לזכר טיילור

NarihS

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

היה פרק עצוב היום, שוב פעם היו לי קצת דמעות, איך ריג' עשה את זה טוב איך שהוא בכה, הוא שיכנע אותי... והתמונה הזאת של טיילור ממש ממש יפה!!

SupeRonit

New member
מה את בוכה עלייה ????!

היא פינתה את הדרך לאושר של ברוק !! אפילו הילדים שלה (שהייתי עוד מסוגלת להיות עצובה בשבילהם שהם איבדו אמא) התגברו על האובדן שלה מהר מאוד !!!!!!!

לינה18

New member
כל הכבוד לרונית!

על מה שכתבת. למרות שאני חייבת להודות שכן ריחמתי על טיילור כשהיא מתה... אבל אני נורא שמחתי בשביל ברוק!

rachelMcfadden

New member
../images/Emo16.gifעוד לא היה פרק

ביפים שבכיתי בו כל כך הרבה
אפילו שאני כבר מכירה אותו בע"פ וראיתי אותו מלא פעמים, תמיד אני בוכה מחדש
אין ספק שטיילור חסרה

יניב1

New member
די הצטערתי שלא ראיתי כי אני בעבודה

אבל עכשיו אחרי התגובות שלכם, אני שמח שלא ראיתי את הפרק - סתם היה גורם לי להיות עצוב שוב פעם. כבר הזלתי דמעות מספיק. באמת מסכנה.

Elanor Rigby

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo96.gif

גם אני בכיתי בפרק היום.. היה נורא מרגש.

taylor18

New member
היה נורא...

היה פרק עצוב ביותר... ודי כבר להזכיר בכלל את ברוק כשמדברים על טיילור הקדושה ואם כבר מזכירים אותה אני חייבת לציין שהיום הסתכלתי על ברוק בהשוואה לטיילור ואין שום ספק שבעולם שטיילור שמה אותה בכיס בכל מה שקשור ליופי.. אין כמו טיילור )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):

SupeRonit

New member
אני היחידה שאדישה למוות שלה ???!!!!

כאילו אולי בשידור הראשון התרגשתי-ואפילו אני בטוחה שהזלתי דמעה-אבל זה רק בגלל אני רגשנית-אני בוכה גם מפרסומות בטלוויזיה.. אני אומרת " ברוך שפטרנו " שתלך לשגע לאנשים את השכל בגן עדן

Guy K

New member
נראה לי שכן

גם אני לא במיוחד אוהב את טיילור אבל המוות שלה היה יפהפה ועצוב. סיום טרגי לדמות מלאכית, מה יותר עצוב מזה?

SupeRonit

New member
סיום פלצני לדמות מהתחת

אה.טוב.סליחה לא יפה
אולי
צ'אט עכשיו-יש פה הרבה זרם תגובות..

Guy K

New member
דמות מה^*&?

(את יודעת שאנחנו לא מדברים ככה על טיילור, אחרת מה נעשה כשיקראו לברוק &#^^$) ו *@$&#@, או ^& @!$*)?

Mighty Morphin

New member
באמת שלא יפה, אפילו מגעיל../images/Emo46.gif

מן הראוי שלפחות בשרשור אחד מסכן לזכרה לא היית כותבת כאלה דברים טיפשיים ומעליבים, אבל אני מבין שלאוהבי ברוק אין ממש סימפטיה וסובלנות כלפי דמויות אחרות....וגם שומרים טינה לכאלה שבשונה מברוק "התמימה, המסכנה והמבולבלת" בחרו שלא לשכב עם כל גבר אפשרי.... פשוט רוע

Guy K

New member
אני חושב שבכל שרשור..

על טיילור או ברוק תמיד יהיה מי שיגיד משהו שהצד השני לא רוצה לשמוע. יחד עם זאת יש צורת דיבור בפורום, ולמרות שאני מאוד לא אוהב למחוק (בעיקר כי זה לוקח לי יותר מדי זמן להכנס למסך המחיקות ואני בחור עצלן), אני אמחוק הודעות פוגעות. אז בואו נעצור את זה כאן ונמשיך הלאה כידידים

SupeRonit

New member
נכון,אתה צודק-אפילו שרשמתי את זה:

"סליחה לא יפה".. אבל זה היה מתבקש-לא נורא,אני בטוחה שטיילור תסלח לי

NarihS

New member
היי היי! אני מבקשת! לא להכליל!!

אני אוהבת ברוק ולא אמרתי עליה שום דבר רע!!

יניב1

New member
רונית, אני מתפלא עלייך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מילא שאת לא אוהבת אותה ומעדיפה את ברוק עליה, אבל ככה לדבר על טיילור ובעוד בשרשור המוות שלה (אפילו שזה שידור חוזר). חשבתי שאת יותר רגישה מזה עם יותר טקט. לא יפה

למעלה