לזכרם

aabramovich

New member
../images/Emo16.gif

אחד אחד היו נאספים... ילדי הירח.. ילדים יפים...

o אורן o

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של רב סרן אסף אסולין

הלכנו אחריו באש ובמים עד אשר פגעה בו האש מאותו אחד שהלך אחריו נזכור ולא נשכח

אסף המדהים!!!

אני עם דמעות בעינים כשאני חושב על אסף... איש גדול משכמו ומעלה. אני ואסף עוד הספקנו לצאת לריצה בחולות של ניצנים (יחד עם הכלב שלו) כמה שבועות לפני חומת מגן. הרבה צחוקים, הרבה תוכניות והרבה חלומות... אני מתגעגע...

rport

New member
../images/Emo16.gifלזכרו של גרשון דגן

חבר ילדות שנפל בטרם עת

9w

New member
../images/Emo16.gifלזכרם של חללי מערכות ישראל

פרח יהודה פוליקר מילים: צרויה להב לחן: יהודה פוליקר שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. את חיוכך, תינוקת, קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה. מי שלחץ על הדק דם את ליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. בחלומך ברוח חרוז למנגינה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה.
לזכרם של טלי בן ארמון ואריאל ויקי.

@David

New member
../images/Emo16.gif לזכרם

לזכרם של כל אלה שהקריבו את חייהם למעננו ועל מנת לאפשר לנו לחיות את חיינו במשבצת הקטנה הזאת הקרויה מדינת ישראל.
לזכרו של מפקדי הגיבור סא"ל שמוליק אדיב ז"ל. נהרג במארב מחבלים בהר דוב באביב 1988.

רוכב242

New member
../images/Emo16.gifלזכרם של כל הנופלים במערכות|דגל

ולזכר חברי שנפלו במלחמות ישראל ששת הימים ויום כיפור. רבים מדי בכדי לציין את כולם.(מחשש שאשכח מי מהם!) יהי זכרם ברוך

10ya

New member
לזכרו של סמ"ר רז מינץ

אשר נהרג מאש מחבלים לאחר שהציב מחסום פתע,ליד רמאללה. לעולם לא נשכח!

למעלה