עכשיו נודע לי

shellyland

New member
../images/Emo16.gifעכשיו נודע לי

שחבר מאוד מאוד מאוד טוב שלי נפטר אמש מדום לב. לא מסוגלת עדיין לעכל את זה. הלם מוחלט.

ליאן.

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

מוזמנת לפנות אליי לפריקה והתבכיינות.

נורא מצטערת, שלי.

רציתי לשמוע יותר פרטים, אבל התנתקנו ללא הרף. מקווה שייצא לך בכל זאת להגיע ללוויה. אפילו בשביל לקלוט קצת יותר את מה שקרה.

shellyland

New member
../images/Emo51.gif לכולכם

ובעיקר לכל אלה שהחזיקו אותי אמש בשיחות פרטיות בשביל שלא אשתגע מרוב מחשבות ובלבול. איך אני? אהההמ... שאלה קשה. אני ממש לא יודעת איך אני. הכל עדיין נורא מבולבל ולא אמיתי. מה שהצלחתי להבין מהמשפחה שלו זה שביום שישי בערב הוא יצא מהמקלחת, צנח לרצפה ולא קם יותר. הגופה נמצאת עדיין במכון לרפואה משפטית באבו כביר ואנחנו מחכים לתוצאות, כי לא סביר שבחור צעיר בגילו (25) יצנח כך סתם אל מותו. השותפה שלי מרוסקת לגמרי. הוא היה חבר שלה הרבה מאוד שנים וגם אחרי שנפרדו הוא נשאר בקשר מצויין והיה ממש בן-בית אצלנו. מאלה שתמיד אפשר לחזור הביתה באמצע הלילה ולמצוא אותו כאן. מאלה שתמיד הושיטו יד ועזרו כאילו זה הבית הפרטי שלו. מאלה שעושים הכל בשביל כולם ואף פעם לא מבקשים תמורה, מלבד חיוך קטן של אושר. מאלה שאני אוהבת. השותפה שלי בכתה בכי היסטרי כל הלילה ומילמלה כל מיני שטויות, כמו שהיא רוצה ללכת אליו הביתה ולחפש בכל החדרים או שהיא תקח משם את כל הדברים שלו וכל הבגדים שלו ותחבק אותם ולא תשאיר שם כלום. לפנות בוקר היא סוף סוף נרדמה באפיסת כוחות - וגם אני. הבוקר זה עדיין נראה לא אמיתי ועדיין לא ברור לי מה ואיך ובעיקר - למה. אני עדיין לא באמת קולטת את העובדה שזהו-זה ושמעכשיו הוא כבר לא בחיים שלנו יותר. משהו בכל זה נשמע לי לא אמיתי, ואני מחכה שיחזרו התוצאות מאבו כביר והם יסבירו לנו שזו היתה טעות אחת גדולה ומצערת.

erlich

New member
-חיבוק-

ההלם הזה, ההרגשה הנוראית הזו שפתאום מציפה את כל הגוף, כמה דקות אחרי שאתה שומע, והדבר היחידי שאתה יכול להגיד זה: זה לא פייר. לא ככה, לא ככה. אני כל כך מזדהה עם הרגשתך. לצערי מניסיון. אפילו פלאשבק או שניים קיבלתי... הרבה אני לא יכול לכתוב לך, רק שנדע ימים טובים יותר... |שם את היד שלי על שלך| ארז.

shellyland

New member
ממש כך...

לא פייר זה צמד המילים שרץ אצלי הכי הרבה בראש. תחושה עמוקה של חוסר הוגנות. כאילו... אם לפחות היתה סיבה, משהו, לא חשוב מה. אבל לחשוב שבנאדם פשוט מפסיק פתאום לפעול. נכבה. נגמרה לו הסוללה. זה בלתי נתפס. כמה שאנחנו לא מדברים על זה וכמה שאנחנו לא בוכים את זה, זה לא באמת נכנס בראש. אני מדברת עם אנשים בטלפון, צוחקת, מחליפה דאחקות באיסיקיו, אבל כאן בבית אני מזילה עוד ועוד דמעות ולא מצליחה להפסיק. כל שיחה עם מישהו מוציאה אותי לכמה רגעים, אבל ברגע שהיא מסתיימת - שוב הדמעות... מהעבודה יצאתי מוקדם כי לא יכולתי לסבול להיות שם ורציתי להיות עם השותפה שלי בבית ועם חברים שבאו להיות איתנו. בקשר לשותפה שלי - היא כל היום במיטה. עד הצהריים היא רק שכבה ובהתה בתקרה וקצת דיברה איתי, אחר כך אחותי באה והוציאה אותה לקנות סיגריות והן שתו קפה ודיברו קצת, ואז היא שוב רצתה להיות לבד ונכנסה למיטה ועכשיו היא ישנה. אני נורא דואגת לה ולא יודעת מה לעשות - להשאיר אותה כך? ללחוץ עליה לדבר? להקים אותה מהמיטה? לעזוב אותה במנוחה? יש לי מין תחושה כזאת שכל דבר שאני אעשה יהיה טעות. הגופה עדיין באבו-כביר ולא יודעים מה בדיוק קרה. מה שהצלחנו להבין סו פאר זה שביום שישי הוא חזר מחבר (עזר לו לשפץ בית), נכנס למקלחת והלך לחדר להתלבש, כי הוא היה צריך לצאת עם חברים. אחרי שהוא לא יצא מהחדר הרבה זמן קראו לו, וכשראו שהו לא עונה - פרצו את הדלת ומצאו אותו עם נעל אחת קשורה ואחת לא... ככה פתאום. באמצע קשירת הנעליים. אני רוצה להודות שוב לכולכם, גם על התמיכה כאן וגם על כל ההודעות והמסרים בפרטי. איכשהו יוצא שכאן אני מצליחה "לשפוך" דברים שבמקומות אחרים קשה לי יותר. כשאני מדברת עם חברים אני עושה את זה בקול יותר "ענייני" או אפילו ציני, ולא מצליחה להעביר כמה שכואב לי או כמה זה מפחיד אותי שהכל יכול להגמר פתאום בשנייה. אני מוצאת את עצמי מדברת עליה, במקום על עצמי. ודוקא כאן מאוד נוח לי לתפוס את כל המקום ואת כל תשומת הלב. אז שוב... תודה לכולם. גם לאלה שרק קוראים.

dana2909

New member
יקירתי

תרגישי חופשי לתפוס את כל התשומת לב שבא לך, מגיע לך. אני כל כך מצטערת. שלא תדעי עוד צער...

למעלה