א ו ר הירח
New member
../images/Emo16.gif"מתן איטון..."
"לעולם ישאר ילד בן 17.5" כך היום פתחתי את היום שלי בקריאת עיתון מקומי .. עוד נער מלא חיים וטוב לב עזב אותנו , השאיר משפחה יתומה מילד , יתומה מאח , יתומה מנכד ... מתי כבר זה יפסק ?! הם בסה"כ חזרו מבילוי , הוא בסה"כ ישב ליד הנהג . באותו היום מספרים כי הוא סגר חובות, השלים עם חברה שלו. כאילו נפרד מהעולם בשקט הנפשי שלו .. מתן איטון יהי זכרך ברוך
(נפטר בין הלילה שבין הרביעי לחמישי שעבר ) . ועל במת הדף הקטנה הזו תנו לי רק להגיד , אנשים תהיו זהירים . חבל , חבל שאנחנו הורגים את עצמנו בנוסף לאלו שרוצים במזיד להרוג אותנו . בכך שתהיו זהירים אתם מקיימים את "אהבת לרעך כמוך"... אז ילדים , בחורים/ות , גברים ,נשים בבקשה תהיו זהירים . החיים שלנו יקרים אם לא לנו אז למשפחה הקרובה לנו ... מחזיקה אצבעות לחיים שקטים ונטולי דאגות
"לעולם ישאר ילד בן 17.5" כך היום פתחתי את היום שלי בקריאת עיתון מקומי .. עוד נער מלא חיים וטוב לב עזב אותנו , השאיר משפחה יתומה מילד , יתומה מאח , יתומה מנכד ... מתי כבר זה יפסק ?! הם בסה"כ חזרו מבילוי , הוא בסה"כ ישב ליד הנהג . באותו היום מספרים כי הוא סגר חובות, השלים עם חברה שלו. כאילו נפרד מהעולם בשקט הנפשי שלו .. מתן איטון יהי זכרך ברוך