לזכר טיילור

Mighty Morphin

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

טוב לשמוע!!! ובמיוחד אהבתי את רעיון הרצח שהעלית (כל דבר שטיילור נמצאת בו הוא טוב לדעתי
)

taylor18

New member
תודה לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נחתת כמו מלאך משמיים תודה לך !! הייתי מתה שטיילור תחזור ... לא לרצח אבל אולי זה היה מרגיע קצת את NarihS שטיילור לא רק טובה... עדיין הייתי מעדיפה שהיא תחזור ...תהיה המלאכית השומרת תמיד איזה עצוב שהיא מתה......

Mighty Morphin

New member
תחשבי על זה ככה ../images/Emo24.gif

טיילור הפכה לאגדה בסידרה לאחר מותה הטרגי (לפחות בעיני חלק מהצופים), והזיכרונות שלה תמיד ישארו איתנו (איתנו=מי שאוהב אותה, כמובן)
. אז תתעודדי
היא אישה מדהימה, ללא ספק.

taylor18

New member
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

נכון טיילור היא אגדה קסומה...תמיד הייתה... וכן היא מלאכית כזאת יפה ומדהימה ומתוקה.. וגם במציאות ללא ספק.. התמונות שלה ישארו במחשב ובקלסר לנצח...(((((((:)

NarihS

New member
זיכרונה לא רק נשאר עם אוהבי

טיילור אלא גם עם אוהבי ברוק. תמיד יזכרו אותה, וזה ברור, דמות כזאת שהייתה הרבה זמן בסדרה לא שוכחים בקלות.

SupeRonit

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יניב1

New member
מה קורה פה? לא הייתי כמה שעות

והצפתם את הפורום? אני כבר לא מספיק לעקוב. איזו דרמה! וכל זה קורה משידורים חוזרים של נבחרת הזהב, תארו לעצמכם מה יקרה כאן ב-1 לספטמבר כשהסדרה תחזור!

taylor18

New member
חחחח

אבל זה הויכוח הנצחי על טיילור וברוק...אז זה לא קשור לפרקים חדשים..דווקא לישנים שמראים את טיילור אין כמו טיילור...

למעלה