככה, לא מסכימה לקבל עזרה וניחומים. חבל לי שהם לא הסכימו שתבואו להלוויה. אני מקווה שעם הזמן הם יצליחו להתאושש עד כמה שאפשר, ויעברו את זה איכשהו, עם תמיכה של כולכם. שרק תהיי חזקה, כי יותר מזה אין מה להגיד.

adipo

New member
...

חיבוקי!!!! (למרות שכבר נתתי לך המון
) ואתם יודעים מה- עם חיוך, בתקווה שזה יתפשט לעבר שפתיה של שלי... בשל הודעתך האחרונה שדיברה על התהליך של ההבנה בדבר חסרונו של המת, עלה בי צורך עז לכתוב את שירו של הרש"ה: הים ביני ובינך הים ביני ובינך\ ןךא אטה לחלותך ולא ארוץ בלב חרד\ ואשב על קבורתך? אמת, אם אעשה כזאת\ אהי בוגד באחוותך! אהה, אחי אני יושב\ עלי קברך לעמתך לך מכאוב בתוך לבי\ כמכאובי במיתתך. ואם אתן לך שלום-\ ולא אשמע תשובתך, ולא תצא לפגשני\ ביום בואי לאדמתך, ולא תשחק בקרבתי\ ולא אשחק בקרבתך, ולא תראה תמונתי\ ולא אראה תמונתך, למען כי שאול ביתך\ ובקבר מעונתך- בכור אבי ובן אמי\ שלומים לך באחריתך, ורוח אל תהי נחה\ עלי רוח נשמתך! אני הולך לארצי, כי\ בארץ סגרו אותך. ואנום עת ואיקץ עת-\ ואת לעד בנומתך, ועד בוא יום חליפתי\ בלבי אש פרידתך! ... שחיוך ישוב לשפתותייך לעד!

למעלה