היה פרק עצוב ביותר... ודי כבר להזכיר בכלל את ברוק כשמדברים על טיילור הקדושה ואם כבר מזכירים אותה אני חייבת לציין שהיום הסתכלתי על ברוק בהשוואה לטיילור ואין שום ספק שבעולם שטיילור שמה אותה בכיס בכל מה שקשור ליופי.. אין כמו טיילור )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):
כאילו אולי בשידור הראשון התרגשתי-ואפילו אני בטוחה שהזלתי דמעה-אבל זה רק בגלל אני רגשנית-אני בוכה גם מפרסומות בטלוויזיה.. אני אומרת " ברוך שפטרנו " שתלך לשגע לאנשים את השכל בגן עדן
מן הראוי שלפחות בשרשור אחד מסכן לזכרה לא היית כותבת כאלה דברים טיפשיים ומעליבים, אבל אני מבין שלאוהבי ברוק אין ממש סימפטיה וסובלנות כלפי דמויות אחרות....וגם שומרים טינה לכאלה שבשונה מברוק "התמימה, המסכנה והמבולבלת" בחרו שלא לשכב עם כל גבר אפשרי.... פשוט רוע
על טיילור או ברוק תמיד יהיה מי שיגיד משהו שהצד השני לא רוצה לשמוע. יחד עם זאת יש צורת דיבור בפורום, ולמרות שאני מאוד לא אוהב למחוק (בעיקר כי זה לוקח לי יותר מדי זמן להכנס למסך המחיקות ואני בחור עצלן), אני אמחוק הודעות פוגעות. אז בואו נעצור את זה כאן ונמשיך הלאה כידידים
רונית, אני מתפלא עלייך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מילא שאת לא אוהבת אותה ומעדיפה את ברוק עליה, אבל ככה לדבר על טיילור ובעוד בשרשור המוות שלה (אפילו שזה שידור חוזר). חשבתי שאת יותר רגישה מזה עם יותר טקט. לא יפה